Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2008. December 10. - 23:17:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. December 10. - 23:54:07 » |
|
na nem untatlak benneteket....de ez is én vagyok Épp azt nézem, milyen jól elbeszélgetsz magaddal. Hát....nem a legyek hordták össze ezt a 3000 hozzászólást... De könnyű helyzetben vagytok, mert ha meguntok, csak ki kell kapcsolni a gépet...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. December 11. - 00:00:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. December 11. - 00:03:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. December 11. - 17:35:33 » |
|
Egy időben annyira foglalkoztatott a zene, hogy elkezdtem gitározni is. Itt éppen az uncsitesóm szobája látható, és ezt a gitárt kaptam tőle ajándékba. Ha valakinek mond valamit..Gibson pickupok voltak benne, elég pöpec szerkó volt. Persze a felkelő nap házánál nem jutottam tovább, azt is amolyan autodidakta módon, de volt rajta egy torzító fokozat (amolyan tremolo-imitáló) amit ha felnoymtam, jó kis hevy hangzást lehetett csinálni a szomszédnak! A Gibson egy igen kiváló hangszer, főleg metálzenészek kedvelik..( Persze az ára is "metál", gityót nem tudom de a basszus modellek a 600 ezres határt súrolják... ) Az kár, hogy nem folytattad a pengetődzést...Lehetett volna egy Lacetti Klub Band, vagy valami ilyesmi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. December 11. - 17:48:37 » |
|
Jó választás! Nekem is van egy a melósjárgányban, egy + otthon, gyakorlás végett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. December 11. - 18:19:09 » |
|
Egy időben annyira foglalkoztatott a zene, hogy elkezdtem gitározni is. Itt éppen az uncsitesóm szobája látható, és ezt a gitárt kaptam tőle ajándékba. Ha valakinek mond valamit..Gibson pickupok voltak benne, elég pöpec szerkó volt. Persze a felkelő nap házánál nem jutottam tovább, azt is amolyan autodidakta módon, de volt rajta egy torzító fokozat (amolyan tremolo-imitáló) amit ha felnoymtam, jó kis hevy hangzást lehetett csinálni a szomszédnak! A Gibson egy igen kiváló hangszer, főleg metálzenészek kedvelik..( Persze az ára is "metál", gityót nem tudom de a basszus modellek a 600 ezres határt súrolják... ) Az kár, hogy nem folytattad a pengetődzést...Lehetett volna egy Lacetti Klub Band, vagy valami ilyesmi! Ennek csak a pickupje volt Gibson (már ő cserélte benne), a gitár maga Anjo márkájú volt. De nyolcvanakárhányban amikor a rokonom vette 600 kanadai dollár volt a gitár. Viszonyításképpen akkor ez egy nyárszezoni repjegy volt Kanadába oda-vissza. Most ez asszem bőven hat számjegy. Most már bánom, hogy eladtam. Az érdekesség, hogy ő bal kezes volt, de a gitár jobb, jobbra is volt felhúrozva. De ő így tanult meg, így játszott rajta. Kedvence volt a Yes, The Cars, nagyon jól nyomta! Pl. ilyeneket: http://www.youtube.com/watch?v=ELpmmeT69cEez az egyik kedvencem, sok szép emlék jut róla eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=gzFYYcMuyYw&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. December 11. - 19:14:46 » |
|
Az érdekesség, hogy ő bal kezes volt, de a gitár jobb, jobbra is volt felhúrozva. De ő így tanult meg, így játszott rajta.
Ez tényleg érdekes, egy előnye biztos van: nem kell vacakolnia , ha egy jobbkezes gitár kerül a kezébe... ami ugye gyakoribb, mint a balos. (Több előnye asszem' nincs is..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. December 11. - 19:22:28 » |
|
Az érdekesség, hogy ő bal kezes volt, de a gitár jobb, jobbra is volt felhúrozva. De ő így tanult meg, így játszott rajta.
Ez tényleg érdekes, egy előnye biztos van: nem kell vacakolnia , ha egy jobbkezes gitár kerül a kezébe... ami ugye gyakoribb, mint a balos. (Több előnye asszem' nincs is..) Lassan létre lehet hozni egy zenei topikot is Én félig meddig zenész családba születtem Apám sógorával egy együttesben zenéltek. Fater asszem Matador orgonán, amiből akkor itt a megyében 2 volt Sándor pedig basszus gitáron Én apám nyomdokaiba lépve 8 évig zongoráztam Sándor gyerekei közül mindhárom tud zenélni, ill tanítják a zenét. Unokaöcsém, ő a Győri "szimpatikusokban" csellózik, illetve most Kínában játszik azt hiszem... Hozzuk össze az LBB-t Lacetti Big Band
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. December 11. - 19:42:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. December 11. - 20:08:58 » |
|
Szánom-bánom! Giovanni! LBB koncert a városligetben! Néhány dal címe: EGR blues.., HB rock.., SW jazz..(instrumental!), Kopik a kilincsről a festék.., Táncoló géptető.., Vigyázz, ha vékony a cső.., Tankolj, tankolj még.., Illetve a nagysikerű: Add kölcsön az izzód jóbarát..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. December 11. - 20:52:29 » |
|
Szánom-bánom! Giovanni! LBB koncert a városligetben! Néhány dal címe: EGR blues.., HB rock.., SW jazz..(instrumental!), Kopik a kilincsről a festék.., Táncoló géptető.., Vigyázz, ha vékony a cső.., Tankolj, tankolj még.., Illetve a nagysikerű: Add kölcsön az izzód jóbarát.. És a "cheklámpa szikrázik a szemedben" örökzöldről nem is beszélve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. December 11. - 20:58:29 » |
|
Szánom-bánom! Giovanni! LBB koncert a városligetben! Néhány dal címe: EGR blues.., HB rock.., SW jazz..(instrumental!), Kopik a kilincsről a festék.., Táncoló géptető.., Vigyázz, ha vékony a cső.., Tankolj, tankolj még.., Illetve a nagysikerű: Add kölcsön az izzód jóbarát.. És a "cheklámpa szikrázik a szemedben" örökzöldről nem is beszélve ..., és a mulatóst se felejtsétek: Tele kérem kutas úr! Így vigad egy magyar Lacettis!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. December 11. - 21:11:47 » |
|
Szánom-bánom! Giovanni! LBB koncert a városligetben! Néhány dal címe: EGR blues.., HB rock.., SW jazz..(instrumental!), Kopik a kilincsről a festék.., Táncoló géptető.., Vigyázz, ha vékony a cső.., Tankolj, tankolj még.., Illetve a nagysikerű: Add kölcsön az izzód jóbarát.. És a "cheklámpa szikrázik a szemedben" örökzöldről nem is beszélve ..., és a mulatóst se felejtsétek: Tele kérem kutas úr! Így vigad egy magyar Lacettis! Meg a hosszú fekete haj helyett a rozsdás fekete kipufogó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|