FuRy
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1335 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 17:23:28 » |
|
ebay
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabesz2
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1336 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 20:17:55 » |
|
ebay Esetleg egy link vagy milyen címszóval kerested?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FuRy
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1337 Dátum: 2013. Augusztus 09. - 16:39:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1338 Dátum: 2013. Augusztus 09. - 20:29:01 » |
|
A ledek általában ízlés kérdése. Nekem egyelőre még nagyon tud tetszeni, lehet később én is megunom . A tableten a kijelző meg gyújtásra bekapcsol. Wifi, bluetooth, gps-t bekapcsolja, zenelejátszót elindítja. Autó leáll, tablet kijelző 15mp után kikapcs és repülőgép üzemmódba teszi. 1 hétig elvan akkuról, ha netalán nem mennék sehova, de az elég ritka. Vettem még mellé egy bluetooth-os obd2 olvasót torque-n pl csodálatosan kiolvastam a p0300-as hibakódot (EGR és előnyei) . Ötletes megoldásokat alkalmaztál nagyon tetszik,bár a zöld műszerfalhoz talán a zöld jobban menne....na de majd én olyat teszek bibibúú kérdeznék én is párat... A tablet fixen benne van ?? ,és kellett a konzolt faragni vagy simán bele ment?? Ha bluetooth-os akkor gondolom tudna tolató kamerát is kezelni ... Tessék a beépítésekről képeket csinálni máskor....
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1339 Dátum: 2013. Augusztus 10. - 11:49:10 » |
|
Jól néznek ki!
Én azt hittem valami nagy cég tuningképei Lazán küldhetnéd valamelyik újságnak vagy akár a GM-nek is. Hátha a következő Lacetti/Cruz ivadékban viszontlátjuk...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
FuRy
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1340 Dátum: 2013. Augusztus 10. - 18:06:06 » |
|
A zöld és a kék nagyon szépen összejön . A csomagtartóban zöld fény van egyébként . Na meg lesz az elülső rács mögött zöld (természetesen kapcsolós). A tablet az fix. Az eredeti fejegység bent van egyébként mögött. Aux-in-re kötve van a tablet . Levettem a keretet a fejegységet hátrébb tettem és rögzítettem . Kormányon váltok rádióra ha kell . Bluetoothos de kamerával még nem próbálkoztam, csak obdII bluetooth scannerrel. Azzal megy a Torque nagyon szépen . Jajj újságokhoz vagy ilyesmihez kevés ez Jövőhéten csinálok több képet, csak mostanság túl sok időm nincs munka miatt . De pótolom a hiányosságokat . Üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FuRy
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1341 Dátum: 2013. Szeptember 01. - 22:20:51 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Szeptember 01. - 22:30:04 írta FuRy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kómamester
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1342 Dátum: 2013. November 03. - 10:01:05 » |
|
Sziasztok Barátok! Lenne egy eladó sportdobom 1 évet használtam de az asszonyé lett a lacsi és neki nem kell morci hang... a dinamit kipufogónál készült tipus azonos gyönyörű kellemes mély hang, krómvég, szép állapotú tényleg, plusz adok hozzá ajándékba egy gyári közédobott ami vadi új 15 000 Ft a dob, megéri!! 40 ezer volt vég nélkül amikor csinálták. én nagyon szerettem képeket tudok mélben küldeni 06-20 390-08-05 tkomoroczy@freemail.huÜdv : Kóma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sany74
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1343 Dátum: 2013. November 19. - 09:00:01 » |
|
Helló! Nekem Nubira 3 van. Szeretnék rá tenni króm kipufogóvéget. Megnéztem az autót és úgy tűnik, hogy nem férne el a lökhárító alatt. Lehetséges hogy jól látom? Nem szeretném kivágni a lökhárítót. Máshogy nem lehetne megoldani ezt? Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1344 Dátum: 2013. November 19. - 10:16:10 » |
|
Helló! Nekem Nubira 3 van. Szeretnék rá tenni króm kipufogóvéget. Megnéztem az autót és úgy tűnik, hogy nem férne el a lökhárító alatt. Lehetséges hogy jól látom? Nem szeretném kivágni a lökhárítót. Máshogy nem lehetne megoldani ezt? Köszi
Szerintem vágd/vágasd ki, gyáribb hatása lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1345 Dátum: 2013. November 19. - 13:09:18 » |
|
nem kell sokat kivágni belőle, ne félj, csak, hogy a kipuff fele már benne legyen és az már szép is. alatta elég hülyén néz ki, sok olyan kocsit látok, de az komolytalan és tuti leér minden szintkülönbségnél
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sany74
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1346 Dátum: 2013. November 19. - 13:26:33 » |
|
nem kell sokat kivágni belőle, ne félj, csak, hogy a kipuff fele már benne legyen és az már szép is. alatta elég hülyén néz ki, sok olyan kocsit látok, de az komolytalan és tuti leér minden szintkülönbségnél
Hááát, ha azt mondjátok.... És ezt házilag is meg lehet csinálni vagy keressek szakit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1347 Dátum: 2013. November 19. - 14:09:52 » |
|
Nekünk a sportob felszerelésekor kivágta a szaki. Volt neki egy olyan átmérőjű sablonja, ami megegyezett a vég átmérőjével, sárga krétával megrajzolta és flexszel kivágta/csiszolta. Persze az volna a lényeg, hogy milyen korong volt, na azt nem tudom. Arra nem gondoltál, hogy fixen rátetetsz egy véget valahol (nem csak olyan teszkós bilinccsel), és akkor ki is vágják neked a lökhárítót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sany74
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1348 Dátum: 2013. November 19. - 14:15:33 » |
|
Nekünk a sportob felszerelésekor kivágta a szaki. Volt neki egy olyan átmérőjű sablonja, ami megegyezett a vég átmérőjével, sárga krétával megrajzolta és flexszel kivágta/csiszolta. Persze az volna a lényeg, hogy milyen korong volt, na azt nem tudom. Arra nem gondoltál, hogy fixen rátetetsz egy véget valahol (nem csak olyan teszkós bilinccsel), és akkor ki is vágják neked a lökhárítót.
Köszi a választ! Hát bevallom, eddig még nem gondoltam erre, mert arra gondoltam, kivágás nélkül is megoldható valahogy. Mivel azonban úgy tűnik, mindenképp vágni kell, keresek a közelben egy szakit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1349 Dátum: 2013. November 19. - 16:16:58 » |