Döme
|
|
« Hozzászólás #1215 Dátum: 2012. Február 25. - 14:50:38 » |
|
Köszi, valóban sok féle van, majd beugrom... Legutóbb csak néhány, általam nem kedvelt típusú volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LGM
Friss hús
Nem elérhető
1.6--SW--Elite +extrák(pl. benzin) :)
|
|
« Hozzászólás #1216 Dátum: 2012. Március 10. - 12:22:10 » |
|
Sziasztok! Karbon hatású autófóliával kapcsolatban van valakinek tapasztalata ?/ A laceti kilincsére vajon rálehetne varázsolni? Megkopott a drága de ahogy néztem rosszminőségű a műanyag lehet többet bírna a fólia?! /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1217 Dátum: 2012. Március 10. - 18:51:37 » |
|
Sziasztok! Karbon hatású autófóliával kapcsolatban van valakinek tapasztalata ?/ A laceti kilincsére vajon rálehetne varázsolni? Megkopott a drága de ahogy néztem rosszminőségű a műanyag lehet többet bírna a fólia?! /
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1218 Dátum: 2012. Március 13. - 18:10:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1219 Dátum: 2012. Március 13. - 23:51:25 » |
|
Tetszik. Elejéről nincs kép?
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1220 Dátum: 2012. Március 14. - 00:36:58 » |
|
Tetszik. Elejéről nincs kép? Nincs, az olyan mint a többi WTCC-s Lacettinek. Csak a szárny miatt fényképeztem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1221 Dátum: 2012. Március 14. - 09:29:46 » |
|
Tetszik. Elejéről nincs kép? Nincs, az olyan mint a többi WTCC-s Lacettinek. Csak a szárny miatt fényképeztem. Van fent a vaterán most egy ilyen szárny. Nekem anélkül jobban tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1222 Dátum: 2012. Március 19. - 08:32:35 » |
|
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne. Kilincset 5000 Ft körül fényeznek. Lehet érdemesebb és tartósabb ezt megcsinálni, ha csak a bal első kopott kívülről.
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1223 Dátum: 2012. Március 19. - 15:44:46 » |
|
Ma megrendeltem egy bizonyos rácsot a lökhárítómba. Weres, ha marad, adok belőle Neked, hogy mindketten jól járjunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1224 Dátum: 2012. Március 19. - 17:27:22 » |
|
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne. Kilincset 5000 Ft körül fényeznek. Lehet érdemesebb és tartósabb ezt megcsinálni, ha csak a bal első kopott kívülről. 5000 Darabja? Mert én is gondolkoztam rajta ,hogy át kellene fényezni mert elég kopottas mind a négy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1225 Dátum: 2012. Március 19. - 18:28:25 » |
|
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne. Kilincset 5000 Ft körül fényeznek. Lehet érdemesebb és tartósabb ezt megcsinálni, ha csak a bal első kopott kívülről. 5000 Darabja? Mert én is gondolkoztam rajta ,hogy át kellene fényezni mert elég kopottas mind a négy. Gondolom ki-be szereléssel együtt 5000/db.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1226 Dátum: 2012. Március 19. - 19:52:27 » |
|
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne. Kilincset 5000 Ft körül fényeznek. Lehet érdemesebb és tartósabb ezt megcsinálni, ha csak a bal első kopott kívülről. 5000 Darabja? Mert én is gondolkoztam rajta ,hogy át kellene fényezni mert elég kopottas mind a négy. Gondolom ki-be szereléssel együtt 5000/db. Darabjáért még így is sokallanám! Persze a márka szerviz is biztos elkér érte ennyit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1227 Dátum: 2012. Március 19. - 21:27:56 » |
|
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne. Kilincset 5000 Ft körül fényeznek. Lehet érdemesebb és tartósabb ezt megcsinálni, ha csak a bal első kopott kívülről. 5000 Darabja? Mert én is gondolkoztam rajta ,hogy át kellene fényezni mert elég kopottas mind a négy. Gondolom ki-be szereléssel együtt 5000/db. Darabjáért még így is sokallanám! Persze a márka szerviz is biztos elkér érte ennyit. a normális munkáért nem sok
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1228 Dátum: 2012. Március 19. - 21:31:53 » |
|
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne. Kilincset 5000 Ft körül fényeznek. Lehet érdemesebb és tartósabb ezt megcsinálni, ha csak a bal első kopott kívülről. 5000 Darabja? Mert én is gondolkoztam rajta ,hogy át kellene fényezni mert elég kopottas mind a négy. Gondolom ki-be szereléssel együtt 5000/db. Darabjáért még így is sokallanám! Persze a márka szerviz is biztos elkér érte ennyit. 20000 -ért a négy ajtót szédszedni kilincset ki, lefesteni és újra összerakni?.. miért lenne az sok? szerintem korrekt ár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1229 Dátum: 2012. Március 19. - 22:17:28 » |
|
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne. Kilincset 5000 Ft körül fényeznek. Lehet érdemesebb és tartósabb ezt megcsinálni, ha csak a bal első kopott kívülről. 5000 Darabja? Mert én is gondolkoztam rajta ,hogy át kellene fényezni mert elég kopottas mind a négy. Gondolom ki-be szereléssel együtt 5000/db. Darabjáért még így is sokallanám! Persze a márka szerviz is biztos elkér érte ennyit. 20000 -ért a négy ajtót szédszedni kilincset ki, lefesteni és újra összerakni?.. miért lenne az sok? szerintem korrekt ár. Sajnos nem elég kiszedni, szét is kell szedni a kilincset, hogy normálisan meg lehessen csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|