Krisz
|
|
« Hozzászólás #1035 Dátum: 2011. Február 16. - 22:23:12 » |
|
agyal még valaki olyanon,hogy WTCC szett rendelése/beszerzése külföldröl?
Én letettem róla más projektbe vágtam.De az itthoni nem jó?Majosházán van utángyártott.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1036 Dátum: 2011. Február 17. - 08:34:07 » |
|
Azon felbuzdulva, hogy Sedanunk formáját (lehet, hogy a kombit is?) a neves Pininfarina álmodta meg, gondoltam lehetne csináltatni egy diszkrét, krómozott Pininfarina logót az autóra (mint a Ferrarikon ). Én az oldalindex alá gondoltam. Már elindítottam a dolgot, kérdés, érdekel-e valakit így előzetesen? Ha meglesz az ár, megírom, és várom az igényeket a darabszámot illetően. Úgy néz ki, hogy súlyos ezresekbe kerülne darabja, úgyhogy lemondtam a gyártást...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1037 Dátum: 2011. Február 17. - 08:39:55 » |
|
Azon felbuzdulva, hogy Sedanunk formáját (lehet, hogy a kombit is?) a neves Pininfarina álmodta meg, gondoltam lehetne csináltatni egy diszkrét, krómozott Pininfarina logót az autóra (mint a Ferrarikon ). Én az oldalindex alá gondoltam. Már elindítottam a dolgot, kérdés, érdekel-e valakit így előzetesen? Ha meglesz az ár, megírom, és várom az igényeket a darabszámot illetően. Úgy néz ki, hogy súlyos ezresekbe kerülne darabja, úgyhogy lemondtam a gyártást... Arról nem is beszélve, hogy úgyis lefeszítették volna róla csavarhúzóval, és akkor még azt is ki kellett volna javítani, mert megkaristolták volna biztosan. Vedd úgy, hogy ezreket spóroltál meg. Fordítsd kirándulós talikra!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1038 Dátum: 2011. Február 17. - 08:41:13 » |
|
Azon felbuzdulva, hogy Sedanunk formáját (lehet, hogy a kombit is?) a neves Pininfarina álmodta meg, gondoltam lehetne csináltatni egy diszkrét, krómozott Pininfarina logót az autóra (mint a Ferrarikon ). Én az oldalindex alá gondoltam. Már elindítottam a dolgot, kérdés, érdekel-e valakit így előzetesen? Ha meglesz az ár, megírom, és várom az igényeket a darabszámot illetően. Úgy néz ki, hogy súlyos ezresekbe kerülne darabja, úgyhogy lemondtam a gyártást... Arról nem is beszélve, hogy úgyis lefeszítették volna róla csavarhúzóval, és akkor még azt is ki kellett volna javítani, mert megkaristolták volna biztosan. Vedd úgy, hogy ezreket spóroltál meg. Fordítsd kirándulós talikra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #1039 Dátum: 2011. Február 17. - 10:38:48 » |
|
Én letettem róla más projektbe vágtam.De az itthoni nem jó?Majosházán van utángyártott. arról mit lehet tudni?gondolok itt árra és minőségre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1040 Dátum: 2011. Február 17. - 16:14:14 » |
|
Én letettem róla más projektbe vágtam.De az itthoni nem jó?Majosházán van utángyártott. arról mit lehet tudni?gondolok itt árra és minőségre! Azt tudom innen pótolják a szervizek is ha kell.Teljesen méretpontos darabok. ITT A VEBOLDALA
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #1041 Dátum: 2011. Február 17. - 21:56:54 » |
|
Én letettem róla más projektbe vágtam.De az itthoni nem jó?Majosházán van utángyártott. arról mit lehet tudni?gondolok itt árra és minőségre! Azt tudom innen pótolják a szervizek is ha kell.Teljesen méretpontos darabok. ITT A VEBOLDALAna egy levelet gyorsan meg is eresztettem!bár az agyagiak nálam is korlátozottak erre a célra,de bizakodom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1042 Dátum: 2011. Február 17. - 22:46:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1043 Dátum: 2011. Február 17. - 23:02:59 » |
|
Faca!Ez is 100EFt egy pár?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1044 Dátum: 2011. Február 17. - 23:05:02 » |
|
Nem tudom. Magadnak megcsinálod, biztos nincs annyi.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1045 Dátum: 2011. Február 18. - 07:12:44 » |
|
Nem tudom. Magadnak megcsinálod, biztos nincs annyi. Nekem nem kell ilyen szinváltós csicsa-micsa.Az első fényszóró pár pedig 100EFt az ukrán oldalon.Le is ültem tőle.Jó lett volna mert tettszik,de ennyiért nem.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #1046 Dátum: 2011. Február 22. - 22:20:01 » |
|
Én letettem róla más projektbe vágtam.De az itthoni nem jó?Majosházán van utángyártott. arról mit lehet tudni?gondolok itt árra és minőségre! Azt tudom innen pótolják a szervizek is ha kell.Teljesen méretpontos darabok. ITT A VEBOLDALAhát nem tegnap irtam nekik levelet,de a válasz valahogy nem akaródzik megérkezni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1047 Dátum: 2011. Február 22. - 22:25:05 » |
|
Én letettem róla más projektbe vágtam.De az itthoni nem jó?Majosházán van utángyártott. arról mit lehet tudni?gondolok itt árra és minőségre! Azt tudom innen pótolják a szervizek is ha kell.Teljesen méretpontos darabok. ITT A VEBOLDALAhát nem tegnap irtam nekik levelet,de a válasz valahogy nem akaródzik megérkezni! Telefonálj neki!Az biztosabb.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1048 Dátum: 2011. Február 23. - 08:56:11 » |
|
Én letettem róla más projektbe vágtam.De az itthoni nem jó?Majosházán van utángyártott. arról mit lehet tudni?gondolok itt árra és minőségre! Azt tudom innen pótolják a szervizek is ha kell.Teljesen méretpontos darabok. ITT A VEBOLDALAhát nem tegnap irtam nekik levelet,de a válasz valahogy nem akaródzik megérkezni! Kérdezz rá légyszi, szedánra is csinálnak-e WTCC-s szettet! Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #1049 Dátum: 2011. Február 23. - 10:54:31 » |
|
hát ha felhívom is őket -jó mindeképpen felfogom- akkor azt lehet már csak otthonról!addigra ugyis látni fogom pontosan mennyi pénzem jut egy ekkora akcióra!de persze akkor nagyon szivesen rákérdezek mindenre,és továbbítom az infókat,ha aktuális lesz még bárki számára is rajtam kívül!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|