Döme
|
|
« Hozzászólás #1005 Dátum: 2010. December 06. - 08:49:45 » |
|
Szerintem meg giccses...de ízlések és.... Hasonlót láttam élőbben nem volt csúnya,pedig az házi készítésű volt. Ja és 2szinű volt a fénye fehér alapból fékezéskor meg piros. Lehet ha élőben látnám más lenne, de így képről...nem tetszik. De ez csak az én véleményem. Nekem inkább a ledes lámpa tűnt giccsesnek, a chevi jelre meg jó szó az aranyos... nem hivalkodó, diszkrét fényecske.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1006 Dátum: 2010. December 07. - 09:44:56 » |
|
Cartársak! Légterelő ügyben, nézd meg:( www.legterelo.hu) E-mail: ( vfts@vfts.hu) VFTS Bt. Tel: +36-20-9452-493. Házhoz szállítás: +36-20-3306-276. Hátha...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1007 Dátum: 2010. December 10. - 16:38:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1008 Dátum: 2010. December 10. - 16:50:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1009 Dátum: 2010. December 10. - 21:46:36 » |
|
Én meg szívesen venném, ha könnyen tudnám a felső légbeömlőt (embléma körül) lezárni ill. ha kell egy mozdulattal nyitni, mert ebben a hidegben itt a városi pár perces tötymörgéssel mindig hidegen megy. Az egy dolog, hogy többet eszik, de kopik is a motor.... Nincs valakinek ötlete egy esztétikus, de könnyen kezelhető takaróra? (Az alsót nem zárnám be a ködlámpák között, nem akarom annyira megbolygatni a hűtési rendszert, elég lenne a felső rész, ahol belép a meleg ág a hűtőbe)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1010 Dátum: 2010. December 10. - 22:24:47 » |
|
Én meg szívesen venném, ha könnyen tudnám a felső légbeömlőt (embléma körül) lezárni ill. ha kell egy mozdulattal nyitni, mert ebben a hidegben itt a városi pár perces tötymörgéssel mindig hidegen megy. Az egy dolog, hogy többet eszik, de kopik is a motor.... Nincs valakinek ötlete egy esztétikus, de könnyen kezelhető takaróra? (Az alsót nem zárnám be a ködlámpák között, nem akarom annyira megbolygatni a hűtési rendszert, elég lenne a felső rész, ahol belép a meleg ág a hűtőbe)
Szerintem semmi értelme eltakarni a hűtőt. A termosztát csak akkor engedi oda keringeni a vizet, ha már meleg a motor. Feltéve ha jó a termosztát.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1012 Dátum: 2010. December 11. - 00:16:09 » |
|
A dízelnek más a hűtőrácsa.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1013 Dátum: 2010. December 11. - 07:29:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1014 Dátum: 2010. December 11. - 09:46:42 » |
|
Ötletes! Ráállítom anyámat a megvalósításra
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1015 Dátum: 2010. December 11. - 13:25:29 » |
|
Szerintem semmi értelme eltakarni a hűtőt. A termosztát csak akkor engedi oda keringeni a vizet, ha már meleg a motor. Feltéve ha jó a termosztát. Attól még megy be a hideg levegő ott is.... Hamarabb melegedne a motor, ha nem csapna be annyi zug.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1016 Dátum: 2010. December 11. - 15:04:30 » |
|
Tavaly télre én teljesen letakartam a hűtö rácsot(akkor még a HB volt)Méretre vágtam egy 2mm vastag gumi lapot,kivettem a felső rácsot,hozzá rögzítettem,visszacsúsztattam alúl is rögzítettem(gyorskötözővel) és kész.Itt elég komoly mínuszok vannak egész tavaszig és a hűtötől is elég távol volt,termosztát meg van benne,ha hűteni akarja a motort bőven járt a levegő amit a ventillátor kever.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1017 Dátum: 2010. December 11. - 19:25:04 » |
|
Tavaly télre én teljesen letakartam a hűtö rácsot(akkor még a HB volt)Méretre vágtam egy 2mm vastag gumi lapot,kivettem a felső rácsot,hozzá rögzítettem,visszacsúsztattam alúl is rögzítettem(gyorskötözővel) és kész.Itt elég komoly mínuszok vannak egész tavaszig és a hűtötől is elég távol volt,termosztát meg van benne,ha hűteni akarja a motort bőven járt a levegő amit a ventillátor kever.
Ez a gumilap nem is rossz ötlet! Valami ilyesmi kellene, amit egy pillanat alatt ki tudok kapni, ha gyorsan vidékre megyek, de eléggé szoruljon is a helyére, ne is essen ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1018 Dátum: 2010. December 12. - 11:48:28 » |
|
Hoppá! Innen is ugrasztottam egy nem ide illő zrikát... Továbbiak a törzsasztalban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #1019 Dátum: 2011. Január 02. - 11:03:30 » |