Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #975 Dátum: 2010. November 10. - 00:03:19 » |
|
Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!) Sajnos a színe valóban nem pont olyan, de napfénynél alig van különbség. 2 fajta kék anyag volt: a fényes az túl világos volt, a képen látható nak közel áll a színe, viszont matt. Ha ezzel a színnel lett volna fényes anyag, akkor tuti jó lenne. Egyenlőre így marad, de ha valahol beleakadok jobb megoldásba szolíd pénzért, akkor legfejjebb cserélem. alkor vagy d-c-fix öntapadós tapéta? Nemtom ez milyen, mert csak szóltam egy nyomdász cimbimnek, hogy szerezzen műanyag kék öntapit. Az meg elment az ő dekoratőr cimbijéhez kukázni és ez lett belőle. Holnap megnézem az anyag hátulját és leírom mi van ráírva. Ja...nem fontos, csak azért kérdeztem, mert akkor pontosan tudom, milyen kék. Sokat láttam azokból. [/quote] Megnéztem, az van a hátuljára írva, hogy Avery Graphics. Kíváncsi vagyok, hogy hogy bírja majd az időjárást télen-nyáron. Egyébként elkészült a másik is, ha nappal le tudom fényképezni, küldöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #977 Dátum: 2010. November 10. - 10:27:53 » |
|
Csak pár lehet, ilyet egyenként ki a kutya venne? Ez párosan használható csak, az áránál írni kellett volna, hogy garnitúra, mert különben jobbos, vagy balosként kéne rendelni egyenként. Szóval bocs, de nem értem, hogy az árán miért lepődtél meg. Sok, vagy kevés? Ennyi, és kész.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #978 Dátum: 2010. November 10. - 10:36:38 » |
|
Csak pár lehet, ilyet egyenként ki a kutya venne? Ez párosan használható csak, az áránál írni kellett volna, hogy garnitúra, mert különben jobbos, vagy balosként kéne rendelni egyenként. Szóval bocs, de nem értem, hogy az árán miért lepődtél meg. Sok, vagy kevés? Ennyi, és kész. Szerintem meg darabra értik mert ott van a mennyiség és melette leugró ablakban a darabszám. Vagy van aki többet vesz párban is?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #979 Dátum: 2010. November 10. - 10:39:00 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #980 Dátum: 2010. November 10. - 10:49:08 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #981 Dátum: 2010. November 10. - 15:49:05 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal? Telefonon próbáltad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #982 Dátum: 2010. November 10. - 16:58:58 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal? Telefonon próbáltad? nem láttam telszámot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #983 Dátum: 2010. November 10. - 17:24:42 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal? Telefonon próbáltad? nem láttam telszámot... A kapcsolatoknál balra az első menűpont. 8000, Székesfehérvár Nagyszombati út 158. Tel. / Fax.:06 22 304 503 Mob.: 06 70 310 19 96
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #984 Dátum: 2010. November 10. - 20:00:12 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal? Telefonon próbáltad? nem láttam telszámot... A kapcsolatoknál balra az első menűpont. 8000, Székesfehérvár Nagyszombati út 158. Tel. / Fax.:06 22 304 503 Mob.: 06 70 310 19 96 Pénteken megyek Fehérvárra, de nem biztos, hogy lesz időm megnézni, pedig kiváncsi lennék rá élőben, hogy néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #985 Dátum: 2010. November 11. - 08:41:10 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal? Telefonon próbáltad? nem láttam telszámot... A kapcsolatoknál balra az első menűpont. 8000, Székesfehérvár Nagyszombati út 158. Tel. / Fax.:06 22 304 503 Mob.: 06 70 310 19 96 mér nem láttam én eszt???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #986 Dátum: 2010. November 11. - 08:42:34 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal? Telefonon próbáltad? nem láttam telszámot... A kapcsolatoknál balra az első menűpont. 8000, Székesfehérvár Nagyszombati út 158. Tel. / Fax.:06 22 304 503 Mob.: 06 70 310 19 96 Pénteken megyek Fehérvárra, de nem biztos, hogy lesz időm megnézni, pedig kiváncsi lennék rá élőben, hogy néz ki. Krisznek igaza lehet, hogy nem szép mert kiáll a síkból: hiszen a lámpa és a lemezek pont egy síkban futnak, így sajna kiemelkedik a szemöldök. A fotót ravaszul fényképezték... Attól tartok, hogy nem lesz raktáron (annyira nem kapkodhatnak érte)... ha mégis, próbáld oda a lámpádhoz!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 11. - 08:44:50 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #987 Dátum: 2010. November 11. - 18:26:18 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal? Telefonon próbáltad? nem láttam telszámot... A kapcsolatoknál balra az első menűpont. 8000, Székesfehérvár Nagyszombati út 158. Tel. / Fax.:06 22 304 503 Mob.: 06 70 310 19 96 Pénteken megyek Fehérvárra, de nem biztos, hogy lesz időm megnézni, pedig kiváncsi lennék rá élőben, hogy néz ki. Krisznek igaza lehet, hogy nem szép mert kiáll a síkból: hiszen a lámpa és a lemezek pont egy síkban futnak, így sajna kiemelkedik a szemöldök. A fotót ravaszul fényképezték... Attól tartok, hogy nem lesz raktáron (annyira nem kapkodhatnak érte)... ha mégis, próbáld oda a lámpádhoz! Sajna Suzukival megyek, így a próba nem lehetséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #988 Dátum: 2010. November 11. - 20:58:06 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal? Telefonon próbáltad? nem láttam telszámot... A kapcsolatoknál balra az első menűpont. 8000, Székesfehérvár Nagyszombati út 158. Tel. / Fax.:06 22 304 503 Mob.: 06 70 310 19 96 Pénteken megyek Fehérvárra, de nem biztos, hogy lesz időm megnézni, pedig kiváncsi lennék rá élőben, hogy néz ki. Krisznek igaza lehet, hogy nem szép mert kiáll a síkból: hiszen a lámpa és a lemezek pont egy síkban futnak, így sajna kiemelkedik a szemöldök. A fotót ravaszul fényképezték... Attól tartok, hogy nem lesz raktáron (annyira nem kapkodhatnak érte)... ha mégis, próbáld oda a lámpádhoz! Sajna Suzukival megyek, így a próba nem lehetséges. Én lefujnám csak a lámpát az autó szinével morcositva,de ez az én véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #989 Dátum: 2010. November 13. - 06:33:34 » |
|
Vissza az egész nem voltam alapos hisz nem ugyanaz a két oldali, így tényleg párra vonatkozhat. Attól lehet darabár. De ki az, akinek egy db kell? Aki elhagyta? A nagyobb gondom, hogy nem tudom elérni őket, valami hibaüzenetet ad levélküldéskor. Fantomoldal? Telefonon próbáltad? nem láttam telszámot... A kapcsolatoknál balra az első menűpont. 8000, Székesfehérvár Nagyszombati út 158. Tel. / Fax.:06 22 304 503 Mob.: 06 70 310 19 96 Pénteken megyek Fehérvárra, de nem biztos, hogy lesz időm megnézni, pedig kiváncsi lennék rá élőben, hogy néz ki. Krisznek igaza lehet, hogy nem szép mert kiáll a síkból: hiszen a lámpa és a lemezek pont egy síkban futnak, így sajna kiemelkedik a szemöldök. A fotót ravaszul fényképezték... Attól tartok, hogy nem lesz raktáron (annyira nem kapkodhatnak érte)... ha mégis, próbáld oda a lámpádhoz! Sajna Suzukival megyek, így a próba nem lehetséges. Én lefujnám csak a lámpát az autó szinével morcositva,de ez az én véleményem. Ma bemegyek és megnézem neked ha kell el is hozom csak szólj rám telefonon.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|