Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #960 Dátum: 2010. November 07. - 10:51:57 » |
|
Szemöldök. Hand made. Sufni tuning. Szerintetek milyen? De őszintén! Persze kéretik figyelembe venni, hogy sohasem csináltam ilyesmit, de azóta haragszom arra, aki feltalálta a 3. dimenziót!! Nappali képek majd akkor, ha kész lesz a jobbos is. Gratula jól néz ki szerintem. Ez valami gumis festék? Jó mérges lett! Plastidip ugye? Mert akkor elég tartós lesz bírni fogja a nagynyomásúval való mosást is (bár a gépi kefét nem tudom bírja-e engem nem engednek be),a galériámba megnézheted milyen lesz párba . Látszik, hogy a tied jobb minőségű, szép sima a felülete. Az enyém a fólia miatt sajnos kicsit ragyás lett. A tied sablon alapján készült?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 07. - 17:02:07 írta Levi75 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #961 Dátum: 2010. November 07. - 12:27:32 » |
|
Szemöldök. Hand made. Sufni tuning. Szerintetek milyen? De őszintén! Persze kéretik figyelembe venni, hogy sohasem csináltam ilyesmit, de azóta haragszom arra, aki feltalálta a 3. dimenziót!! Nappali képek majd akkor, ha kész lesz a jobbos is. Gratula jól néz ki szerintem. Ez valami gumis festék? Jó mérges lett! Plastidip ugye? Mert akkor elég tartós lesz bírni fogja a nagynyomásúval való mosást is (bár a gépi kefét nem tudom bírja-e engem nem engednek be),a galériámba megnézheted milyen lesz párba . Látszik, hogy a tied jobb minőségű, szép sima a felülete. Az enyém a fólia miatt sajnos kicsit ragyás lett. A tied sablon alapján készült? Élőbben közelről már nem biztos h jobb az enyém,nem volt sablonom csak a ragasztó szalaggal próbáltam belőni pofásra.Amúgy ez milyen fólia? Már megvan a kérdésemre a válasz csak vissza kellet olvasnom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 07. - 12:35:54 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #962 Dátum: 2010. November 07. - 12:32:01 » |
|
Szemöldök. Hand made. Sufni tuning. Szerintetek milyen? De őszintén! Persze kéretik figyelembe venni, hogy sohasem csináltam ilyesmit, de azóta haragszom arra, aki feltalálta a 3. dimenziót!! Nappali képek majd akkor, ha kész lesz a jobbos is. Gratula jól néz ki szerintem. Ez valami gumis festék? Jó mérges lett! Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #963 Dátum: 2010. November 07. - 17:04:51 » |
|
Szemöldök. Hand made. Sufni tuning. Szerintetek milyen? De őszintén! Persze kéretik figyelembe venni, hogy sohasem csináltam ilyesmit, de azóta haragszom arra, aki feltalálta a 3. dimenziót!! Nappali képek majd akkor, ha kész lesz a jobbos is. Gratula jól néz ki szerintem. Ez valami gumis festék? Jó mérges lett! Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!) Ellenségekre hajtok: Miért kell ezt csinálni? Szerintem meg szebb úgy, ahogy volt. Értelmét nem találom, van? Vagy csak más legyen?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #964 Dátum: 2010. November 07. - 17:12:27 » |
|
Szemöldök. Hand made. Sufni tuning. Szerintetek milyen? De őszintén! Persze kéretik figyelembe venni, hogy sohasem csináltam ilyesmit, de azóta haragszom arra, aki feltalálta a 3. dimenziót!! Nappali képek majd akkor, ha kész lesz a jobbos is. Gratula jól néz ki szerintem. Ez valami gumis festék? Jó mérges lett! Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!) Ellenségekre hajtok: Miért kell ezt csinálni? Szerintem meg szebb úgy, ahogy volt. Értelmét nem találom, van? Vagy csak más legyen? Ellenségek nem leszünk 1nekem így jobban tetszik;2egyedibb;3a xenon fénye nem megy olyan magasra h zavarja a többi közlekedőt.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #965 Dátum: 2010. November 07. - 17:31:03 » |
|
Szemöldök. Hand made. Sufni tuning. Szerintetek milyen? De őszintén! Persze kéretik figyelembe venni, hogy sohasem csináltam ilyesmit, de azóta haragszom arra, aki feltalálta a 3. dimenziót!! Nappali képek majd akkor, ha kész lesz a jobbos is. Gratula jól néz ki szerintem. Ez valami gumis festék? Jó mérges lett! Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!) Sajnos a színe valóban nem pont olyan, de napfénynél alig van különbség. 2 fajta kék anyag volt: a fényes az túl világos volt, a képen látható nak közel áll a színe, viszont matt. Ha ezzel a színnel lett volna fényes anyag, akkor tuti jó lenne. Egyenlőre így marad, de ha valahol beleakadok jobb megoldásba szolíd pénzért, akkor legfejjebb cserélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #966 Dátum: 2010. November 07. - 17:35:07 » |
|
Szemöldök. Hand made. Sufni tuning. Szerintetek milyen? De őszintén! Persze kéretik figyelembe venni, hogy sohasem csináltam ilyesmit, de azóta haragszom arra, aki feltalálta a 3. dimenziót!! Nappali képek majd akkor, ha kész lesz a jobbos is. Gratula jól néz ki szerintem. Ez valami gumis festék? Jó mérges lett! Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!) Sajnos a színe valóban nem pont olyan, de napfénynél alig van különbség. 2 fajta kék anyag volt: a fényes az túl világos volt, a képen látható nak közel áll a színe, viszont matt. Ha ezzel a színnel lett volna fényes anyag, akkor tuti jó lenne. Egyenlőre így marad, de ha valahol beleakadok jobb megoldásba szolíd pénzért, akkor legfejjebb cserélem. Az ennyim is matt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #967 Dátum: 2010. November 07. - 17:47:21 » |
|
Nekem egy dolog van amin változtatnék a lacsin és az a fényszóró. Keskenyebben nekem is jobban tetszene.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #968 Dátum: 2010. November 07. - 19:50:18 » |
|
Szemöldök. Hand made. Sufni tuning. Szerintetek milyen? De őszintén! Persze kéretik figyelembe venni, hogy sohasem csináltam ilyesmit, de azóta haragszom arra, aki feltalálta a 3. dimenziót!! Nappali képek majd akkor, ha kész lesz a jobbos is. Gratula jól néz ki szerintem. Ez valami gumis festék? Jó mérges lett! Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!) Sajnos a színe valóban nem pont olyan, de napfénynél alig van különbség. 2 fajta kék anyag volt: a fényes az túl világos volt, a képen látható nak közel áll a színe, viszont matt. Ha ezzel a színnel lett volna fényes anyag, akkor tuti jó lenne. Egyenlőre így marad, de ha valahol beleakadok jobb megoldásba szolíd pénzért, akkor legfejjebb cserélem. alkor vagy d-c-fix öntapadós tapéta?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #969 Dátum: 2010. November 07. - 21:01:08 » |
|
Szemöldök. Hand made. Sufni tuning. Szerintetek milyen? De őszintén! Persze kéretik figyelembe venni, hogy sohasem csináltam ilyesmit, de azóta haragszom arra, aki feltalálta a 3. dimenziót!! Nappali képek majd akkor, ha kész lesz a jobbos is. Gratula jól néz ki szerintem. Ez valami gumis festék? Jó mérges lett! Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!) Ellenségekre hajtok: Miért kell ezt csinálni? Szerintem meg szebb úgy, ahogy volt. Értelmét nem találom, van? Vagy csak más legyen? Hát, ha ellenségeket akartál, akkor sajnos nem jött össze! A magam részéről: nem feltétlenül a másság vonz, ugyanis ha ilyesmi (laposabb, "mérgesebb") lenne gyárilag a formája, akkor biztos úgyhagynám. Nekem jobban tetszenek a kisebb, oldalt felfelé ívelő fényszórók, pl. Hyundai Sonata 2008 körül, vagy Mazda 6, vagy VW Phaeton, vagy éppen a Cruze. Funkciója a szemöldöknek mondjuk egy Astra F-nél nincs, a sedan/SW Lacettinél és hasonló lámpás kocsiknál viszont van. Főleg esőben, párában, ködben de akkor nagyon! Ugyanis a mi fajtánknál ha megnézitek felül még ott is átlátszó a búra, ahol direkt fénsugár (közvetlenül az izzótól) közelben sincs. Ez még nem gond, de ezeken a részeken kiengedi a búra a sok-sok szóródó fényt, a mit ráadásul keményen gerjeszt a lámpatest legelején belül lévő vízszintes rész szép fényes csicsás felülete. Szóval a nagy hő mellett megtemelt kevéske fény (izzóknál kb. 10 % hatásfok!!) további nagy hányadát hagyja a lámpatest szanaszét szóródni. Még ha csak szanaszét hagyná, de nem, hanem pont felfele a látótérbe ami szuper tud lenni amikor a valami (pára köd, eső, hó) még ezt vissza is veri a kedves versenyző gúvadó szemébe. Na ez a gáz ezzel a nagyszemű fényszóródivattal. Ezt a jelenséget meg tudjátok nézni mondjuk garázsban, vagy ahol viszonylag közel van a mennyezet és a fal is: tompított fel, és egy teljes árnyékot adó (sima papírlap kevés) felületet (karton, hullámpapír, stb. jó) a lámpa felső peremétől mozgassatok lefele. Látható lesz, hogy milyen sok fényt tudtok kitakarni akkor is, amikor még el sem éritek a tompított jellegzetes vízszintes-emelkedő vonalát. Ez a sok fény sajnos nem csak kárba vész, hanem még zavaró, sőt balesetveszélyes is pl ködben. Nyilván az én barkács-szemöldököm nem a Hella laboratóriumában lett megrajzolva és inkább jól néz ki (szerintem), mint amennyi tudományos haszna van, de hátha jobbít picit a fényszóráson.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 07. - 21:16:39 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #970 Dátum: 2010. November 07. - 21:04:43 » |
|
Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!) Sajnos a színe valóban nem pont olyan, de napfénynél alig van különbség. 2 fajta kék anyag volt: a fényes az túl világos volt, a képen látható nak közel áll a színe, viszont matt. Ha ezzel a színnel lett volna fényes anyag, akkor tuti jó lenne. Egyenlőre így marad, de ha valahol beleakadok jobb megoldásba szolíd pénzért, akkor legfejjebb cserélem. alkor vagy d-c-fix öntapadós tapéta? [/quote]Nemtom ez milyen, mert csak szóltam egy nyomdász cimbimnek, hogy szerezzen műanyag kék öntapit. Az meg elment az ő dekoratőr cimbijéhez kukázni és ez lett belőle. Holnap megnézem az anyag hátulját és leírom mi van ráírva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 07. - 21:17:13 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #971 Dátum: 2010. November 07. - 21:15:02 » |
|
Szerintem is jól néz ki alakra. Viszont (lehet a vaku teszi) de mintha a szín nem stimmelne. Nagyon állatul néz ki, ha ugyanolyan színe van, mint a motorháztetőnek! (Mondjuk műanyagot nem könnyű színezni, hisz a gyárban sem sikerült...lásd lökhárítók...persze ha más az alap más a rétegvastagság, eleve nagy feladat!) Sajnos a színe valóban nem pont olyan, de napfénynél alig van különbség. 2 fajta kék anyag volt: a fényes az túl világos volt, a képen látható nak közel áll a színe, viszont matt. Ha ezzel a színnel lett volna fényes anyag, akkor tuti jó lenne. Egyenlőre így marad, de ha valahol beleakadok jobb megoldásba szolíd pénzért, akkor legfejjebb cserélem. alkor vagy d-c-fix öntapadós tapéta? Nemtom ez milyen, mert csak szóltam egy nyomdász cimbimnek, hogy szerezzen műanyag kék öntapit. Az meg elment az ő dekoratőr cimbijéhez kukázni és ez lett belőle. Holnap megnézem az anyag hátulját és leírom mi van ráírva. [/quote] Ja...nem fontos, csak azért kérdeztem, mert akkor pontosan tudom, milyen kék. Sokat láttam azokból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 07. - 21:17:54 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #972 Dátum: 2010. November 09. - 13:29:39 » |
|
Sedanra kapni szemöldököt, nem túl nagy összegért... Azt meg már lehet fényeztetni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #973 Dátum: 2010. November 09. - 21:04:30 » |
|
Sedanra kapni szemöldököt, nem túl nagy összegért... Azt meg már lehet fényeztetni!
De az kiáll,és nem szép!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #974 Dátum: 2010. November 10. - 00:00:52 » |
|
Hol lehet kapni? Én sehol nem találtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|