|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2007. December 26. - 15:29:31 » |
|
Köszi, ez tényleg jó cikk! Asszem maradok "csak" a két helyzetjelző cseréjénél, aztán bírja, amíg bírja. Ha nem birja, jön a tuning. Beszéltem haverommal, ha már nem ég, akkor az ellenállás halt meg. A LED jó. Ellenállást kicseréljük egy túlméretezettre és többet nem megy szét az se!!! A rosszat nem kidobni!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2007. December 26. - 15:32:14 » |
|
Köszi, ez tényleg jó cikk! Asszem maradok "csak" a két helyzetjelző cseréjénél, aztán bírja, amíg bírja. Egyébként ugye az indexbe macerás a csere. Hátul helyzetjelző, féklámpa egy. Talán oda? A tolatólámpán még gondolkodom, ködlámpát meg úgysem használom annyit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2007. December 26. - 15:33:03 » |
|
Köszi, ez tényleg jó cikk! Asszem maradok "csak" a két helyzetjelző cseréjénél, aztán bírja, amíg bírja. Ha nem birja, jön a tuning. Beszéltem haverommal, ha már nem ég, akkor az ellenállás halt meg. A LED jó. Ellenállást kicseréljük egy túlméretezettre és többet nem megy szét az se!!! A rosszat nem kidobni!!! Először tegyük bele és meglátjuk. Szerintem Téged nyugodtan kilehetne nevezni a klub szerelőjének!! PÜ-t megkaptad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2007. December 26. - 15:38:00 » |
|
Köszi, ez tényleg jó cikk! Asszem maradok "csak" a két helyzetjelző cseréjénél, aztán bírja, amíg bírja. Ha nem birja, jön a tuning. Beszéltem haverommal, ha már nem ég, akkor az ellenállás halt meg. A LED jó. Ellenállást kicseréljük egy túlméretezettre és többet nem megy szét az se!!! A rosszat nem kidobni!!! Először tegyük bele és meglátjuk. Szerintem Téged nyugodtan kilehetne nevezni a klub szerelőjének!! PÜ-t megkaptad? Megkaptam. Akkor pénteken tuning. Be is tesszük, vagy siettek? Kiváncsi vagyok ám, ráadásul élőben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2007. December 26. - 15:40:13 » |
|
Köszi, ez tényleg jó cikk! Asszem maradok "csak" a két helyzetjelző cseréjénél, aztán bírja, amíg bírja. Ha nem birja, jön a tuning. Beszéltem haverommal, ha már nem ég, akkor az ellenállás halt meg. A LED jó. Ellenállást kicseréljük egy túlméretezettre és többet nem megy szét az se!!! A rosszat nem kidobni!!! Először tegyük bele és meglátjuk. Szerintem Téged nyugodtan kilehetne nevezni a klub szerelőjének!! PÜ-t megkaptad? Megkaptam. Akkor pénteken tuning. Be is tesszük, vagy siettek? Kiváncsi vagyok ám, ráadásul élőben... Betehetjük. Holnap hívlak, mert mod lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2007. December 26. - 15:49:58 » |
|
Hé! Álljon meg a menet! LadLac-ot már rég kineveztem a klub főszerelőjévé! Ezt nem kell azt hiszem megindokolnom különösképpen. Na azért!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2007. December 26. - 16:48:37 » |
|
Hé! Álljon meg a menet! LadLac-ot már rég kineveztem a klub főszerelőjévé! Ezt nem kell azt hiszem megindokolnom különösképpen. Na azért!
Én meg csinálhatok mindent egyedűl itt az országszélen
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2007. December 26. - 18:20:51 » |
|
Én meg csinálhatok mindent egyedűl itt az országszélen Már csak térképen van határ! Hol akkor a széle? Ha arra járunk, szerelünk neked is valami tuningot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2007. December 26. - 19:43:22 » |
|
Giovanni! Nem jó érzés gazdag nyugati barátnak lenni? Látod szegény keletieknek segíteniük kell egymást, ha pénzzel nem is, de kétkezi munkával igen. Mert, mint tudjuk, a pénz...a legkevesebb.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2007. December 26. - 22:25:10 » |
|
Giovanni! Nem jó érzés gazdag nyugati barátnak lenni? Látod szegény keletieknek segíteniük kell egymást, ha pénzzel nem is, de kétkezi munkával igen. Mert, mint tudjuk, a pénz...a legkevesebb.
Ezzel a gazdag nyugati baráttal vitatkoznék...max ha a határ 10km-re keletre lenne, akkor valszeg gazdag nyugati barát lennék
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2007. December 30. - 09:49:39 » |
|
Köszi, ez tényleg jó cikk! Asszem maradok "csak" a két helyzetjelző cseréjénél, aztán bírja, amíg bírja. Ha nem birja, jön a tuning. Beszéltem haverommal, ha már nem ég, akkor az ellenállás halt meg. A LED jó. Ellenállást kicseréljük egy túlméretezettre és többet nem megy szét az se!!! A rosszat nem kidobni!!! Először tegyük bele és meglátjuk. Szerintem Téged nyugodtan kilehetne nevezni a klub szerelőjének!! PÜ-t megkaptad? Megkaptam. Akkor pénteken tuning. Be is tesszük, vagy siettek? Kiváncsi vagyok ám, ráadásul élőben... Betehetjük. Holnap hívlak, mert mod lesz... Jelentem, pénteken betettük az izzókat! Meglátjuk meddig bírja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Január 12. - 16:05:07 » |
|
Nos, nem panaszkodom! Tökéletesen működik!! (KOPP-KOPP-KOPP) Asszem, kicserélem majd a rendszámtábla pilácsot is ilyenre! Tegnap szemeztem 2 db olyan kék izzóval H7ben, mint amilyen a Te Lacsidba tettük H4ben. Csak most ugysem szerelek, majd tavasszal helyzetjelzővel együtt beteszem, egy lámpakiszereléssel. Addig meg ráér...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Január 12. - 16:32:20 » |
|
Nos, nem panaszkodom! Tökéletesen működik!! (KOPP-KOPP-KOPP) Asszem, kicserélem majd a rendszámtábla pilácsot is ilyenre! Tegnap szemeztem 2 db olyan kék izzóval H7ben, mint amilyen a Te Lacsidba tettük H4ben. Csak most ugysem szerelek, majd tavasszal helyzetjelzővel együtt beteszem, egy lámpakiszereléssel. Addig meg ráér... Én csak ajánlani tudom, mind a 2 fajtát! nagyon beváltak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|