cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #915 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 15:38:36 » |
|
Van egy új Lacettim! Illetve csak úgy néz ki. Krisz mester kezelésbe vette, és csodát alkotott. Szóval, aki szeretné, hogy újra eredeti szépségében ragyogjon gépe, keresse meg őt, szívből ajánlom, mert roppant lelkiismeretesen dolgozik, és csak tökéletes munkát ad át. Köszönöm Krisz, örömet szereztél nekem.
Megint fényezni kellett? Csak nem egy nyúl? ... Vagy.... mivel is foglalkozik Krisz?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #917 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 16:25:09 » |
|
Van egy új Lacettim! Illetve csak úgy néz ki. Krisz mester kezelésbe vette, és csodát alkotott. Szóval, aki szeretné, hogy újra eredeti szépségében ragyogjon gépe, keresse meg őt, szívből ajánlom, mert roppant lelkiismeretesen dolgozik, és csak tökéletes munkát ad át. Köszönöm Krisz, örömet szereztél nekem.
Megint fényezni kellett? Csak nem egy nyúl? ... Vagy.... mivel is foglalkozik Krisz? Nem kellett fényezni csak a lakkot felujitani!És ujra ujszerű állapotában tündököl a gép.Néhány kép ami a garázsban készült köszönhetően az esőnek ami igen hátráltatott nem csak a kép készitésében.Gidy!Nincs mit szivesen!Most lesznek irigyeid szerintem!!! Sejtettem, de nem hagyhattam ki! Szép lett, gratula!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #918 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 19:17:18 » |
|
Megint fényezni kellett? Csak nem egy nyúl? ... Vagy.... mivel is foglalkozik Krisz? Nem kellett fényezni csak a lakkot felujitani!És ujra ujszerű állapotában tündököl a gép.Néhány kép ami a garázsban készült köszönhetően az esőnek ami igen hátráltatott nem csak a kép készitésében.Gidy!Nincs mit szivesen!Most lesznek irigyeid szerintem!!! Hopppsz! Talisban már jeleztem, hogy hétfőn pestre megyek és lesz 1-2 szabad órám előre láthatóan... Szóval hová menjek és mennyibe fáj egy ilyen csilivilizés? Szín egyezik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #919 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 19:27:04 » |
|
Megint fényezni kellett? Csak nem egy nyúl? ... Vagy.... mivel is foglalkozik Krisz? Nem kellett fényezni csak a lakkot felujitani!És ujra ujszerű állapotában tündököl a gép.Néhány kép ami a garázsban készült köszönhetően az esőnek ami igen hátráltatott nem csak a kép készitésében.Gidy!Nincs mit szivesen!Most lesznek irigyeid szerintem!!! Hopppsz! Talisban már jeleztem, hogy hétfőn pestre megyek és lesz 1-2 szabad órám előre láthatóan... Szóval hová menjek és mennyibe fáj egy ilyen csilivilizés? Szín egyezik! 1-2 óra ehhez kevés!!!Min 6 óra megálás nélkül.Az ár alku tárgya.De van egy klubbos ár.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #920 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 19:28:15 » |
|
Megint fényezni kellett? Csak nem egy nyúl? ... Vagy.... mivel is foglalkozik Krisz? Nem kellett fényezni csak a lakkot felujitani!És ujra ujszerű állapotában tündököl a gép.Néhány kép ami a garázsban készült köszönhetően az esőnek ami igen hátráltatott nem csak a kép készitésében.Gidy!Nincs mit szivesen!Most lesznek irigyeid szerintem!!! Hopppsz! Talisban már jeleztem, hogy hétfőn pestre megyek és lesz 1-2 szabad órám előre láthatóan... Szóval hová menjek és mennyibe fáj egy ilyen csilivilizés? Szín egyezik! Egy- két órába csak egy alapos mosás fér bele. Ez nemcsak mosva lett, teljes polírozást kapott, ami jóval több időt igényel. Egy mosás, esetleg egy minitali az, ami szóba jöhet, ha lehet egyeztetni bármelyiket időpontilag. Írj Krisznek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #921 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 16:31:13 » |
|
Ez tényleg nagyon szép lett! Gratula mindkettőtöknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #922 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 16:36:20 » |
|
Ez tényleg nagyon szép lett! Gratula mindkettőtöknek.
Nekem a drukkolásért, Krisznek meg a lelkiismeretes munkájáért, így jogos a fivty- fivty! Köszönjük!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #923 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 08:55:05 » |
|
Neked inkább a szép autóért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #924 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 13:58:46 » |
|
Ez a HB-ra való spoilerszett, nagyon ott van. http://www.youtube.com/watch?v=fue2e4vjKbE
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #925 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 14:45:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #926 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 19:27:12 » |
|
Megint fényezni kellett? Csak nem egy nyúl? ... Vagy.... mivel is foglalkozik Krisz? Nem kellett fényezni csak a lakkot felujitani!És ujra ujszerű állapotában tündököl a gép.Néhány kép ami a garázsban készült köszönhetően az esőnek ami igen hátráltatott nem csak a kép készitésében.Gidy!Nincs mit szivesen!Most lesznek irigyeid szerintem!!! Szó mi szÓ gyönyörű lett mindenesetre, gratula
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #927 Dátum: 2010. Szeptember 19. - 18:01:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #928 Dátum: 2010. Szeptember 20. - 10:45:08 » |
|
Egyedi fényszóróra átalakitás! 8EFt/2db árat kaptam.Esetleg v.kit érdekel? Pár kép a munkáról.
Persze, nyomasd a linket vagy az elérhetőséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #929 Dátum: 2010. Szeptember 20. - 11:24:19 » |
|
Egyedi fényszóróra átalakitás! 8EFt/2db árat kaptam.Esetleg v.kit érdekel? Pár kép a munkáról.
Persze, nyomasd a linket vagy az elérhetőséget! pű-ben ment.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|