ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #885 Dátum: 2010. Július 13. - 07:19:23 » |
|
sztem ezek kizárólag bömöshöz vannak Van egy cég amelyik lanoshoz gyárt angel eye lámpát itthon megrendelésre meg kell kérdezni lacsihoz tud-e csinálni.Szerintem igen.Lanoshoz ha jól emlékszem 20EFt/db. Én meg maradok a gyári cuccoknál, és inkább elmegyek nyaralni, utazni, és nem érzem rosszul magam a gyári lámpák kiséretében. Kinek mi a fontos, úgy él, költ.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #886 Dátum: 2010. Július 13. - 07:32:57 » |
|
Szép ez a gépjármű!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #887 Dátum: 2010. Július 13. - 07:33:33 » |
|
sztem ezek kizárólag bömöshöz vannak Van egy cég amelyik lanoshoz gyárt angel eye lámpát itthon megrendelésre meg kell kérdezni lacsihoz tud-e csinálni.Szerintem igen.Lanoshoz ha jól emlékszem 20EFt/db. Megkérdezhetnéd...vagy ha van elérhetőség, ne titkold!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #888 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 14:50:00 » |
|
Ez a vágyam (szórakoztam egy kicsit):
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #889 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 15:31:29 » |
|
A feleséged mit szól hozzá? ..., és a gyerek az új mamához? Szerintem elégedj meg a régivel!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #890 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 15:53:41 » |
|
A feleséged mit szól hozzá? ..., és a gyerek az új mamához? Szerintem elégedj meg a régivel! Ööö... ...a lökhárítóra gondoltam. Mármint a kocsiéra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #891 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 17:14:29 » |
|
Azt hittem SW-re vágysz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #892 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 20:16:23 » |
|
sztem ezek kizárólag bömöshöz vannak Van egy cég amelyik lanoshoz gyárt angel eye lámpát itthon megrendelésre meg kell kérdezni lacsihoz tud-e csinálni.Szerintem igen.Lanoshoz ha jól emlékszem 20EFt/db. Megkérdezhetnéd...vagy ha van elérhetőség, ne titkold! itt a cég.és a lanos lámpa a sor alja felé. http://www.fulltuning.hu/index.php?action=index&flag=2&parent=1
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #894 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 15:06:28 » |
|
Láttam már, köszi (ha nekem linkelted), de nekem sedanom van. Amúgy Dagicom is klubtag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #895 Dátum: 2010. Augusztus 06. - 05:27:04 » |
|
Ez csúnya!60 EFt -ért szerintem olyat gyártanak le vitt lámpából hogy besza-behu.Irtam is nekik emailt.Ha megjött a válasz belinkelem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 06. - 05:46:24 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #896 Dátum: 2010. Augusztus 06. - 07:49:07 » |
|
Ez csúnya!60 EFt -ért szerintem olyat gyártanak le vitt lámpából hogy besza-behu.Irtam is nekik emailt.Ha megjött a válasz belinkelem. Nekem már válaszoltak is: vitt lámpával, két pár angel eye gyűrűvel 14 000 Ft körül megcsinálják. Csak Szekszárd kicsit messze van, elpostázni meg nem fogom a lámpát, mert akkor hogyan autózok???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #897 Dátum: 2010. Augusztus 06. - 19:52:02 » |
|
Ez csúnya!60 EFt -ért szerintem olyat gyártanak le vitt lámpából hogy besza-behu.Irtam is nekik emailt.Ha megjött a válasz belinkelem. Nekem már válaszoltak is: vitt lámpával, két pár angel eye gyűrűvel 14 000 Ft körül megcsinálják. Csak Szekszárd kicsit messze van, elpostázni meg nem fogom a lámpát, mert akkor hogyan autózok??? CB-től elkéred amig hajókázik.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #898 Dátum: 2010. Augusztus 08. - 10:31:47 » |
|
Ez csúnya!60 EFt -ért szerintem olyat gyártanak le vitt lámpából hogy besza-behu.Irtam is nekik emailt.Ha megjött a válasz belinkelem. Nekem már válaszoltak is: vitt lámpával, két pár angel eye gyűrűvel 14 000 Ft körül megcsinálják. Csak Szekszárd kicsit messze van, elpostázni meg nem fogom a lámpát, mert akkor hogyan autózok??? CB-től elkéred amig hajókázik. Kérjed Krisztől. Ő márkalehúzósban melózik, pikk- pakk kikapja valamelyikből. Az én vasam haSZNÁLATBAN VAN, AMIKOR NEM VAGYOK ITTHON.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #899 Dátum: 2010. Augusztus 08. - 10:45:17 » |
|
Ez csúnya!60 EFt -ért szerintem olyat gyártanak le vitt lámpából hogy besza-behu.Irtam is nekik emailt.Ha megjött a válasz belinkelem. Nekem már válaszoltak is: vitt lámpával, két pár angel eye gyűrűvel 14 000 Ft körül megcsinálják. Csak Szekszárd kicsit messze van, elpostázni meg nem fogom a lámpát, mert akkor hogyan autózok??? CB-től elkéred amig hajókázik. Kérjed Krisztől. Ő márkalehúzósban melózik, pikk- pakk kikapja valamelyikből. Az én vasam haSZNÁLATBAN VAN, AMIKOR NEM VAGYOK ITTHON. Nekünk pillanatnyilag csak a jobb kormányosokból való van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|