diablo77
|
|
« Hozzászólás #855 Dátum: 2010. Május 30. - 08:14:04 » |
|
Egy kis optikai tuning. Annyit biztos ér, mint egy chiptuning. Megcsináltad? Vazzeee...ez tényleg jó lett! Befordul alulra a lökösöd, mint a HB-n? Ott is lefújtad? Ott is lefújta, tegnap élőben megnéztem, míg Krisz az MX5-öt hozta rendbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #856 Dátum: 2010. Május 30. - 08:23:24 » |
|
A hátsó lökös tetejét is befújhatnád,ahol karcolódni szokott a csomagok miatt.Ha jó volna akkor vennék én is ilyet.
Arra már nem maradt. Elméletileg nem arra vetted véletlenül? De igen! Csak gondoltam előtte gyakorlok egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #857 Dátum: 2010. Május 30. - 08:24:32 » |
|
Egy kis optikai tuning. Annyit biztos ér, mint egy chiptuning. Megcsináltad? Vazzeee...ez tényleg jó lett! Befordul alulra a lökösöd, mint a HB-n? Ott is lefújtad? Ott is lefújta, tegnap élőben megnéztem, míg Krisz az MX5-öt hozta rendbe. Igen ott is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 30. - 08:33:33 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #858 Dátum: 2010. Május 30. - 18:29:26 » |
|
Egy kis optikai tuning. Annyit biztos ér, mint egy chiptuning. Mivan? Mivan? Mivan? Egyébként tényleg profi lett! Kár, hogy az én kocsim fekete, így nem érvényesülne. Pedig mennék egyből hozzád!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #859 Dátum: 2010. Május 30. - 18:38:54 » |
|
Egy kis optikai tuning. Annyit biztos ér, mint egy chiptuning. Mivan? Mivan? Mivan? Egyébként tényleg profi lett! Kár, hogy az én kocsim fekete, így nem érvényesülne. Pedig mennék egyből hozzád! Ezzel én is így vagyok sajna de van megoldás szürkére kell fújni az látszik(ezt is Jani súgta nekem ).
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #860 Dátum: 2010. Május 31. - 15:25:59 » |
|
Jani, milyen ennek a guminak a tapintása? Én az ajtóbehúzót gondolnám befújni vele, belül. És mennyibe kerül egy ilyen spray?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #861 Dátum: 2010. Május 31. - 17:18:30 » |
|
Jani, milyen ennek a guminak a tapintása? Én az ajtóbehúzót gondolnám befújni vele, belül. És mennyibe kerül egy ilyen spray?
Olyan mintha Batman-t simogatnád. Ha legközelebb talizunk, megengedem, hogy megsimogasd az enyémet. Szerintem jó lenne a behúzóra. 4000Ft 1 flakon. Itt nézelődj egy kicsit. Egy példa: Gyári PlastiDip
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #862 Dátum: 2010. Május 31. - 17:23:01 » |
|
Ismerős ajtókárpit. Gondolom, még nem volt megszáradva, azért ilyen foltos. Vagy nem egyenletesen fújták.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #863 Dátum: 2010. Május 31. - 20:21:30 » |
|
Ismerős ajtókárpit. Gondolom, még nem volt megszáradva, azért ilyen foltos. Vagy nem egyenletesen fújták. Kicsit off: Ami nem tetszik a sedannál: a sok kapcsoló miatt a vezetőnél a behúzó helyett egy "hamutartó" van csak. Elég béna szerintem, pedig a sofőrnek kellene a legkényelmesebb ajtóbehúzó. Másik dolog, hogy nem szeretem az aszimmetriát. A kombinál hogy van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #864 Dátum: 2010. Május 31. - 20:25:56 » |
|
Ismerős ajtókárpit. Gondolom, még nem volt megszáradva, azért ilyen foltos. Vagy nem egyenletesen fújták. Kicsit off: Ami nem tetszik a sedannál: a sok kapcsoló miatt a vezetőnél a behúzó helyett egy "hamutartó" van csak. Elég béna szerintem, pedig a sofőrnek kellene a legkényelmesebb ajtóbehúzó. Másik dolog, hogy nem szeretem az aszimmetriát. A kombinál hogy van? Kombinál és HB-nél egyforma a jobb és a bal ajtókárpit. Ja és nem kapaszkodó van csak egy lyuk(hamutartó ).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 31. - 20:27:59 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #865 Dátum: 2010. Május 31. - 20:32:25 » |
|
Ismerős ajtókárpit. Gondolom, még nem volt megszáradva, azért ilyen foltos. Vagy nem egyenletesen fújták. Kicsit off: Ami nem tetszik a sedannál: a sok kapcsoló miatt a vezetőnél a behúzó helyett egy "hamutartó" van csak. Elég béna szerintem, pedig a sofőrnek kellene a legkényelmesebb ajtóbehúzó. Másik dolog, hogy nem szeretem az aszimmetriát. A kombinál hogy van? Kombinál és HB-nél egyforma a jobb és a bal ajtókárpit. Ja és nem kapaszkodó van csak egy lyuk(hamutartó ). Sedánnál legalább a jobb egynél van rendes behúzó, de szerintem nem hátrány, hogy a vezetőnél nincs. Ott úgysem kapaszkodsz bele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #866 Dátum: 2010. Május 31. - 20:49:43 » |
|
A kapaszkodó előtt levő mélyedés mire jó?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #867 Dátum: 2010. Május 31. - 21:00:10 » |
|
A kérdés jó, eddig még senki nem tudott nekem választ adni rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #868 Dátum: 2010. Június 01. - 05:46:31 » |
|
A kérdés jó, eddig még senki nem tudott nekem választ adni rá. Esetleg egy zseb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #869 Dátum: 2010. Június 01. - 07:35:26 » |
|
A kapaszkodó előtt levő mélyedés mire jó? Arra jó, hogy ha beleteszel valamit, azt soha többé nem fogod tudni kiszedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|