meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #825 Dátum: 2010. április 15. - 15:27:10 » |
|
Délelőtt alkottam. A chrom le fogja dobálni a festéket nem? Nem, mert nem festék, hanem gumi! Ez jó,az oldalcsíkot kellene vele lefújni,meg a hátsó lökös tetejét(kombinál)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #826 Dátum: 2010. április 15. - 15:30:00 » |
|
Ez jó,az oldalcsíkot kellene vele lefújni,meg a hátsó lökös tetejét(kombinál)
Igazából a hátsó lökösre vettem, a hűtőrács csak próba volt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #827 Dátum: 2010. április 15. - 17:47:08 » |
|
Délelőtt alkottam. A chrom le fogja dobálni a festéket nem? Nem, mert nem festék, hanem gumi! Ez nagyon jó! Tetszik. Hol lehet ezt kapni?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #828 Dátum: 2010. április 15. - 17:53:21 » |
|
Délelőtt alkottam. A chrom le fogja dobálni a festéket nem? Nem, mert nem festék, hanem gumi! Ez nagyon jó! Tetszik. Hol lehet ezt kapni? A oldalukon tudsz rendelni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #829 Dátum: 2010. április 15. - 17:59:45 » |
|
Délelőtt alkottam. A chrom le fogja dobálni a festéket nem? Nem, mert nem festék, hanem gumi! Ez nagyon jó! Tetszik. Hol lehet ezt kapni? A oldalukon tudsz rendelni. Köszi. Közben néztem én is, hogy más lehetőség nagyon nincs
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
deby
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #830 Dátum: 2010. április 19. - 09:20:22 » |
|
Sziasztok, nem tud valaki lacettire első lökhárító spoilert eladót? A neten nem találok sehol. 5 ajtós 1.4 16 star.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #831 Dátum: 2010. április 19. - 09:46:05 » |
|
Sziasztok, nem tud valaki lacettire első lökhárító spoilert eladót? A neten nem találok sehol. 5 ajtós 1.4 16 star.
Készet nem nagyon találsz, szerintem egyediben legyártják neked az ügyesebb műanyagosok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
deby
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #832 Dátum: 2010. április 19. - 10:06:44 » |
|
Egyediben gondolom rohadt drága, de van az a wtcc szett az ha jól tudom akkor jó a lecetti 5 ajtósra, azt hiszem adtak ki ilyen felszereltséggel lacettit. Esetleg eggy ilyen szettet beszerezni. Csak azt nem tudom merre keresgéljek. Eggy ilyen szett is érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #833 Dátum: 2010. április 19. - 11:12:13 » |
|
Egyediben gondolom rohadt drága, de van az a wtcc szett az ha jól tudom akkor jó a lecetti 5 ajtósra, azt hiszem adtak ki ilyen felszereltséggel lacettit. Esetleg eggy ilyen szettet beszerezni. Csak azt nem tudom merre keresgéljek. Eggy ilyen szett is érdekelne.
Adtak ki ilyen felszereltséggel autókat, de ha valami akkor az méreg drága utólagos rendelésnél olyan 200.000,- Ft körül lehetett rendelni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #834 Dátum: 2010. április 19. - 11:40:51 » |
|
Ha jól emlékszem Kamikaze linkelte be ezt anno: http://cartuning.kiev.ua/catalog.php?cat=obves&car=CHEVROLET&model=LacettiUkrán oldal, olcsó árak! Kicsit olvass vissza a topicban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ghorinka
Friss hús
Nem elérhető
1.4 16V Elite
|
|
« Hozzászólás #835 Dátum: 2010. április 19. - 12:01:29 » |
|
Kár, hogy Kiev annyira messze van...
|
|
|
Naplózva
|
Press-Air 21 Kft. - ipariszerszámok, csavarozástechnika , csiszolástechnika www.irtools.hu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #836 Dátum: 2010. április 19. - 12:26:13 » |
|
Kár, hogy Kiev annyira messze van... Miért posta nincs?Lelehet emailezni.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #837 Dátum: 2010. április 19. - 18:50:56 » |
|
Kár, hogy Kiev annyira messze van... Miért posta nincs?Lelehet emailezni. Az ukrán postaköltséggel úgy számoljatok hogy a belföldi költsége kb tízszerese a magyar postának! Mi pedig ugye "külföld" vagyunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #838 Dátum: 2010. április 23. - 19:23:58 » |
|
Sziasztok! Tud valaki jó ár-érték arányú fóliázó csapatot, akik minőségi anyagokkal és megbízhatóan dolgoznak? Ja és min. 5 év garit vállalnak! Nézegettem oldalakon 18-tól indulnak! Olyan 30-35 körül szánnék rá, csak jó legyen!Jaaa csak Pest vonzáskörzetéből érdekel (én gödöllői vagyok)! Előre is köszi! Ha rossz helyre írtam be sorry! -Zs-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #839 Dátum: 2010. április 23. - 20:47:49 » |
|
Sziasztok! Tud valaki jó ár-érték arányú fóliázó csapatot, akik minőségi anyagokkal és megbízhatóan dolgoznak? Ja és min. 5 év garit vállalnak! Nézegettem oldalakon 18-tól indulnak! Olyan 30-35 körül szánnék rá, csak jó legyen!Jaaa csak Pest vonzáskörzetéből érdekel (én gödöllői vagyok)! Előre is köszi! Ha rossz helyre írtam be sorry! -Zs- Tudok. De garancia mindenütt max. 2 év.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|