cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2007. December 10. - 08:57:09 » |
|
Nyahhhh...arra gondoltam, de közben rájöttem, hogy nem is ide kellett volna. Feltettem a Betü, matricába. Sajnos ebből nem tudok másnak adni, mert egyedi gyártás, másfél napig faragtam és anyagom is ennyi volt. Ajándékba kaptam egy kis darabot a sárgából és a fehérből is. Képzelheted, hogy cidriztem, hogy el ne rontsam! Nagyon tetszik, iszonyat jó lett Köszi, ezek szerint megérte kínlódni, mert rajtam kívül még egy embernek már legalább tetszik!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2007. December 13. - 14:56:25 » |
|
Húúúúúúúú!!!! Ez drága dolog! Épp ma vettem a TUNGSRAM márkaboltban 2400.- HUF/pár(2db)-ért, 60%-al növelt fényerejüt. És a tungsram nm szokott ócskaságot gyártani.Nekm már az lőző autómban is ez volt 2 évig semmi problem. Jobban látni vele az tuti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2007. December 13. - 15:03:28 » |
|
Húúúúúúúú!!!! Ez drága dolog! Épp ma vettem a TUNGSRAM márkaboltban 2400.- HUF/pár(2db)-ért, 60%-al növelt fényerejüt. És a tungsram nm szokott ócskaságot gyártani.Nekm már az lőző autómban is ez volt 2 évig semmi problem. Jobban látni vele az tuti. Én is ezt a fajta Tungsramot használom! semmi gond vele.. A Hella 2 nap alatt megadta magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2007. December 16. - 09:41:22 » |
|
Húúúúúúúú!!!! Ez drága dolog! Épp ma vettem a TUNGSRAM márkaboltban 2400.- HUF/pár(2db)-ért, 60%-al növelt fényerejüt. És a tungsram nm szokott ócskaságot gyártani.Nekm már az lőző autómban is ez volt 2 évig semmi problem. Jobban látni vele az tuti. Én is ezt a fajta Tungsramot használom! semmi gond vele.. A Hella 2 nap alatt megadta magát. Ladlac jóvoltából Szuper fehér izzó van a gépben! Este kipróbáltam! Hááát, csak tátottam a szám! A Tungsram sem volt semmi, de ez nagyon, nagyon jó! Ladlac! milyen helyzetjelzőt ajánlottál?? Feledékeny vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2007. December 16. - 09:44:41 » |
|
Húúúúúúúú!!!! Ez drága dolog! Épp ma vettem a TUNGSRAM márkaboltban 2400.- HUF/pár(2db)-ért, 60%-al növelt fényerejüt. És a tungsram nm szokott ócskaságot gyártani.Nekm már az lőző autómban is ez volt 2 évig semmi problem. Jobban látni vele az tuti. Én is ezt a fajta Tungsramot használom! semmi gond vele.. A Hella 2 nap alatt megadta magát. Ladlac jóvoltából Szuper fehér izzó van a gépben! Este kipróbáltam! Hááát, csak tátottam a szám! A Tungsram sem volt semmi, de ez nagyon, nagyon jó! Ladlac! milyen helyzetjelzőt ajánlottál?? Feledékeny vagyok... Üvegfoglalatú LED-est. Én is erre uazom, 400 egynehány Ft, de fehér és nem ég ki soha... Igy lesz igazán szép a bekapcsolt lámpa. Ilyen:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 16. - 09:48:05 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2007. December 16. - 09:46:13 » |
|
Húúúúúúúú!!!! Ez drága dolog! Épp ma vettem a TUNGSRAM márkaboltban 2400.- HUF/pár(2db)-ért, 60%-al növelt fényerejüt. És a tungsram nm szokott ócskaságot gyártani.Nekm már az lőző autómban is ez volt 2 évig semmi problem. Jobban látni vele az tuti. Én is ezt a fajta Tungsramot használom! semmi gond vele.. A Hella 2 nap alatt megadta magát. Ladlac jóvoltából Szuper fehér izzó van a gépben! Este kipróbáltam! Hááát, csak tátottam a szám! A Tungsram sem volt semmi, de ez nagyon, nagyon jó! Ladlac! milyen helyzetjelzőt ajánlottál?? Feledékeny vagyok... Üvegfoglalatú LED-est. Én is erre uazom, 400 egynehány Ft, de fehér és nem ég ki soha... Igy lesz igazán szép a bekapcsolt lámpa. Köszi! Holnap szét is nézek, és veszek bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2007. December 16. - 09:51:26 » |
|
Húúúúúúúú!!!! Ez drága dolog! Épp ma vettem a TUNGSRAM márkaboltban 2400.- HUF/pár(2db)-ért, 60%-al növelt fényerejüt. És a tungsram nm szokott ócskaságot gyártani.Nekm már az lőző autómban is ez volt 2 évig semmi problem. Jobban látni vele az tuti. Én is ezt a fajta Tungsramot használom! semmi gond vele.. A Hella 2 nap alatt megadta magát. Ladlac jóvoltából Szuper fehér izzó van a gépben! Este kipróbáltam! Hááát, csak tátottam a szám! A Tungsram sem volt semmi, de ez nagyon, nagyon jó! Ladlac! milyen helyzetjelzőt ajánlottál?? Feledékeny vagyok... Üvegfoglalatú LED-est. Én is erre uazom, 400 egynehány Ft, de fehér és nem ég ki soha... Igy lesz igazán szép a bekapcsolt lámpa. Köszi! Holnap szét is nézek, és veszek bele. Homasitában van!! Vagy ilyen:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2007. December 16. - 09:54:07 » |
|
Húúúúúúúú!!!! Ez drága dolog! Épp ma vettem a TUNGSRAM márkaboltban 2400.- HUF/pár(2db)-ért, 60%-al növelt fényerejüt. És a tungsram nm szokott ócskaságot gyártani.Nekm már az lőző autómban is ez volt 2 évig semmi problem. Jobban látni vele az tuti. Én is ezt a fajta Tungsramot használom! semmi gond vele.. A Hella 2 nap alatt megadta magát. Ladlac jóvoltából Szuper fehér izzó van a gépben! Este kipróbáltam! Hááát, csak tátottam a szám! A Tungsram sem volt semmi, de ez nagyon, nagyon jó! Ladlac! milyen helyzetjelzőt ajánlottál?? Feledékeny vagyok... Üvegfoglalatú LED-est. Én is erre uazom, 400 egynehány Ft, de fehér és nem ég ki soha... Igy lesz igazán szép a bekapcsolt lámpa. Köszi! Holnap szét is nézek, és veszek bele. Homasitában van!! Vagy ilyen: Köszi! Akor nem keresek tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.holm
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2007. December 16. - 16:15:54 » |
|
Nemakarlak titeket elkeseríteni de én ennél vmi jobb minőségű ledest vettem és legalább a harmadik párnál tartok ami kiég. Magyarul egy nagy sz@r. ha lehúzzátok a műanyagot róla ottvan vmi ellenállás és állandóan az ég el. Csak mondtam. Leht h csak én vok ilyen szerencsétlen:P:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2007. December 16. - 20:01:18 » |
|
Nem tudjátok honnan lehetne 5 ajtós Lacsihoz tuning hűtőrácsot szerezni? Rider autónál láttam, de az Sedanhoz való. Ilyenre gondolok:
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2007. December 17. - 09:50:12 » |
|
Húúúúúúúú!!!! Ez drága dolog! Épp ma vettem a TUNGSRAM márkaboltban 2400.- HUF/pár(2db)-ért, 60%-al növelt fényerejüt. És a tungsram nm szokott ócskaságot gyártani.Nekm már az lőző autómban is ez volt 2 évig semmi problem. Jobban látni vele az tuti. Én is ezt a fajta Tungsramot használom! semmi gond vele.. A Hella 2 nap alatt megadta magát. Ladlac jóvoltából Szuper fehér izzó van a gépben! Este kipróbáltam! Hááát, csak tátottam a szám! A Tungsram sem volt semmi, de ez nagyon, nagyon jó! Ladlac! milyen helyzetjelzőt ajánlottál?? Feledékeny vagyok... Üvegfoglalatú LED-est. Én is erre uazom, 400 egynehány Ft, de fehér és nem ég ki soha... Igy lesz igazán szép a bekapcsolt lámpa. Köszi! Holnap szét is nézek, és veszek bele. Homasitában van!! Vagy ilyen: Köszi! Akkor nem keresek tovább! Mivel többen megkerestetek privátban Ladlacot, és engem is. Tehát ilyen dobozban van a Szuper fehér izzó! A Start autó kft. forgalmazza, de a honlapján nem talátam semmi infót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2007. December 17. - 12:27:49 » |
|
Nemakarlak titeket elkeseríteni de én ennél vmi jobb minőségű ledest vettem és legalább a harmadik párnál tartok ami kiég. Magyarul egy nagy sz@r. ha lehúzzátok a műanyagot róla ottvan vmi ellenállás és állandóan az ég el. Csak mondtam. Leht h csak én vok ilyen szerencsétlen:P:D
Meg nézted? 12V-ra való? Mert ezek nagyon érzékenyek a Voltokra. Ha van egy kis lelki erőd minimum 400 ohm kell a LED elé.Forrassz be egy nagyobbat.Lehet kapni SMD ellenállást az egész kicsi méretű. Én 600 at szoktam rakni az a tuti, kb 18 Voltig. Az a baj hogy a gyáriak 12 V-ra vannak, a kocsi meg ha jó a generátor 14,5 Voltot is tölt, és ezt már nem bírja.Ja és a polaritásra figyelni kell, fordítva nem világít.Mivel dióda nem engedi egyik irányba a villanyt,baja nem lesz csak nem viálgít. És mint minden elektromos alkatrész füstel meg. Ki száll belőle a füst és vége.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 17. - 12:51:05 írta sz.gabor »
|
Naplózva
|
|
|
|
Skorpio
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2007. December 22. - 21:24:59 » |
|
Üdv! ledes helyzetjelzöt nem ajánlom senkinek.Még nem találták ki a tökéletes verziot kocsiba. Ha szép helyzetjelzö fényt akarsz elérni krom izzot vegyél.Szép fénye van! Xenon meg már van 17990Ft-ért H7.Nagyon jó széthasitom a sötétséget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2007. December 23. - 20:48:34 » |
|
Én is vettem egy párat, gondoltam legalább erre nem lesz több gondom. Az egyik 2 éjszakai műszak után elhalálozott .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2007. December 26. - 11:17:40 » |
|
Ha már a LED-es fényforrásoknál tartunk, a TOTALCAR-on van egy jó cikk: http://totalcar.hu/magazin/technika/ledesizzo/
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|