Krisz
|
|
« Hozzászólás #765 Dátum: 2010. Március 04. - 11:42:49 » |
|
Bár nekem sedan van, én leszedtem tartót nem csak a keretet miért? Fogunk szólni ha rendelünk majd írok PÜt.
az ok egyszerű!randa!ha nem lenne mögötte az a két lyuk a redszámot is áttenném alulra a hűtő elé,de ez már komolyabb átalakitást igényel! Nekem az a rondaság mentette meg a lacsi orrát, amikor is egy vadparaszt mercis bevágódott a parkolóba szembe velem!-csak nem fogott a fék-e igazán.Tegnap meg a hülye skodás szomszéd ment neki hátulról és ott a nyoma.(Vagyis már lepoliroztam és eltünt) de most figyelem a csávót két füles felvételére. Anno a Kalosom lökösét is az mentette meg. Az előttem lévő autós nem nagyon tudott elindulni az emelkedőn (lámpánál álltunk) és hiába volt kb 1 méter köztünk ő sikeresen ennyit hátragurult. A lökhárító épp maradt csak a tartó törött el. én ezért is nem szedem le,és egy vonóhorgon is gondolkodok csak úgy védelemból
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #766 Dátum: 2010. Március 04. - 11:50:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #767 Dátum: 2010. Március 04. - 12:26:22 » |
|
Nem rajongok a lámpamaszkokért, de ez teccik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #768 Dátum: 2010. Március 04. - 13:41:49 » |
|
szerintem eléggé "calibrás"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #769 Dátum: 2010. Március 04. - 17:02:04 » |
|
Ha jól tudom, ahonnan lementetted ezt a képet, van ott első szemöldök is. Szerintem a hátsó lámba így szép, ahogy van, viszont az a szemöldök előre, szép morcossá teszi a kocsi elejét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #770 Dátum: 2010. Március 04. - 17:13:58 » |
|
Ha jól tudom, ahonnan lementetted ezt a képet, van ott első szemöldök is. Szerintem a hátsó lámba így szép, ahogy van, viszont az a szemöldök előre, szép morcossá teszi a kocsi elejét.
egyetértek!ha valaki mondjuk véletlen tud nekem ebben segiteni,hogy hol lehet szemöldökhöz hozzájutni szóljon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #771 Dátum: 2010. Március 04. - 17:45:40 » |
|
egyetértek!ha valaki mondjuk véletlen tud nekem ebben segiteni,hogy hol lehet szemöldökhöz hozzájutni szóljon! belinkeltem a klubbot és velük kellene beszélni..
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós
Nem elérhető
b2
|
|
« Hozzászólás #772 Dátum: 2010. Március 07. - 18:03:16 » |
|
Hát szerencsétlenségemre édesanyám miközbe kitakaritotta az autót forditva rakta fel az illatositót és abból szépen kifolyt az anyag és megmarta a középkonzol 1 részét, elég randa. Ezért szépen kiszereltem szétszettem a középkonzolt és lefujattam ezüstre a teteét ahol van az elakadás jelzö gomb azt a kiálló csíkot pedig feketére és igy ami az egész müszerfalon fut végig a fekete csík, hát mitmondjak elég jól sikerült nekem nagyon teccik, majd ha tudom lefotózom és berakom a képet. Igy még jobb is lett mint az eredeti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #773 Dátum: 2010. Március 07. - 18:58:36 » |
|
Hát szerencsétlenségemre édesanyám miközbe kitakaritotta az autót forditva rakta fel az illatositót és abból szépen kifolyt az anyag és megmarta a középkonzol 1 részét, elég randa. Ezért szépen kiszereltem szétszettem a középkonzolt és lefujattam ezüstre a teteét ahol van az elakadás jelzö gomb azt a kiálló csíkot pedig feketére és igy ami az egész müszerfalon fut végig a fekete csík, hát mitmondjak elég jól sikerült nekem nagyon teccik, majd ha tudom lefotózom és berakom a képet. Igy még jobb is lett mint az eredeti Gratula! Akkor belülről már te is Platinumos lettél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #774 Dátum: 2010. Március 07. - 19:11:38 » |
|
Hát szerencsétlenségemre édesanyám miközbe kitakaritotta az autót forditva rakta fel az illatositót és abból szépen kifolyt az anyag és megmarta a középkonzol 1 részét, elég randa. Ezért szépen kiszereltem szétszettem a középkonzolt és lefujattam ezüstre a teteét ahol van az elakadás jelzö gomb azt a kiálló csíkot pedig feketére és igy ami az egész müszerfalon fut végig a fekete csík, hát mitmondjak elég jól sikerült nekem nagyon teccik, majd ha tudom lefotózom és berakom a képet. Igy még jobb is lett mint az eredeti Merre felé lehet megtalálni édesanyádat? Mert az enyémnek soha nem jut eszébe kocsit takarítani hátha a tied megtudná győzni egy kávé mellett.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #775 Dátum: 2010. Március 10. - 23:54:30 » |
|
üdvözlök mindenkit szeretnék segitséget kérni Van egy chevrolet lacetti 5 ajtos autóm és ahoz szeretnék sport lökhátitokat spojlert és köszöböt jó áron ha valaki tud ilyen az irjon nekem elöre is köszönöm a segitséget ide írjatok: altman@citromail.huHali sajna nem nagyon kapsz vagy csináltatsz egyedit v szétnézel a szomszédba (Ukrajna) a 48.oldalon találsz linket a hozzászólásomba üdvözlöm amit ajánlót linket megnéztem van közötte olyan ami tetszik hogyan tudom majd megrendelni? ha még van kérdésem fordulhatok önhöz? 1. NE magáz 6év van köztünk. 2.A posta költség igen még rájön de ne kérdezd hogy az mennyi nem tudom. 3. A megrendeléssel ha tudsz várj egy kicsit utána érdeklődök Sziasztok! Van valami fejlemény ez ügyben, lehet érdekelne engem is egy wtcc szett.
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
smidipeti
Friss hús
Nem elérhető
2.0 Diesel SW Platinum pearl black "THUNDER"
|
|
« Hozzászólás #776 Dátum: 2010. Március 22. - 13:17:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
smidipeti
Friss hús
Nem elérhető
2.0 Diesel SW Platinum pearl black "THUNDER"
|
|
« Hozzászólás #777 Dátum: 2010. Március 22. - 13:39:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #778 Dátum: 2010. Március 22. - 13:50:49 » |
|
Nem jó a link. Javítsd! Kíváncsi leszek milyen. Azt tudod, hogy ezt rá kell ragasztani a mostanira? Nem a helyére megy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 22. - 14:00:11 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #779 Dátum: 2010. Március 23. - 14:40:01 » |
|
Én max. a fogantyút cserélném, a külső résszel már túl sok szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|