captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #660 Dátum: 2009. Október 17. - 20:04:41 » |
|
Döme!
Ez tényleg pofás, WERES sárgul biztosan!
Sean cartársnak van komplett hátsó felirata, ha Chevroletre akarod cserélni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #661 Dátum: 2009. Október 18. - 12:02:06 » |
|
Döme!
Azt megmondom! Gyönyörű ez a felni! Döme ez döfi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #662 Dátum: 2009. Október 18. - 13:47:11 » |
|
Döme!
Tudom hogy van Seannak felirata, köszönöm, de én is csupaszon szeretném...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #663 Dátum: 2009. Október 18. - 13:50:41 » |
|
Döme!
Azt megmondom! Gyönyörű ez a felni! Döme ez döfi! Köszönöm a dícséretet, ezt mindig "megkapom" Tőled - pedig az általad hátránynak ítélt 5 küllő-4 csavar jelen esetben sem tökéletes kombináció, de ha egyszer 4 csavaros a Lacsi (Nubira), nincs mit tenni. Örültem, hogy egyáltalán sikerült találnom (fenti "hibáján" kívül) kompromisszummentesen felniket ezzel a ritka osztókörrel. Egyébként nem is a felni miatt raktam fel most a képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #664 Dátum: 2009. Október 18. - 16:22:55 » |
|
Döme!
Azt megmondom! Gyönyörű ez a felni! Döme ez döfi! Köszönöm a dícséretet, ezt mindig "megkapom" Tőled - pedig az általad hátránynak ítélt 5 küllő-4 csavar jelen esetben sem tökéletes kombináció, de ha egyszer 4 csavaros a Lacsi (Nubira), nincs mit tenni. Örültem, hogy egyáltalán sikerült találnom (fenti "hibáján" kívül) kompromisszummentesen felniket ezzel a ritka osztókörrel. Egyébként nem is a felni miatt raktam fel most a képet. Ja hogy már megdícsértem? Ebből is látszik, hogy nemcsak udvariasság volt a dícséret! Tényleg nagyon tetszik...semmi baj, hogy nem a felnik miatt raktad a képet, szívesen nézegetném akár közelebbről is a képét!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #665 Dátum: 2009. Október 18. - 19:06:20 » |
|
Egyébként a gyári is öt küllős és ugye négy csavaros. Szerintem ez nem hátrány. Negyon szépek a felnijeid és a szárny is tetszik. A króm díszcsíkról nem tudnál esetleg közelebbi képet csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #666 Dátum: 2009. Október 19. - 08:00:03 » |
|
Egyébként a gyári is öt küllős és ugye négy csavaros. Szerintem ez nem hátrány. Negyon szépek a felnijeid és a szárny is tetszik. A króm díszcsíkról nem tudnál esetleg közelebbi képet csinálni?
A baglyon élőben megtekinthető, talán vasárnap. Lehet, hogy addig már nem fényképezek, ha nem gond. Egyébként annyit a krómcsíkról, hogy nem kapott el a mindent összeragasztgatok láz, csak megirigyeltem néhány márka gyári csíkját az ablakok alatt. Előbb télen modellezte le a természet, amikor a dér/hó megáltt a párkányon, majd megpróbáltam photoshopban is. A kivitelezés már macerásabb volt (itt is bő fél év telt el az elmélettől, mint a felni esetében), de szerintem egész jól sikerült. Homasitában vettem, 14 mm-es (max 16 mm fér el!), sokféle profil közül lehet válogatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #667 Dátum: 2009. Október 19. - 10:42:59 » |
|
Döme!
Azt megmondom! Gyönyörű ez a felni! Döme ez döfi! Köszönöm a dícséretet, ezt mindig "megkapom" Tőled - pedig az általad hátránynak ítélt 5 küllő-4 csavar jelen esetben sem tökéletes kombináció, de ha egyszer 4 csavaros a Lacsi (Nubira), nincs mit tenni. Örültem, hogy egyáltalán sikerült találnom (fenti "hibáján" kívül) kompromisszummentesen felniket ezzel a ritka osztókörrel. Egyébként nem is a felni miatt raktam fel most a képet. Ja hogy már megdícsértem? Ebből is látszik, hogy nemcsak udvariasság volt a dícséret! Tényleg nagyon tetszik...semmi baj, hogy nem a felnik miatt raktad a képet, szívesen nézegetném akár közelebbről is a képét! MAK Fever 5R Mirror, hogy nézegethesd (Egyébként én sem tudom megunni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #668 Dátum: 2009. Október 25. - 20:52:50 » |
|
Élőben jobb.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #669 Dátum: 2009. Október 25. - 21:17:01 » |
|
Élőben jobb. Egyetértek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #670 Dátum: 2009. Október 27. - 12:44:50 » |
|
A baglyon élőben megtekinthető, talán vasárnap. Lehet, hogy addig már nem fényképezek, ha nem gond. Egyébként annyit a krómcsíkról, hogy nem kapott el a mindent összeragasztgatok láz, csak megirigyeltem néhány márka gyári csíkját az ablakok alatt. Előbb télen modellezte le a természet, amikor a dér/hó megáltt a párkányon, majd megpróbáltam photoshopban is. A kivitelezés már macerásabb volt (itt is bő fél év telt el az elmélettől, mint a felni esetében), de szerintem egész jól sikerült. Homasitában vettem, 14 mm-es (max 16 mm fér el!), sokféle profil közül lehet válogatni. Kérésed szerint csatolok egy képet a króm csíkról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #671 Dátum: 2009. Október 27. - 20:06:18 » |
|
Kérésed szerint csatolok egy képet a króm csíkról.
Köszönöm, nagyon tetszik. Esetleg évadzárón majd élőben is megnézném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #672 Dátum: 2009. November 04. - 15:47:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #673 Dátum: 2009. November 04. - 18:00:51 » |
|
Jesszusom... Ez a HB-k meggyalázása Tessék moderálni! Kívülről egész elfogadható lenne, bár az orra kicsit audis és nekem az ilyen mértékű ültetés is túlzásnak tűnik...Belülről...no comment...izlések és pofonok ááá ez még viccnek is rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #674 Dátum: 2009. November 04. - 18:08:41 » |
|
Iszonyat! Szörnyű ez a kék mánia, igaz másból is az lenne. De lehet, hogy ez a Cápa másik, vagy átalakított autója? Mert ott a műszerfalon a névjegye, domborműben. Persze lehet, hogy spanyoloknál is van egy cápa, nem ritkaság manapság. De a mienket azért szeretjük...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|