Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #645 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 17:23:05 » |
|
Köszi a linket, ez már kecsegtetőbb annál, amit én láttam
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #646 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 19:45:32 » |
|
Köszi a linket, ez már kecsegtetőbb annál, amit én láttam Ezek jók. Nem is drágák. De + munkadíj... Meg akkor másik gátló?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #647 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 20:01:42 » |
|
Köszi a linket, ez már kecsegtetőbb annál, amit én láttam Ezek jók. Nem is drágák. De + munkadíj... Meg akkor másik gátló? 35mm-hez még elmegy a régi gátló. A szerelés meg saját kezüleg, ill segítséggel történik majd
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #648 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 20:20:36 » |
|
Köszi a linket, ez már kecsegtetőbb annál, amit én láttam Ezek jók. Nem is drágák. De + munkadíj... Meg akkor másik gátló? 35mm-hez még elmegy a régi gátló. A szerelés meg saját kezüleg, ill segítséggel történik majd Hát nem biztos az a 35mm. A Chevy klubból többen is betettek ültetőrugót (nem gagyit, minőségit), pl Sznuni is, és az eredetileg 30mm ültetés lett majdnem 40mm. Ráadásul neki gallyra is mentek emiatt a gátlói, szóval én nem biztos hogy gátlócsere nélkül ültetnék. Ha jól tudom a Lacsi gátlói amúgyis puhák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #649 Dátum: 2009. Október 01. - 11:02:32 » |
|
Ma voltam az Autoplastic-a-nál, egy szolid hátsó szárnyam lesz. Amolyan BMW M5-féle. Már alig várom!!! Kettőt próbáltunk rá, egy kisebbet, nagyon tetszett, de amikor megtalálta a srác a nagyobbat, akkor már tudtam, hogy ez lesz a megfelelő. Szolid szárnyat akarok, mégis a nagyobbat választottam Ez most megalománia?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #650 Dátum: 2009. Október 01. - 11:06:38 » |
|
Ma voltam az Autoplastic-a-nál, egy szolid hátsó szárnyam lesz. Amolyan BMW M5-féle. Már alig várom!!! Kettőt próbáltunk rá, egy kisebbet, nagyon tetszett, de amikor megtalálta a srác a nagyobbat, akkor már tudtam, hogy ez lesz a megfelelő. Szolid szárnyat akarok, mégis a nagyobbat választottam Ez most megalománia?! Nem! Csak vigyázz, nehogy elszállj!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #651 Dátum: 2009. Október 01. - 11:14:46 » |
|
Ma voltam az Autoplastic-a-nál, egy szolid hátsó szárnyam lesz. Amolyan BMW M5-féle. Már alig várom!!! Kettőt próbáltunk rá, egy kisebbet, nagyon tetszett, de amikor megtalálta a srác a nagyobbat, akkor már tudtam, hogy ez lesz a megfelelő. Szolid szárnyat akarok, mégis a nagyobbat választottam Ez most megalománia?! Képet azért mutathatál
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #652 Dátum: 2009. Október 01. - 12:01:10 » |
|
Ma voltam az Autoplastic-a-nál, egy szolid hátsó szárnyam lesz. Amolyan BMW M5-féle. Már alig várom!!! Kettőt próbáltunk rá, egy kisebbet, nagyon tetszett, de amikor megtalálta a srác a nagyobbat, akkor már tudtam, hogy ez lesz a megfelelő. Szolid szárnyat akarok, mégis a nagyobbat választottam Ez most megalománia?! Képet azért mutathatál 2-3 nap múlva lesz meg leghamarabb... majd fotózok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #653 Dátum: 2009. Október 04. - 17:34:49 » |
|
Kakaos féle optikai tuning.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Gergő
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #654 Dátum: 2009. Október 07. - 19:01:37 » |
|
üdv mindenkinek
Szeretnék érdeklödni hogy valaki nem tud-e valaki SPOILER SZETT 5ajtós lacettihez? ha valaki tud az kérem írja meg az infot elöre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #655 Dátum: 2009. Október 07. - 19:34:30 » |
|
üdv mindenkinek
Szeretnék érdeklödni hogy valaki nem tud-e valaki SPOILER SZETT 5ajtós lacettihez? ha valaki tud az kérem írja meg az infot elöre is köszönöm
szerintem olcsobb ha csináltatsz amugy üdv a klubban
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #656 Dátum: 2009. Október 07. - 20:42:39 » |
|
üdv mindenkinek
szerintem olcsobb ha csináltatsz amugy üdv a klubban Bizonyosan! És ismereteim szerint van olyan kolléga a klubban, aki sütöget ilyen műanyagokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #657 Dátum: 2009. Október 08. - 08:36:13 » |
|
üdv mindenkinek
szerintem olcsobb ha csináltatsz amugy üdv a klubban Bizonyosan! És ismereteim szerint van olyan kolléga a klubban, aki sütöget ilyen műanyagokat... Ki sütöget??? Egyébként most vitetm az Autoplastic-a-hoz az autót, délutánra felragasztják a csomagtartó spoileremet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #658 Dátum: 2009. Október 08. - 14:22:15 » |
|
üdv mindenkinek
szerintem olcsobb ha csináltatsz amugy üdv a klubban Bizonyosan! És ismereteim szerint van olyan kolléga a klubban, aki sütöget ilyen műanyagokat... Ki sütöget??? Egyébként most vitetm az Autoplastic-a-hoz az autót, délutánra felragasztják a csomagtartó spoileremet! Sebijoe és Fia. SW-hez van szárnyuk.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #659 Dátum: 2009. Október 17. - 12:42:20 » |
|
Ma voltam az Autoplastic-a-nál, egy szolid hátsó szárnyam lesz. Amolyan BMW M5-féle. Már alig várom!!! Kettőt próbáltunk rá, egy kisebbet, nagyon tetszett, de amikor megtalálta a srác a nagyobbat, akkor már tudtam, hogy ez lesz a megfelelő. Szolid szárnyat akarok, mégis a nagyobbat választottam Ez most megalománia?! Képet azért mutathatál 2-3 nap múlva lesz meg leghamarabb... majd fotózok. Íme: Előbb azért kipróbáltam fotosoppal (összefirkált kép): 1. spoiler 2. króm díszcsík 3. felirat eltüntetés (ez még hátravan)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|