|
Döme
|
|
« Hozzászólás #616 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 19:26:04 » |
|
Igen, ezeket - kivéve a küszöböt - sebike mutatta nekem a carstylingon. Ha sok időm lenne, ráfotosopoznám az autóra, úgy jobban látszik milyen. Az árára már nem emlékszem, de ezek nem annyira az én ízlésemnek valók sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #617 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 21:30:33 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #618 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 21:48:01 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) De, ha elfogy a pénz!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #619 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 08:49:02 » |
|
Sebijoe! Mitek van vagy lesz sedanhoz kiegészítő, ami érdekelne minket?
Ez például elég jó kit: Ez gyönyörű! Kár hogy fizetni kell érte, no meg a műszaki vizsga szigora.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #620 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 11:12:12 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) A teljes garnitúra (4 db elem) irányára (ami alkuképes) 100000,- HUF
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #621 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 19:39:38 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) A teljes garnitúra (4 db elem) irányára (ami alkuképes) 100000,- HUF Ez teljesen reális ár szerintem
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #622 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 19:51:44 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) A teljes garnitúra (4 db elem) irányára (ami alkuképes) 100000,- HUF + fényezés?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #623 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 21:17:26 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) A teljes garnitúra (4 db elem) irányára (ami alkuképes) 100000,- HUF + fényezés? Ezt a kérdést komolyan gondoltad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #624 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 07:01:42 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) A teljes garnitúra (4 db elem) irányára (ami alkuképes) 100000,- HUF + fényezés? Ezt a kérdést komolyan gondoltad? érdeklődve
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #625 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 07:51:24 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) A teljes garnitúra (4 db elem) irányára (ami alkuképes) 100000,- HUF + fényezés? Ezt a kérdést komolyan gondoltad? érdeklődve Sajnos ezeket a dolgokat egyediben gyártják és a sablon költségét is meg kell fizetni ezért húzósak a tuning cuccok ára, és természetesen még a fényezés költsége is hozzá jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #626 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 08:50:03 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) A teljes garnitúra (4 db elem) irányára (ami alkuképes) 100000,- HUF + fényezés? Ezt a kérdést komolyan gondoltad? érdeklődve Sajnos ezeket a dolgokat egyediben gyártják és a sablon költségét is meg kell fizetni ezért húzósak a tuning cuccok ára, és természetesen még a fényezés költsége is hozzá jön. egy szóval nem mondtam, hogy drága, csupán arra voltam kíváncsi, hogy a fényezés költsége még rájön erre, vagy az árban benne van egy metálfény ára is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #627 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 09:29:34 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) A teljes garnitúra (4 db elem) irányára (ami alkuképes) 100000,- HUF + fényezés? Ezt a kérdést komolyan gondoltad? érdeklődve Sajnos ezeket a dolgokat egyediben gyártják és a sablon költségét is meg kell fizetni ezért húzósak a tuning cuccok ára, és természetesen még a fényezés költsége is hozzá jön. egy szóval nem mondtam, hogy drága, csupán arra voltam kíváncsi, hogy a fényezés költsége még rájön erre, vagy az árban benne van egy metálfény ára is. Az még ugyanannyit kitesz nagyságrendileg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #628 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 11:34:52 » |
|
Az árakra én is kíváncsi lennék... (Tuningban sosincs megállás azt hiszem...) A teljes garnitúra (4 db elem) irányára (ami alkuképes) 100000,- HUF + fényezés? Ezt a kérdést komolyan gondoltad? érdeklődve Sajnos ezeket a dolgokat egyediben gyártják és a sablon költségét is meg kell fizetni ezért húzósak a tuning cuccok ára, és természetesen még a fényezés költsége is hozzá jön. egy szóval nem mondtam, hogy drága, csupán arra voltam kíváncsi, hogy a fényezés költsége még rájön erre, vagy az árban benne van egy metálfény ára is. Az még ugyanannyit kitesz nagyságrendileg... hát..... nem olcsó, a jó fényezőmunka, az biztos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #629 Dátum: 2009. Szeptember 10. - 17:45:30 » |
|
Kicsit tuningoltam az autón, vagy inkább butítottam? Kiszedtem az első ajtókilincsekből a zárakat.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|