Döme
|
|
« Hozzászólás #585 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 10:01:08 » |
|
Elég mostoha típus a sedan tuning szempontból, sajnos itthon alig találni hozzá nem egyedileg gyártott (hátrány -> tömegcikk) optikai kiegészítőt. Az utcai WTCC-nél szerintem nagyon jól eltalálták a hátsó lökhárító toldatot, a többivel sincs baj, tegnap is láttam egy példányt fehérben és csorgott utána a nyálam...
Na de, hogy hová akarok kilyukadni? Tud-é valaki utángyártott szettet WTCC sedanhoz, vagy hasonló, kedvező árú spoilergarnitúrát?
Szerintem Sebiéknél lassan beindul a dolog, mintha hátsó kristálylámpát is tudnának behozatni E jelzéssel, de majd ő megmondja. Engem is érdekelne valami szolid optika. Neked is sedanod van? A hátsó lámpával speciel semmi bajom, hátsó szárnyban gondolkodom elsősorban, csak nehéz dönteni a szolid (mint pl. Aveo gyári) és a vasalódeszka (nem akarom nevestégessé tenni sem) között. Érdekes, hogy árban nem sok különbség volna egyedileg legyártatni, mindegy mekkora a mérete...plusz fényezés - egy kisebb vagyon! Az idő pedig csak telik, az autó rohamosan veszíti az értékét, én meg nyomom bele a lóvét. Fura dolog a szerelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #586 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 13:41:01 » |
|
Elég mostoha típus a sedan tuning szempontból, sajnos itthon alig találni hozzá nem egyedileg gyártott (hátrány -> tömegcikk) optikai kiegészítőt. Az utcai WTCC-nél szerintem nagyon jól eltalálták a hátsó lökhárító toldatot, a többivel sincs baj, tegnap is láttam egy példányt fehérben és csorgott utána a nyálam...
Na de, hogy hová akarok kilyukadni? Tud-é valaki utángyártott szettet WTCC sedanhoz, vagy hasonló, kedvező árú spoilergarnitúrát?
Szerintem Sebiéknél lassan beindul a dolog, mintha hátsó kristálylámpát is tudnának behozatni E jelzéssel, de majd ő megmondja. Engem is érdekelne valami szolid optika. Neked is sedanod van? A hátsó lámpával speciel semmi bajom, hátsó szárnyban gondolkodom elsősorban, csak nehéz dönteni a szolid (mint pl. Aveo gyári) és a vasalódeszka (nem akarom nevestégessé tenni sem) között. Érdekes, hogy árban nem sok különbség volna egyedileg legyártatni, mindegy mekkora a mérete...plusz fényezés - egy kisebb vagyon! Az idő pedig csak telik, az autó rohamosan veszíti az értékét, én meg nyomom bele a lóvét. Fura dolog a szerelem. De ennek a szerelmednek legalább nem kell magyarázkodni,ha hajnalban pityókásan mész haza!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #587 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 17:27:56 » |
|
Nem akarlak elkeseriteni de a wtcc szet új autó vásárlásakor 125000.- utolag enek a 3x-sa sajna,én is futotam egy kört miata.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #588 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 20:56:04 » |
|
Szerintem Sebiéknél lassan beindul a dolog, mintha hátsó kristálylámpát is tudnának behozatni E jelzéssel, de majd ő megmondja. Engem is érdekelne valami szolid optika. Neked is sedanod van? A hátsó lámpával speciel semmi bajom, hátsó szárnyban gondolkodom elsősorban, csak nehéz dönteni a szolid (mint pl. Aveo gyári) és a vasalódeszka (nem akarom nevestégessé tenni sem) között. Érdekes, hogy árban nem sok különbség volna egyedileg legyártatni, mindegy mekkora a mérete...plusz fényezés - egy kisebb vagyon! Az idő pedig csak telik, az autó rohamosan veszíti az értékét, én meg nyomom bele a lóvét. Fura dolog a szerelem. De ennek a szerelmednek legalább nem kell magyarázkodni,ha hajnalban pityókásan mész haza! Ugyan. Emellett aszerelem mellett CSAK vizet ihat!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #589 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 08:01:31 » |
|
Nem akarlak elkeseriteni de a wtcc szet új autó vásárlásakor 125000.- utolag enek a 3x-sa sajna,én is futotam egy kört miata. Igen, ezt én is tudtam, féláron akciósan 125 ezer pénz volt/van. Nem is lenne rossz, fényezve, akár felni nélkül is... Bár most a gép maga is 2.6 Millió felett van csak picivel, ez azért elég durva! Így még jobban elértékteleníti a mi kis használt járgányunkat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #590 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 10:16:41 » |
|
Neked is sedanod van?
Igen nekem is, feketében.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #591 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 10:38:08 » |
|
Neked is sedanod van?
Igen nekem is, feketében. Helyes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #592 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 17:38:00 » |
|
Neked is sedanod van?
Igen nekem is, feketében. Helyes! akor már hárman vagyunk fekete sedanos
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #593 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 17:41:12 » |
|
Neked is sedanod van?
Igen nekem is, feketében. Helyes! akor már hárman vagyunk fekete sedanos Talán egyszer ti is "megtértek" és lecserélitek egy kombira.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #594 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 17:48:24 » |
|
Neked is sedanod van?
Igen nekem is, feketében. Helyes! akor már hárman vagyunk fekete sedanos Talán egyszer ti is "megtértek" és lecserélitek egy kombira. Megtérnek? Soha!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #595 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 18:11:42 » |
|
Neked is sedanod van?
Igen nekem is, feketében. Helyes! akor már hárman vagyunk fekete sedanos Talán egyszer ti is "megtértek" és lecserélitek egy kombira. Megtérnek? Soha! Bankkártyához minek kombi?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #596 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 18:39:52 » |
|
Neked is sedanod van?
Igen nekem is, feketében. Helyes! akor már hárman vagyunk fekete sedanos Talán egyszer ti is "megtértek" és lecserélitek egy kombira. Megtérnek? Soha! Bankkártyához minek kombi? Nálunk pillanatnyilag ez nem gond a menta sedan 1,6 a HB ezüst 1,4 és az ezüst SW 1,6-1,8 melyiket válasszam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #597 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 18:42:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #598 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 18:47:53 » |
|
Sebijoe! Nektek milyen tetőspoileretek van SW-hez? Irmscher vagy MS-design?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 13. - 18:49:51 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #599 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 19:07:59 » |
|
Sebijoe! Nektek milyen tetőspoileretek van SW-hez? vagy MS-design? Nekünk ez van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|