sebijoe
|
|
« Hozzászólás #540 Dátum: 2009. Június 28. - 07:51:23 » |
|
Ez tetszik valakinek?
Nekem nem tetszik. Nekem sem, elrettentésnek szántam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #541 Dátum: 2009. Június 28. - 09:44:24 » |
|
Ez tetszik valakinek?
Nekem nem tetszik. Nekem sem, elrettentésnek szántam! Sikerült! Bírom még azokat, akik elfeketítik a lámpa burákat, és alig jön át rajta valami fény. Mire jó ez? Ronda, és veszélyes is! De, mint tuidjuk nagy az Isten állatkertje, és sajnos a kerítés se elég magas, és sok helyen még lyukas is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #542 Dátum: 2009. Június 28. - 10:12:41 » |
|
Ez tetszik valakinek?
Nekem nem tetszik. Nekem sem, elrettentésnek szántam! Sikerült! Bírom még azokat, akik elfeketítik a lámpa burákat, és alig jön át rajta valami fény. Mire jó ez? Ronda, és veszélyes is! De, mint tuidjuk nagy az Isten állatkertje, és sajnos a kerítés se elég magas, és sok helyen még lyukas is. Egy-két apróságot mi is átalakítunk, a most készülő kombink kilincsei szét lettek szedve teljesen, így normálisan le lehetett festeni, viszont az első kilincsekből kimarad a zárbetét, így nem tudják feltörni, a hátsó kilincsekből kerül bele a megfelelő alkatrész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #543 Dátum: 2009. Június 28. - 12:31:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #544 Dátum: 2009. Június 28. - 13:17:17 » |
|
Ez tetszik valakinek?
Nem csak a belseje lett festve? Mert akor nem nem zavarja a lámpa funkcióját,de ha csak a bura van festve akkor ez siralmass Kívülről van rajta és szerintem nem festve van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #545 Dátum: 2009. Június 30. - 21:48:03 » |
|
Nagyon szép! A jelet hogyan sikerült eltüntetni? Nem volt alatta lyuk? Én a Nubira III-ról szednlm le, ha tudnám, milyen a lemez... a Chevrolet jel alatt van egy pici lyuk,ami tartotta a ragasztón kivül,azt ezért elöbb glettelni,majd ujra fényezni kell,de a jelek leszedése nem jár különösebb macerával!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #546 Dátum: 2009. Június 30. - 21:51:12 » |
|
Ez eszméletlen jó lett!!HÚ!Ilyet én is akarok!Hogy kell?Vagy hogy lehet?? szerintem bármelyik fényező meg tudja oldani!de jobb ha ők csinálják,mert tudják hogyan kell hozzá nyulni!ezt amug yitt füreden egy ismerősőm csinálta,fényezéssel és mindennel együtt kemény 5000ft-ért!ennyit bőven megért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #547 Dátum: 2009. Július 03. - 09:40:34 » |
|
Ez tetszik valakinek?
Nekem nem tetszik. Nekem sem, elrettentésnek szántam! Sikerült! Bírom még azokat, akik elfeketítik a lámpa burákat, és alig jön át rajta valami fény. Mire jó ez? Ronda, és veszélyes is! De, mint tuidjuk nagy az Isten állatkertje, és sajnos a kerítés se elég magas, és sok helyen még lyukas is. Egy-két apróságot mi is átalakítunk, a most készülő kombink kilincsei szét lettek szedve teljesen, így normálisan le lehetett festeni, viszont az első kilincsekből kimarad a zárbetét, így nem tudják feltörni, a hátsó kilincsekből kerül bele a megfelelő alkatrész. Lefotóztam az átalakitott kilincseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #548 Dátum: 2009. Július 03. - 12:38:04 » |
|
Lefotóztam az átalakitott kilincseket.
Naggggyon baba lett... Csak akkor van gáz, ha besz..... öööőőő izé, elromlik a távirányító.... Erre az esetre van ötlet, mert ha igen, én is akarok ilyen kilincseket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #549 Dátum: 2009. Július 03. - 13:29:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #550 Dátum: 2009. Július 03. - 13:40:58 » |
|
Betörni az ablakot?! Ott a csomagtér ajtó, bár a ti korotokban ez már nem biztos, hogy járható.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #551 Dátum: 2009. Július 03. - 13:48:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #552 Dátum: 2009. Július 03. - 14:07:17 » |
|
A csomagtér ajtón megmaradt a zárbetét így vészmegoldásként ott be lehet jutni az autóba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #553 Dátum: 2009. Július 03. - 14:08:56 » |
|
Látjátok a lyukakat a hátsó ajtón? Az a diszléc patentjának a helye?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #554 Dátum: 2009. Július 03. - 14:12:07 » |
|
Látjátok a lyukakat a hátsó ajtón? Az a diszléc patentjának a helye? Azt nem írtam hogy teljesen összerakott állapotban fényképeztem, de talán erre egy felnőtt embernek erre magától is rá kellett volna jönnie!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|