ladlac
|
|
« Hozzászólás #465 Dátum: 2009. Január 29. - 17:58:03 » |
|
Na ez már kezd szép lenni.Kár hogy a belsejét lilára(vagy kék)csinálták.A motorháztető is lehetne zöld és a vonóhorgot is el kellene tűntetni.
Na ja, a vonóhorog nem való tuning autóra. A belsejéről meg jobb nem beszélni! Zöld autóba lila belsőt. Biztos nem fradiszurkoló! Kerekek jók, oszt annyi. Gagyi az ablakemelő belegányolás. Kormányról vezérlés sem egy fény, szerintem. Jahhh... és a szárny! Khmmm... ez röhej!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 29. - 18:01:05 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #466 Dátum: 2009. Január 29. - 18:06:39 » |
|
Na ez már kezd szép lenni.Kár hogy a belsejét lilára(vagy kék)csinálták.A motorháztető is lehetne zöld és a vonóhorgot is el kellene tűntetni.
Na ja, a vonóhorog nem való tuning autóra. A belsejéről meg jobb nem beszélni! Zöld autóba lila belsőt. Biztos nem fradiszurkoló! Kerekek jók, oszt annyi. Gagyi az ablakemelő belegányolás. Kormányról vezérlés sem egy fény, szerintem. Jahhh... és a szárny! Khmmm... ez röhej!!! Hát nemtom...nekem a kerekek sem...sebi kékjén sokkal szebbek voltak azok a dezent-v sokküllősek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #467 Dátum: 2009. Január 29. - 18:10:23 » |
|
Na ja, a vonóhorog nem való tuning autóra. A belsejéről meg jobb nem beszélni! Zöld autóba lila belsőt. Biztos nem fradiszurkoló! Kerekek jók, oszt annyi. Gagyi az ablakemelő belegányolás. Kormányról vezérlés sem egy fény, szerintem. Jahhh... és a szárny! Khmmm... ez röhej!!! Dupla hátsó helyzetjelzője van mint nekünk!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #468 Dátum: 2009. Január 29. - 19:00:03 » |
|
Na ja, a vonóhorog nem való tuning autóra. A belsejéről meg jobb nem beszélni! Zöld autóba lila belsőt. Biztos nem fradiszurkoló! Kerekek jók, oszt annyi. Gagyi az ablakemelő belegányolás. Kormányról vezérlés sem egy fény, szerintem. Jahhh... és a szárny! Khmmm... ez röhej!!! Dupla hátsó helyzetjelzője van mint nekünk! Igaz.... Viszont nincs tetősin! A csomagtérajtóban az a piros lámpa azért érdekelne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #469 Dátum: 2009. Január 29. - 19:09:54 » |
|
Na ja, a vonóhorog nem való tuning autóra. A belsejéről meg jobb nem beszélni! Zöld autóba lila belsőt. Biztos nem fradiszurkoló! Kerekek jók, oszt annyi. Gagyi az ablakemelő belegányolás. Kormányról vezérlés sem egy fény, szerintem. Jahhh... és a szárny! Khmmm... ez röhej!!! Dupla hátsó helyzetjelzője van mint nekünk! Igaz.... Viszont nincs tetősin! A csomagtérajtóban az a piros lámpa azért érdekelne... És a lökhárító élvédője nem érdekelne?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #470 Dátum: 2009. Január 29. - 19:36:44 » |
|
Na ja, a vonóhorog nem való tuning autóra. A belsejéről meg jobb nem beszélni! Zöld autóba lila belsőt. Biztos nem fradiszurkoló! Kerekek jók, oszt annyi. Gagyi az ablakemelő belegányolás. Kormányról vezérlés sem egy fény, szerintem. Jahhh... és a szárny! Khmmm... ez röhej!!! Dupla hátsó helyzetjelzője van mint nekünk! Igaz.... Viszont nincs tetősin! A csomagtérajtóban az a piros lámpa azért érdekelne... És a lökhárító élvédője nem érdekelne? Keskeny. De ha vastagabb lenne... Viszont: Az A oszlopba rakott hangszórót is megemlítem, nehogy'má assziggyétek hogy teccik! Minek 2 fordszámmérő 1 autóba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #471 Dátum: 2009. Január 30. - 07:13:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #472 Dátum: 2009. Január 30. - 17:51:24 » |
|
Egy icipicit sok. Aszínétől meg megfájdult a fejem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #473 Dátum: 2009. Január 30. - 17:56:28 » |
|
Egy előnye azért mégis csak van: ezt a kocsit tuti, hogy soha nem lopják majd el! Nem égeti magát ezzel a tolvaj! Be se kell zárni, mert még beleülni is ciki.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #474 Dátum: 2009. Január 30. - 18:01:18 » |
|
Szerintem a kocsi színével nincs baj,az a lehető legjobb választás .A belseje csak a gond.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #475 Dátum: 2009. Január 30. - 20:22:05 » |
|
Szerintem a kocsi színével nincs baj,az a lehető legjobb választás .A belseje csak a gond. Nekem is a belseje volt a gond.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #476 Dátum: 2009. Január 31. - 17:53:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #477 Dátum: 2009. Január 31. - 18:47:07 » |
|
Ezek szerint más országokban vannak ízléstelenségben szenvedő márkatársaink. Remélem köztünk nem lesz ilyen sosem, mert ez környezet szennyezés a javából. Szép autókból így lehet giccset csinálni. Pfuj!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #478 Dátum: 2009. Január 31. - 19:16:56 » |
|
Ezek szerint más országokban vannak ízléstelenségben szenvedő márkatársaink. Remélem köztünk nem lesz ilyen sosem, mert ez környezet szennyezés a javából. Szép autókból így lehet giccset csinálni. Pfuj! Ez Nekem is olyan csúnya volt, hogy nem is tudtam hozzászólni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #479 Dátum: 2009. Január 31. - 21:14:38 » |
|
Hát ez szégyen....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|