Jopek
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2008. December 01. - 18:02:51 » |
|
Sziasztok, bocsi, hogy én egy nemlacsis beleköpök a levesetekbe, de találtam egy szerintem eléggé szimpi cuccot egy külföldi weben, rátok gondoltam, esetleg tetszeni fog...:
Köszi az infót + hogy, benéztél hozzánk! P.S.: nekünk is tetszik még mindig a 6-os...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jegi
Friss hús
Nem elérhető
Lacsi szimpátiatag /Mazda 6/
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2008. December 02. - 01:06:59 » |
|
Köszi a bókot Jopek! A fickónak van weboldala is, bár le kellene porolni a szociban (nem)tanult orosznyelvtudásunkat... http://www.pitstop.zp.ua/P.S.: a benézéssel kapcsolatban :Fórumon eltöltött összes idő: 1 nap, 3 óra és 11 perc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2008. December 02. - 15:58:50 » |
|
No! Megjöttek a patentok az oldalablak légterelőhöz! Kicsit előbbre vártam, gondoltam majd a talin felrakjuk...de így alakult. Legközelebbi talira viszem majd. 3 pár légterelőhöz elegendő (oldalanként 3 db kell), ennyit sikerült csak szereznem. Ha valakinek nem kell a teljes rögzítés, csak kisegítésre, akkor még egy negyedik autóra is jut még. Jól tudom, hogy Stocz, Kripic és Apu a jelentkezők?
Köszönet érte, valóban igényt tartanék egy garnitúrára...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2008. December 02. - 19:34:15 » |
|
No! Megjöttek a patentok az oldalablak légterelőhöz! Kicsit előbbre vártam, gondoltam majd a talin felrakjuk...de így alakult. Legközelebbi talira viszem majd. 3 pár légterelőhöz elegendő (oldalanként 3 db kell), ennyit sikerült csak szereznem. Ha valakinek nem kell a teljes rögzítés, csak kisegítésre, akkor még egy negyedik autóra is jut még. Jól tudom, hogy Stocz, Kripic és Apu a jelentkezők?
Miért? Aoué lebeg?!!!!! Visszük vissza garanciában!!!!!!!! Az enyém áll, mint katiban a kölök. :-D Még az offtopic technikámra is kaptam egy párat Jopektől, de még nem raktam fel, tulnyomóan sarkköri időjárásunk miatt. Talán holnap. Hello! az enyém még jó, de Kripic mondta, hogy egy idő után enged a ragasztó. Talán előlegezett "bizalomból" kellene biztosításra, de nem én raktam fel, így fogalmam sincs arról, hogy kell-e majd, és azt sem, hogy jó-e hozzá? Mondom, megelőző dolognak, csak, ha jó ötletnek tartjátok. Köszi, hogy gondoltatok rám! Hát én ugye biztosan igényelnék 1 párat. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2008. December 02. - 19:37:48 » |
|
Köszi a bókot Jopek! A fickónak van weboldala is, bár le kellene porolni a szociban (nem)tanult orosznyelvtudásunkat... http://www.pitstop.zp.ua/P.S.: a benézéssel kapcsolatban :Fórumon eltöltött összes idő: 1 nap, 3 óra és 11 perc. Bók? Az enyém is majdnem az lett (igazából én a felé hajlottam-nem kicsit ). Csak hát ... Másnak is volt beleszólása a dologba. Azért még most is utána fordulok mindegyiknek (a 6-osra gondolok!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2008. December 03. - 06:44:09 » |
|
Köszi a bókot Jopek! A fickónak van weboldala is, bár le kellene porolni a szociban (nem)tanult orosznyelvtudásunkat... http://www.pitstop.zp.ua/P.S.: a benézéssel kapcsolatban :Fórumon eltöltött összes idő: 1 nap, 3 óra és 11 perc. Bók? Az enyém is majdnem az lett (igazából én a felé hajlottam-nem kicsit ). Csak hát ... Másnak is volt beleszólása a dologba. Azért még most is utána fordulok mindegyiknek (a 6-osra gondolok!) És az új 6-os is milyen pofás! Régebben sokat ábrándoztam egy MPS-ről...nálunk van egy ezüst...múltkor le is fotóztam.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2008. December 03. - 09:09:48 » |
|
Köszi a bókot Jopek! A fickónak van weboldala is, bár le kellene porolni a szociban (nem)tanult orosznyelvtudásunkat... http://www.pitstop.zp.ua/P.S.: a benézéssel kapcsolatban :Fórumon eltöltött összes idő: 1 nap, 3 óra és 11 perc. Néha én is benézek (7 nap 13 óra 6 perc).
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2008. December 03. - 16:13:13 » |
|
Köszi a bókot Jopek! A fickónak van weboldala is, bár le kellene porolni a szociban (nem)tanult orosznyelvtudásunkat... http://www.pitstop.zp.ua/P.S.: a benézéssel kapcsolatban :Fórumon eltöltött összes idő: 1 nap, 3 óra és 11 perc. Néha én is benézek (7 nap 13 óra 6 perc). Én is még nincs egészen egy éve hogy fennt vagyok és 3 nap 16 óra 26 perc-cel rendelkezem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2008. December 27. - 20:25:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2008. December 27. - 21:34:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2008. December 27. - 21:54:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2008. December 27. - 22:31:36 » |
|
Remélem nem a Tied, mert nagyon randa
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2008. December 27. - 22:39:05 » |
|
Remélem nem a Tied, mert nagyon randa ..., de a kijelzője azért elmegy!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2008. December 27. - 22:40:38 » |
|
Remélem nem a Tied, mert nagyon randa Nem az enyém! Bár szeretem a kék szint, de ez nekem is sok(k).
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #419 Dátum: 2008. December 27. - 22:50:34 » |
|
Remélem nem a Tied, mert nagyon randa Nem az enyém! Bár szeretem a kék szint, de ez nekem is sok(k). Nekem is kedvenc színem a kék...Lanosom is kék volt, Lacim is kék, de ez ez ez ez ....phuh....Talált valahol a sufniban 3 flakon festéket, és végigfújta a műszerfalat Én nem ilyenre csinálnám, meg nem így. A kevesebb szerintem több...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|