captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #345 Dátum: 2008. November 04. - 12:44:07 » |
|
Most beszéltem ablak légterelő ügyében Krisztiánnal. Haku-s van Neki és azt mondja, hogy nem ragacsos, hanem pattintós.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #346 Dátum: 2008. November 04. - 13:19:22 » |
|
Most beszéltem ablak légterelő ügyében Krisztiánnal. Haku-s van Neki és azt mondja, hogy nem ragacsos, hanem pattintós.
Nem Heko, mert Hakuról még nem hallottam? Szerintem inkább Szatuna márkájút vegyél, de ez az én véleményem.(nekem semmilyen sincs)
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #347 Dátum: 2008. November 04. - 13:35:47 » |
|
Nem Heko, mert Hakuról még nem hallottam? Szerintem inkább Szatuna márkájút vegyél, de ez az én véleményem.(nekem semmilyen sincs) De, Heko. He- he. De Szatumást hiába keresek. A Rider autónál megrendelhető nem tudom milyen gyártmány. Megnézem ezt, mert Krisztián azt mondta, hogy már ez is pattintós.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #348 Dátum: 2008. November 04. - 15:15:44 » |
|
Nem Heko, mert Hakuról még nem hallottam? Szerintem inkább Szatuna márkájút vegyél, de ez az én véleményem.(nekem semmilyen sincs) De, Heko. He- he. De Szatumást hiába keresek. A Rider autónál megrendelhető nem tudom milyen gyártmány. Megnézem ezt, mert Krisztián azt mondta, hogy már ez is pattintós. Szatunásat közvetlenül a gyártótól tudsz rendelni. http://szatuna.hu/szelterelo/termekek/legterelotelefonon érdeklőd meg, hogy van-e SW-re, mert azt itt nem írja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #349 Dátum: 2008. November 04. - 15:20:39 » |
|
Nem Heko, mert Hakuról még nem hallottam? Szerintem inkább Szatuna márkájút vegyél, de ez az én véleményem.(nekem semmilyen sincs) De, Heko. He- he. De Szatumást hiába keresek. A Rider autónál megrendelhető nem tudom milyen gyártmány. Megnézem ezt, mert Krisztián azt mondta, hogy már ez is pattintós. Szatunásat közvetlenül a gyártótól tudsz rendelni. http://szatuna.hu/szelterelo/termekek/legterelotelefonon érdeklőd meg, hogy van-e SW-re, mert azt itt nem írja. Szerintem a 4 ajtós és az 5 ajtós légterelője előre ugyanaz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #350 Dátum: 2008. November 04. - 15:24:58 » |
|
Nem Heko, mert Hakuról még nem hallottam? Szerintem inkább Szatuna márkájút vegyél, de ez az én véleményem.(nekem semmilyen sincs) De, Heko. He- he. De Szatumást hiába keresek. A Rider autónál megrendelhető nem tudom milyen gyártmány. Megnézem ezt, mert Krisztián azt mondta, hogy már ez is pattintós. Szatunásat közvetlenül a gyártótól tudsz rendelni. http://szatuna.hu/szelterelo/termekek/legterelotelefonon érdeklőd meg, hogy van-e SW-re, mert azt itt nem írja. Szerintem a 4 ajtós és az 5 ajtós légterelője előre ugyanaz... Nem nem! Vigyázz! Nem egyformák a szélvédők se elől, se hátul. Én azért adtam el a Hekosat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #351 Dátum: 2008. November 04. - 15:40:45 » |
|
Nem Heko, mert Hakuról még nem hallottam? Szerintem inkább Szatuna márkájút vegyél, de ez az én véleményem.(nekem semmilyen sincs) De, Heko. He- he. De Szatumást hiába keresek. A Rider autónál megrendelhető nem tudom milyen gyártmány. Megnézem ezt, mert Krisztián azt mondta, hogy már ez is pattintós. Szatunásat közvetlenül a gyártótól tudsz rendelni. http://szatuna.hu/szelterelo/termekek/legterelotelefonon érdeklőd meg, hogy van-e SW-re, mert azt itt nem írja. Szerintem a 4 ajtós és az 5 ajtós légterelője előre ugyanaz... Az első ajtóké megegyezik viszont a hátsóké nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #352 Dátum: 2008. November 04. - 16:03:51 » |
|
Nem Heko, mert Hakuról még nem hallottam? Szerintem inkább Szatuna márkájút vegyél, de ez az én véleményem.(nekem semmilyen sincs) De, Heko. He- he. De Szatumást hiába keresek. A Rider autónál megrendelhető nem tudom milyen gyártmány. Megnézem ezt, mert Krisztián azt mondta, hogy már ez is pattintós. Szatunásat közvetlenül a gyártótól tudsz rendelni. http://szatuna.hu/szelterelo/termekek/legterelotelefonon érdeklőd meg, hogy van-e SW-re, mert azt itt nem írja. Szerintem a 4 ajtós és az 5 ajtós légterelője előre ugyanaz... Az első ajtóké megegyezik viszont a hátsóké nem! Én amikor vettem, akkor SW-re adtak. nem néztem meg, csak amikor fel akartam tenni. És bizony 2 cm hiányzott az első ablaknál, hogy felmenjen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #353 Dátum: 2008. November 04. - 16:25:22 » |
|
Nem Heko, mert Hakuról még nem hallottam? Szerintem inkább Szatuna márkájút vegyél, de ez az én véleményem.(nekem semmilyen sincs) De, Heko. He- he. De Szatumást hiába keresek. A Rider autónál megrendelhető nem tudom milyen gyártmány. Megnézem ezt, mert Krisztián azt mondta, hogy már ez is pattintós. Szatunásat közvetlenül a gyártótól tudsz rendelni. http://szatuna.hu/szelterelo/termekek/legterelotelefonon érdeklőd meg, hogy van-e SW-re, mert azt itt nem írja. Szerintem a 4 ajtós és az 5 ajtós légterelője előre ugyanaz... Az első ajtóké megegyezik viszont a hátsóké nem! Én amikor vettem, akkor SW-re adtak. nem néztem meg, csak amikor fel akartam tenni. És bizony 2 cm hiányzott az első ablaknál, hogy felmenjen. Pontosítanom kell magam mert az 5 ajtósé és az SW-é egyezik meg az első ajtóknál viszont a hátsóké nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #354 Dátum: 2008. November 04. - 17:20:42 » |
|
Szerintem megint kell módosítani, mert az SW, és a sedan eleje azonos, a "B" oszlopig, míg az SW, és HB műszerfala azonos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 04. - 17:28:39 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #355 Dátum: 2008. November 04. - 17:48:34 » |
|
Szerintem megint kell módosítani, mert az SW, és a sedan eleje azonos, a "B" oszlopig, míg az SW, és HB műszerfala azonos. Mindegy, mert úgyis csak az elsőkre veszek, momentán. Felhívtam a Szatumásokat, de nem vette fel senki a telefont. Írtam e-mailt, de ha nem lesz válasz holnap, hát megveszem a Várnába, ha pattintós és nem ragacsos. Ha bevállik, akkor veszek a hátsókra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #356 Dátum: 2008. November 04. - 17:53:35 » |
|
Szerintem megint kell módosítani, mert az SW, és a sedan eleje azonos, a "B" oszlopig, míg az SW, és HB műszerfala azonos. Mindegy, mert úgyis csak az elsőkre veszek, momentán. Felhívtam a Szatumásokat, de nem vette fel senki a telefont. Írtam e-mailt, de ha nem lesz válasz holnap, hát megveszem a Várnába, ha pattintós és nem ragacsos. Ha bevállik, akkor veszek a hátsókra is. Profi szakemberek szerint hátulra nem érdemes, mert nem lehet rendesen rögzíteni, és úgyis elveszti az ember, pénz kidobás az ablakon, a rá szánt forintokkal segélyezd inkább apudat! A Várnában vettem Kripic barátomnak, és nagyon meg van elégedve vele azóta is! Ne feledd klubos kedvezményt ígért Krisztián!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #357 Dátum: 2008. November 04. - 18:00:25 » |
|
Szerintem megint kell módosítani, mert az SW, és a sedan eleje azonos, a "B" oszlopig, míg az SW, és HB műszerfala azonos. Mindegy, mert úgyis csak az elsőkre veszek, momentán. Felhívtam a Szatumásokat, de nem vette fel senki a telefont. Írtam e-mailt, de ha nem lesz válasz holnap, hát megveszem a Várnába, ha pattintós és nem ragacsos. Ha bevállik, akkor veszek a hátsókra is. Profi szakemberek szerint hátulra nem érdemes, mert nem lehet rendesen rögzíteni, és úgyis elveszti az ember, pénz kidobás az ablakon, a rá szánt forintokkal segélyezd inkább apudat! A Várnában vettem Kripic barátomnak, és nagyon meg van elégedve vele azóta is! Ne feledd klubos kedvezményt ígért Krisztián! Mikor hívtam, akkor semmilyen kedvezményről nem volt szó, pedig hivatkoztam a Klubr. no de éppen ezért viszem ladlac crtársat! Őt nem lehet letagadni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #358 Dátum: 2008. November 04. - 18:09:40 » |
|
Szerintem megint kell módosítani, mert az SW, és a sedan eleje azonos, a "B" oszlopig, míg az SW, és HB műszerfala azonos. A műszerfalat be lehet rakni mindegyiket mindegyikbe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #359 Dátum: 2008. November 04. - 20:01:02 » |
|
Szerintem megint kell módosítani, mert az SW, és a sedan eleje azonos, a "B" oszlopig, míg az SW, és HB műszerfala azonos. Mindegy, mert úgyis csak az elsőkre veszek, momentán. Felhívtam a Szatumásokat, de nem vette fel senki a telefont. Írtam e-mailt, de ha nem lesz válasz holnap, hát megveszem a Várnába, ha pattintós és nem ragacsos. Ha bevállik, akkor veszek a hátsókra is. ...hátha Apósod beül hátra és nehogy megfújja a szél?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|