ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2008. Március 10. - 22:51:51 » |
|
Ma egy kis optikai tuningot hajtottam végre:nyárigumi,sárfogógumi,sikamika Hát az nagyon nem jó. És milyen szép lett Na...nekem pont ezen az oladlon a kerék felett karcolták meg Amúgy a szép lett Már nem a karc, hanem a kocsid
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #181 Dátum: 2008. Március 11. - 07:40:33 » |
|
sziasztok! szerintetek hogy nézne ki lacsi lefalazva,morcosítva,kilincsek nélkül?? jah meg esetleg egy lancer beömlő a motorháztetőn?? véleményeteket szeretném kérni mert kíváncsi vagyok hogy szerintetek jól nézne-e ki? elöre is köcce!!
Már ne is haragudj, de miért is kellene lancer beömlő a motorházra? Ne ékeskedjünk más tollával. Szerintem tervezz egy sajátot, mondjuk a lancer alapjaira. Lehet, hogy szebb lesz. Csak egy javaslat volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2008. Március 11. - 08:44:55 » |
|
sziasztok! szerintetek hogy nézne ki lacsi lefalazva,morcosítva,kilincsek nélkül?? jah meg esetleg egy lancer beömlő a motorháztetőn?? véleményeteket szeretném kérni mert kíváncsi vagyok hogy szerintetek jól nézne-e ki? elöre is köcce!!
Már ne is haragudj, de miért is kellene lancer beömlő a motorházra? Ne ékeskedjünk más tollával. Szerintem tervezz egy sajátot, mondjuk a lancer alapjaira. Lehet, hogy szebb lesz. Csak egy javaslat volt. Szerintem megmosolyogtató az elképzelés.Tételezzük fel, hogy elképesztő jól sikerül az egyész projekt, aztán az első pirosnál lemarad a "csúcsgép", mert ugye a motorja nem egy F1.-es.Szerintem egy kicsit gáz.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2008. Március 11. - 11:01:20 » |
|
Már ne is haragudj, de miért is kellene lancer beömlő a motorházra? Ne ékeskedjünk más tollával. Szerintem tervezz egy sajátot, mondjuk a lancer alapjaira. Lehet, hogy szebb lesz. Csak egy javaslat volt. Szerintem megmosolyogtató az elképzelés.Tételezzük fel, hogy elképesztő jól sikerül az egyész projekt, aztán az első pirosnál lemarad a "csúcsgép", mert ugye a motorja nem egy F1.-es.Szerintem egy kicsit gáz. Mondasz valamit. Sokkal jobb meglepni a népet a rejtett lóerőkkel. No meg az 1.4 igen kevéske nyomatékban, nem mintha 1.6 NM-bajnok lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2008. Március 11. - 11:36:36 » |
|
Már ne is haragudj, de miért is kellene lancer beömlő a motorházra? Ne ékeskedjünk más tollával. Szerintem tervezz egy sajátot, mondjuk a lancer alapjaira. Lehet, hogy szebb lesz. Csak egy javaslat volt. Szerintem megmosolyogtató az elképzelés.Tételezzük fel, hogy elképesztő jól sikerül az egyész projekt, aztán az első pirosnál lemarad a "csúcsgép", mert ugye a motorja nem egy F1.-es.Szerintem egy kicsit gáz. Mondasz valamit. Sokkal jobb meglepni a népet a rejtett lóerőkkel. No meg az 1.4 igen kevéske nyomatékban, nem mintha 1.6 NM-bajnok lenne. Nekem is jobban tetszik a tikolt képesség és az okozott meglepi.Igaz nem szoktam versenyezni, de néha jól esik egy kicsit csipkelődni.Szerencsére az enyémen nem utal semmi a motorháztető alatti képességekre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2008. Március 13. - 23:47:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2008. Március 14. - 08:24:28 » |
|
Már ne is haragudj, de miért is kellene lancer beömlő a motorházra? Ne ékeskedjünk más tollával. Szerintem tervezz egy sajátot, mondjuk a lancer alapjaira. Lehet, hogy szebb lesz. Csak egy javaslat volt. Szerintem megmosolyogtató az elképzelés.Tételezzük fel, hogy elképesztő jól sikerül az egyész projekt, aztán az első pirosnál lemarad a "csúcsgép", mert ugye a motorja nem egy F1.-es.Szerintem egy kicsit gáz. Mondasz valamit. Sokkal jobb meglepni a népet a rejtett lóerőkkel. No meg az 1.4 igen kevéske nyomatékban, nem mintha 1.6 NM-bajnok lenne. Nekem is jobban tetszik a tikolt képesség és az okozott meglepi.Igaz nem szoktam versenyezni, de néha jól esik egy kicsit csipkelődni.Szerencsére az enyémen nem utal semmi a motorháztető alatti képességekre. Kivétel egy pár hozzáértő Lacsettis szemeknek... /ha meglátják a hűtőmaszkodat.../
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2008. Március 14. - 10:12:13 » |
|
Hmm. Pár hónapja Lengyelben egy helyi érdekű A6 nem igazán értette, hogy mi van. Én se, hogy miért is nyomom neki mint állat, úgyhogy elvettem a gázt, had menjen. Pedig nálam van minden: matrica, felni, kályhacső, csak + lóerő nem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2008. Március 14. - 17:16:47 » |
|
Hmm. Pár hónapja Lengyelben egy helyi érdekű A6 nem igazán értette, hogy mi van. Én se, hogy miért is nyomom neki mint állat, úgyhogy elvettem a gázt, had menjen. Pedig nálam van minden: matrica, felni, kályhacső, csak + lóerő nem.
De ezt ő nem tudta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2008. Március 14. - 19:59:55 » |
|
Kapitány! Grat a mindjárt 800-hoz!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2008. Március 14. - 21:04:14 » |
|
De ezt ő nem tudta Meg én sem, hogy van ott... Mert van!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2008. Március 14. - 22:49:00 » |
|
Már ne is haragudj, de miért is kellene lancer beömlő a motorházra? Ne ékeskedjünk más tollával. Szerintem tervezz egy sajátot, mondjuk a lancer alapjaira. Lehet, hogy szebb lesz. Csak egy javaslat volt. Szerintem megmosolyogtató az elképzelés.Tételezzük fel, hogy elképesztő jól sikerül az egyész projekt, aztán az első pirosnál lemarad a "csúcsgép", mert ugye a motorja nem egy F1.-es.Szerintem egy kicsit gáz. Mondasz valamit. Sokkal jobb meglepni a népet a rejtett lóerőkkel. No meg az 1.4 igen kevéske nyomatékban, nem mintha 1.6 NM-bajnok lenne. Nekem is jobban tetszik a tikolt képesség és az okozott meglepi.Igaz nem szoktam versenyezni, de néha jól esik egy kicsit csipkelődni.Szerencsére az enyémen nem utal semmi a motorháztető alatti képességekre. Kivétel egy pár hozzáértő Lacsettis szemeknek... /ha meglátják a hűtőmaszkodat.../ De a hűtőmaszkomat csak aszembejövő látja a mellettem lévő maximum a kerepelést hallhatja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2008. Március 17. - 18:26:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2008. Március 17. - 20:33:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
novum
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2008. Március 17. - 21:31:59 » |
|
Mit tudtok a fóliázásról? Mennyibe kerül a sedan? Vas megyében tudtok valakit, aki olcsó és megbízható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|