Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #495 Dátum: 2009. Február 06. - 21:14:51 » |
|
Az ukrán emberünk rendesen átalakította a Lacettit. Jobban hasonlít a Celica-ra mint egy lacsira.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #496 Dátum: 2009. Február 06. - 21:28:17 » |
|
Ha nem is lelkesedem a lángokért, de ennek legalább van valami stílusa!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #497 Dátum: 2009. Február 13. - 21:45:11 » |
|
fóliázással (oldalablakok + hátsó ablak) kinek van tapasztalata? egy jó ajánlatot várnék, ahol gyorsan, nemdrágán és jó minőségben megoldják.
köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #498 Dátum: 2009. Február 13. - 22:00:44 » |
|
fóliázással (oldalablakok + hátsó ablak) kinek van tapasztalata? egy jó ajánlatot várnék, ahol gyorsan, nemdrágán és jó minőségben megoldják.
köszi
Én tudnék, de asszem neked messze lenne. Itt nálunk (Keszthely) elég szépen dolgozik a srác, 30 volt az öt ablak 32-es anyagból és nem szedte szét a kocsit. Viszont az ötödik üveg (HB) elég sok macerát igényel a hajlított formája miatt. Bizit ad, de az első kettőre nem tesz azonosító matricát. 3M-mel dolgozik.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #499 Dátum: 2009. Február 13. - 22:10:01 » |
|
köszi
Az én ajánlásom is messze lenne, Ják:) 35-ért szélvédő kivételével Sun-Gard fóliával, műbizivel, első két ablakon itt sincs bizonylatszám. Kárpitot precízen leszedték, visszatették és ugyanúgy semmi zörgés mint új korában. Mondjuk ez nem nagy dolog, mert már én is szétbontottam és abszolút egyszerű az egész.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #500 Dátum: 2009. Február 13. - 22:12:03 » |
|
köszi
Én tudnék, de asszem neked messze lenne. Itt nálunk (Keszthely) elég szépen dolgozik a srác, 30 volt az öt ablak 32-es anyagból és nem szedte szét a kocsit. Viszont az ötödik üveg (HB) elég sok macerát igényel a hajlított formája miatt. Bizit ad, de az első kettőre nem tesz azonosító matricát. 3M-mel dolgozik. Ják az télleg messze, de Keszthely még beleférne. Tudsz adni egy elérhetőséget? Egyébként is unatkozom, lehet, hogy lekocsikáznék kirándulásképp... Már ha megcsinálja ott helyben pár óra alatt... köszi!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #501 Dátum: 2009. Február 13. - 22:28:08 » |
|
köszi
Én tudnék, de asszem neked messze lenne. Itt nálunk (Keszthely) elég szépen dolgozik a srác, 30 volt az öt ablak 32-es anyagból és nem szedte szét a kocsit. Viszont az ötödik üveg (HB) elég sok macerát igényel a hajlított formája miatt. Bizit ad, de az első kettőre nem tesz azonosító matricát. 3M-mel dolgozik. Ják az télleg messze, de Keszthely még beleférne. Tudsz adni egy elérhetőséget? Egyébként is unatkozom, lehet, hogy lekocsikáznék kirándulásképp... Már ha megcsinálja ott helyben pár óra alatt... köszi!! Na kimentem a garázsba a kocsiból előkaparni a műbizit. Nem 3M, hanem Sun-Gard az enyém is (sógoromnak raktak 3M-et Zegen, kevertem), itt az elérhetősége. Nekem kb 2-2,5 óra volt előzetes egyeztetés után a meló. Mindenképp beszéld le az időpontot és hogy milyet akarsz rakatni! Jótanács: tavasz ideális, mert 2-3 napig nem hízhatod le az ablakot, de elég száraz és meleg az idó, hogy szépen rátapadjon, rásimuljon az üvegre. Ha jössz, akkor szólj, mert legalább válthatunk pár szót. Hol laksz, hogy Keszthely még belefér? http://www.sungard-hungary.hu/telepitok/location?ids=6
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #502 Dátum: 2009. Február 13. - 23:24:09 » |
|
Százhalombatta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #503 Dátum: 2009. Február 14. - 00:02:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #504 Dátum: 2009. Február 14. - 16:14:11 » |
|
Százhalombatta... Angyalföld esetleg? 35 volt a kombira az összes ablakra. Ha érdekel keress meg! A Gomboséknak is ők dolgoznak. Adott időre odaviszed, elmész bámulkodni a Duna plázába, majd kb. két óra múlva visszamész érte, és kapsz egy szépen fóliázott, lemosott kocsit. Nekem bejött. Igaz az első két ablak cikis vizsgánál, de felárért megoldható.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ShadowTm
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #505 Dátum: 2009. Február 15. - 17:08:16 » |
|
Első fényszóróra honnan szereztek szemöldököt a cartársak? (HB-m van) google nem mond semmit sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #506 Dátum: 2009. Február 15. - 22:02:43 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 15. - 22:45:16 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #507 Dátum: 2009. Február 23. - 13:58:02 » |
|
Szép, szép, de a mieink sokkal szebbek! Dupla hátsó zárófény, csak a mieinken van! No meg matrica is! Esélytelenek velünk szemben!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #508 Dátum: 2009. Február 24. - 08:18:31 » |
|
Első fényszóróra honnan szereztek szemöldököt a cartársak? (HB-m van) google nem mond semmit sem Nekünk sincs... De ha megtudjuk, szólunk...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ShadowTm
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #509 Dátum: 2009. Február 24. - 16:15:26 » |
|
Első fényszóróra honnan szereztek szemöldököt a cartársak? (HB-m van) google nem mond semmit sem Nekünk sincs... De ha megtudjuk, szólunk... örülnék neki köszi! maydayseven-nél láttam, de nem válaszol priviben, de asszem másnak is van még, de hogy honnan szerezték....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|