ladlac
|
|
« Hozzászólás #285 Dátum: 2008. Július 16. - 14:52:20 » |
|
Örülök, hogy mindenki undorítónak tartja a kopasz lemezfelnijeimet. Már a gimiben is megmondta a büfés néni, hogy brutálisan öltözködök. Ezek után le......., mármint nem veszem magamra. MNT is megmondta, aminek nincs funkciója nem kell, főleg, ha belülről nem is látom. Ez tetszik és milyen igaza van. Tudsz élni Tamás bátyja! Nekem tetszik, fekete autó, fekete felni... Legalább a Brazilok nem lopják le, nem veszik el, nem sérül, karmolodik parkoláskor, patkázáskor. Mindennek megvan az elönye...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #286 Dátum: 2008. Július 16. - 15:51:30 » |
|
Örülök, hogy mindenki undorítónak tartja a kopasz lemezfelnijeimet. Már a gimiben is megmondta a büfés néni, hogy brutálisan öltözködök. Ezek után le......., mármint nem veszem magamra. MNT is megmondta, aminek nincs funkciója nem kell, főleg, ha belülről nem is látom. Ez tetszik és milyen igaza van. Tudsz élni Tamás bátyja! Akkor nem értem, miért akarsz WTCC-s szpoilert az autódra, belülről azt sem látod, és haszna sincs.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #287 Dátum: 2008. Július 16. - 18:13:44 » |
|
Örülök, hogy mindenki undorítónak tartja a kopasz lemezfelnijeimet. Már a gimiben is megmondta a büfés néni, hogy brutálisan öltözködök. Ezek után le......., mármint nem veszem magamra. MNT is megmondta, aminek nincs funkciója nem kell, főleg, ha belülről nem is látom. Ez tetszik és milyen igaza van. Tudsz élni Tamás bátyja! Akkor nem értem, miért akarsz WTCC-s szpoilert az autódra, belülről azt sem látod, és haszna sincs. Hát nem is vettem még rá, csak vágyakozom. Végülis nem megy tőle jobban az autó. Sajnálom a kis pénzem a felesleges luxusra. Én má csak ilyen maradok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 18. - 17:17:03 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #289 Dátum: 2008. Július 17. - 11:08:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #291 Dátum: 2008. Július 17. - 21:18:46 » |
|
Nyerő szám!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #292 Dátum: 2008. Július 18. - 07:04:04 » |
|
Én egyszer szintén 6-ot vettem, de felrakásnál azonnal széttört 1. Tehát 1 tartalék maradt, ami 2 hónapig árválkodott felhasználás elött. Igaz, 300 ft-os tecsó volt. A gyárit 6eFt-ért meg kicsit drágállottam...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #293 Dátum: 2008. Július 18. - 14:47:29 » |
|
Hát nem is vettem még rá, csak vágyakozom. Végülis nem megy tőle jobban az autó. Sajnálom a kis pénzem a felesleges luxusra. Én má csak ilyen ................. maradok! Egy kicsit szolídabban kéretik fogalmazni. Javítsd ki lszives Ákos! (Szabályzat 2.4-es pontja)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 18. - 14:51:43 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #294 Dátum: 2008. Július 18. - 17:18:30 » |
|
Hát nem is vettem még rá, csak vágyakozom. Végülis nem megy tőle jobban az autó. Sajnálom a kis pénzem a felesleges luxusra. Én má csak ilyen ................. maradok! Egy kicsit szolídabban kéretik fogalmazni. Javítsd ki lszives Ákos! (Szabályzat 2.4-es pontja) Csodálkoztam is, hogy ilyen sokára szúrta ki a szemed. Javítva! Sejtettem, hogy nem lesz nyomdafestéket tűrő, dehát én már csak ilyen vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #295 Dátum: 2008. Július 24. - 17:53:34 » |
|
Hát nem is vettem még rá, csak vágyakozom. Végülis nem megy tőle jobban az autó. Sajnálom a kis pénzem a felesleges luxusra. Én má csak ilyen ................. maradok! Egy kicsit szolídabban kéretik fogalmazni. Javítsd ki lszives Ákos! (Szabályzat 2.4-es pontja) Csodálkoztam is, hogy ilyen sokára szúrta ki a szemed. Javítva! Sejtettem, hogy nem lesz nyomdafestéket tűrő, dehát én már csak ilyen vagyok. Vannak emberek, akik azzal lettek megbízva ( ), hogy szúrja az ő szemüket. Én egy kicsit mással töltöttem ki az üres időmet. Vagy csak én vagyok ennyire kukacos???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joberhau
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #296 Dátum: 2008. Szeptember 17. - 21:31:32 » |
|
Sziasztok!
Ciki, vagy nem ciki, sárkány mániás vagyok. Szóval ki tud nekem olyan helyet, boltot, stb. ahol sárkányos matricát lehet kapni nem túl borsós áron?
Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #297 Dátum: 2008. Szeptember 17. - 21:56:39 » |
|
Sziasztok!
Ciki, vagy nem ciki, sárkány mániás vagyok. Szóval ki tud nekem olyan helyet, boltot, stb. ahol sárkányos matricát lehet kapni nem túl borsós áron?
Köszi!
http://www.foliavagas.hu/search/abra/s%C3%A1rk%C3%A1nyAz árakat nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Imperial WTCC
Friss hús
Nem elérhető
WTCC Street
|
|
« Hozzászólás #298 Dátum: 2008. Szeptember 17. - 23:22:12 » |
|
Sziasztok!
Köszi!
www.poster.huZuglóban vannak, még nyomtatnak is neked, amilyet csak akarsz. Keress magadnak tetsző képet a neten! Tisztességes társaság, szép munkát csinálnak, és szerintem nem is drágák, pedig nagyon profik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #299 Dátum: 2008. Szeptember 18. - 11:03:26 » |
|
Sziasztok!
Köszi!
www.poster.huZuglóban vannak, még nyomtatnak is neked, amilyet csak akarsz. Keress magadnak tetsző képet a neten! Tisztességes társaság, szép munkát csinálnak, és szerintem nem is drágák, pedig nagyon profik. A diablo77 cartársnak az előző autóján voltak gyártott matricák ő az árakról is tud mondani neked dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|