Döme
|
|
« Hozzászólás #1305 Dátum: 2012. Október 10. - 14:16:53 » |
|
a fenébe, lekéstem a piros toldatokat Ha vettél volna mellé egy 5 ajtóst akkor jó is lett volna Amúgy a 4 ajtóshoz van 2 egyedi lökösöm eladó Ez egy éve kellett volna Weresnek, amikor lökhárító-cseréje volt, mert összetörték... de majd Ő nyilatkozik. Miért nem rakjátok föl Sebijoenak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1306 Dátum: 2012. Október 10. - 14:30:07 » |
|
a fenébe, lekéstem a piros toldatokat Ha vettél volna mellé egy 5 ajtóst akkor jó is lett volna Amúgy a 4 ajtóshoz van 2 egyedi lökösöm eladó Ez egy éve kellett volna Weresnek, amikor lökhárító-cseréje volt, mert összetörték... de majd Ő nyilatkozik. Miért nem rakjátok föl Sebijoenak? másik géptető kellene hozzá +útbavan a horog
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1307 Dátum: 2012. Október 10. - 15:17:51 » |
|
a fenébe, lekéstem a piros toldatokat Ha vettél volna mellé egy 5 ajtóst akkor jó is lett volna Amúgy a 4 ajtóshoz van 2 egyedi lökösöm eladó Ez egy éve kellett volna Weresnek, amikor lökhárító-cseréje volt, mert összetörték... de majd Ő nyilatkozik. Miért nem rakjátok föl Sebijoenak? másik géptető kellene hozzá +útbavan a horog Tuning autóra úgysem kell vonóhorog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1308 Dátum: 2012. Október 10. - 19:18:58 » |
|
a fenébe, lekéstem a piros toldatokat Ha vettél volna mellé egy 5 ajtóst akkor jó is lett volna Amúgy a 4 ajtóshoz van 2 egyedi lökösöm eladó Ez egy éve kellett volna Weresnek, amikor lökhárító-cseréje volt, mert összetörték... de majd Ő nyilatkozik. Miért nem rakjátok föl Sebijoenak? másik géptető kellene hozzá +útbavan a horog Tuning autóra úgysem kell vonóhorog. de ez nem az
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1309 Dátum: 2012. Október 17. - 14:45:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1310 Dátum: 2012. Október 17. - 15:36:49 » |
|
Ez egy újabb felesleges valami 8 ezresért. Inkább kirándulok ezért, mint szétszedném az ajtót, azért, hogy az ufók is lássák fentről, csakis este, hogy Chevrolet az autóm. Mennyi hülyeséget, felesleges dolgokat kínálnak az autósoknak, akik meg mindig sírnak, hogy drága a nafta- jogosan-, de akkor az ilyen dolgokra sem kéne adni senkinek sem. Ez persze az én egyéni véleményem. Akinek tetszik, szerelje be!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1311 Dátum: 2012. Október 17. - 23:27:10 » |
|
Ez egy újabb felesleges valami 8 ezresért. Inkább kirándulok ezért, mint szétszedném az ajtót, azért, hogy az ufók is lássák fentről, csakis este, hogy Chevrolet az autóm. Mennyi hülyeséget, felesleges dolgokat kínálnak az autósoknak, akik meg mindig sírnak, hogy drága a nafta- jogosan-, de akkor az ilyen dolgokra sem kéne adni senkinek sem. Ez persze az én egyéni véleményem. Akinek tetszik, szerelje be! Egyetlen előnye azért van a lámpának: kiszálláskor tudod hogy hova, mibe lépsz. Velem már megesett sajnos, hogy 'pocsolyába léptem, sáros lett az új cipőm' :-)
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1312 Dátum: 2012. Október 29. - 07:03:46 » |
|
Pedig ez elég jópofa dolog sztem. Mondjuk én sem fogok költeni rá, az igaz. Mi baja lehet vajon a Trabanttal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1313 Dátum: 2012. Október 29. - 08:47:42 » |
|
Pedig ez elég jópofa dolog sztem. Mondjuk én sem fogok költeni rá, az igaz. Mi baja lehet vajon a Trabanttal? Lehet tévedek, de mintha abban nem 12 voltos lenne az aksi. Talán emiatt nem gyártják ezzel a logóval.
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1314 Dátum: 2012. Október 29. - 08:50:20 » |
|
Pedig ez elég jópofa dolog sztem. Mondjuk én sem fogok költeni rá, az igaz. Mi baja lehet vajon a Trabanttal? Lehet tévedek, de mintha abban nem 12 voltos lenne az aksi. Talán emiatt nem gyártják ezzel a logóval. Van 12v is.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1315 Dátum: 2012. November 07. - 17:16:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1316 Dátum: 2012. November 07. - 17:20:27 » |
|
És ezt is: Megjegyzés: A telepítés igényel külön kábelezést. Dimenzió adatok fényszóró sárga, mint az amerikai autó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1317 Dátum: 2012. November 07. - 17:27:25 » |
|
És ezt is: Megjegyzés: A telepítés igényel külön kábelezést. Dimenzió adatok fényszóró sárga, mint az amerikai autó. Azért kell kábelezni, mert külön van a tompított és a távolsági. A sárga fényszórót nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1318 Dátum: 2012. November 07. - 17:33:40 » |
|
És ezt is: Megjegyzés: A telepítés igényel külön kábelezést. Dimenzió adatok fényszóró sárga, mint az amerikai autó. Azért kell kábelezni, mert külön van a tompított és a távolsági. A sárga fényszórót nem értem. Én se 4. pontban írják. Talán amerikában más színű a fényszóró vagy állandóan ég az indexe a lámpának?...passz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. November 07. - 17:35:59 írta hawer »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1319 Dátum: 2012. November 07. - 18:29:14 » |
|
És ezt is: Megjegyzés: A telepítés igényel külön kábelezést. Dimenzió adatok fényszóró sárga, mint az amerikai autó. Azért kell kábelezni, mert külön van a tompított és a távolsági. A sárga fényszórót nem értem. Én se 4. pontban írják. Talán amerikában más színű a fényszóró vagy állandóan ég az indexe a lámpának?...passz Igen, USA szabvány szerint a helyzetjelző az index, ami sárga. Továbbá figyelni kell arra, hogy az amik nem izzót cserélnek, hanem komplett lámpatesteket.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|