hawer
|
|
« Hozzászólás #1290 Dátum: 2012. Augusztus 31. - 11:02:08 » |
|
Leszedtem a középkonzolról a fóliát és újraraktam. Jobb lett, de most sem vagyok vele megelégedve. A belső derékszögeket (rádiókörül) egyszerűen nem tudom szépen megcsinálni. Van egy olyan sejtésen, hogy ez a fólia nem igazán erre való, azért ilyen olcsó. Bár az is lehet, hogy csak én vagyok amatőr. Melegíteni kell a fóliát szerintem úgy szebben meg lehet csinálni a sarkokat.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1291 Dátum: 2012. Augusztus 31. - 11:22:52 » |
|
Leszedtem a középkonzolról a fóliát és újraraktam. Jobb lett, de most sem vagyok vele megelégedve. A belső derékszögeket (rádiókörül) egyszerűen nem tudom szépen megcsinálni. Van egy olyan sejtésen, hogy ez a fólia nem igazán erre való, azért ilyen olcsó. Bár az is lehet, hogy csak én vagyok amatőr. Melegíteni kell a fóliát szerintem úgy szebben meg lehet csinálni a sarkokat. Melegítettem rendesen. Az a bajom, hogy felmelegítem a fóliát akkor meg lehet nyújtani, de amint megint kicsit felmelegitem visszanyeri az eredeti alakját, méretét.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
almos
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1292 Dátum: 2012. Szeptember 14. - 13:10:41 » |
|
Sziasztok! Karbon hatású autófóliával kapcsolatban van valakinek tapasztalata ?/ A laceti kilincsére vajon rálehetne varázsolni? Megkopott a drága de ahogy néztem rosszminőségű a műanyag lehet többet bírna a fólia?! /
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne. Kilincset 5000 Ft körül fényeznek. Lehet érdemesebb és tartósabb ezt megcsinálni, ha csak a bal első kopott kívülről. Ez a megoldás bennem is felmerült. Sikerült megcsinálni? Van valami leírás, miként lehet kiszedni a kilincseket? Előre is kösz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1293 Dátum: 2012. Szeptember 18. - 13:09:07 » |
|
Sziasztok! Karbon hatású autófóliával kapcsolatban van valakinek tapasztalata ?/ A laceti kilincsére vajon rálehetne varázsolni? Megkopott a drága de ahogy néztem rosszminőségű a műanyag lehet többet bírna a fólia?! /
Az off autómon belül használtam ott hosszú éveket bírt, kívül nem tudom milyen tartós lenne. Kilincset 5000 Ft körül fényeznek. Lehet érdemesebb és tartósabb ezt megcsinálni, ha csak a bal első kopott kívülről. Ez a megoldás bennem is felmerült. Sikerült megcsinálni? Van valami leírás, miként lehet kiszedni a kilincseket? Előre is kösz! http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=408
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1294 Dátum: 2012. Október 04. - 12:13:10 » |
|
Vaterán találtam 35e pénz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1295 Dátum: 2012. Október 04. - 13:39:48 » |
|
Vaterán találtam 35e pénz. Piros. Ez maximum ladlacnak jó, de az övé meg SW.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1296 Dátum: 2012. Október 04. - 14:00:49 » |
|
Vaterán találtam 35e pénz. Piros. Ez maximum ladlacnak jó, de az övé meg SW. És az övé sem piros.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1297 Dátum: 2012. Október 04. - 15:47:50 » |
|
Vaterán találtam 35e pénz. Piros. Ez maximum ladlacnak jó, de az övé meg SW. És az övé sem piros. Jó lenne SW-re, már megvettem volna. Még egyszer ennyiért átfestik amilyenre akarom. És akkor 70e-ért van egy 250ezres spoilerem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1298 Dátum: 2012. Október 04. - 17:09:32 » |
|
Vaterán találtam 35e pénz. Piros. Ez maximum ladlacnak jó, de az övé meg SW. És az övé sem piros. Jó lenne SW-re, már megvettem volna. Még egyszer ennyiért átfestik amilyenre akarom. És akkor 70e-ért van egy 250ezres spoilerem. sncar már le is csapott rá
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1299 Dátum: 2012. Október 04. - 18:20:56 » |
|
Vaterán találtam 35e pénz. Piros. Ez maximum ladlacnak jó, de az övé meg SW. És az övé sem piros. Jó lenne SW-re, már megvettem volna. Még egyszer ennyiért átfestik amilyenre akarom. És akkor 70e-ért van egy 250ezres spoilerem. sncar már le is csapott rá Sebike menyasszonya (Dinus) készülő ötajtósán lesz viszont látható!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1300 Dátum: 2012. Október 05. - 10:26:13 » |
|
Vaterán találtam 35e pénz. Piros. Ez maximum ladlacnak jó, de az övé meg SW. És az övé sem piros. Jó lenne SW-re, már megvettem volna. Még egyszer ennyiért átfestik amilyenre akarom. És akkor 70e-ért van egy 250ezres spoilerem. sncar már le is csapott rá Sebike menyasszonya (Dinus) készülő ötajtósán lesz viszont látható! Tettem volna erre egy nagyobb összeget, hogy Sebiék elviszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1301 Dátum: 2012. Október 05. - 10:40:01 » |
|
Vaterán találtam 35e pénz. Piros. Ez maximum ladlacnak jó, de az övé meg SW. És az övé sem piros. Jó lenne SW-re, már megvettem volna. Még egyszer ennyiért átfestik amilyenre akarom. És akkor 70e-ért van egy 250ezres spoilerem. sncar már le is csapott rá Sebike menyasszonya (Dinus) készülő ötajtósán lesz viszont látható! Tettem volna erre egy nagyobb összeget, hogy Sebiék elviszik. A Te autódon amúgy sem állt volna jól!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1302 Dátum: 2012. Október 10. - 10:27:44 » |
|
a fenébe, lekéstem a piros toldatokat
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1303 Dátum: 2012. Október 10. - 11:16:54 » |
|
a fenébe, lekéstem a piros toldatokat Minek lett volna az Neked?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1304 Dátum: 2012. Október 10. - 14:00:37 » |
|
a fenébe, lekéstem a piros toldatokat Ha vettél volna mellé egy 5 ajtóst akkor jó is lett volna Amúgy a 4 ajtóshoz van 2 egyedi lökösöm eladó
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|