cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1260 Dátum: 2012. Július 07. - 20:56:03 » |
|
Múltkor volt egy kis időm bütykölni.Belerohadt az egyik rendszámtábla világításnak a csavarja,meg a led is elfáradt.Teljesen lebontottam a hátulját,úgy kellett kifúrni a csavart.Ha már szétkaptam akkor kiszereltem az ablaktörlőt is.Másfèl èv alatt kb. 3x használtam.Sikerült rendesen eltüntetnem a lyukat is,meg van gyári színü festékem egy kis tubussal.Olyan mintha már a gyárban készült volna így.A másik(amiért ezer köszi Sebikének) a Philips ledes nappali fény.Ez rendesen kikapcsol ha helyzetjelzőt vagy tompitottat kapcsolok.Nem mint a gagyik amik mindig pirítanak,ha kell ha nem.
Erről a nappali pilácsról lehetne képet? Ilyen engem is érdekelne, mert így szabályos a bekötése! Sebi rakta be? Mennyi volt?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1261 Dátum: 2012. Július 07. - 22:01:13 » |
|
Múltkor volt egy kis időm bütykölni.Belerohadt az egyik rendszámtábla világításnak a csavarja,meg a led is elfáradt.Teljesen lebontottam a hátulját,úgy kellett kifúrni a csavart.Ha már szétkaptam akkor kiszereltem az ablaktörlőt is.Másfèl èv alatt kb. 3x használtam.Sikerült rendesen eltüntetnem a lyukat is,meg van gyári színü festékem egy kis tubussal.Olyan mintha már a gyárban készült volna így.A másik(amiért ezer köszi Sebikének) a Philips ledes nappali fény.Ez rendesen kikapcsol ha helyzetjelzőt vagy tompitottat kapcsolok.Nem mint a gagyik amik mindig pirítanak,ha kell ha nem.
Erről a nappali pilácsról lehetne képet? Ilyen engem is érdekelne, mert így szabályos a bekötése! Sebi rakta be? Mennyi volt? A kèpet valamikor megcsinàlom.Irj Sebikének,az autòsboltjában vettem,àrat majd ő mond!Sebikével közösen bütyköltük bele,kb.15 perces játék beszélgetve röhögcsélve.Marha jól néz ki és van hazakisérőfény funkciója is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1262 Dátum: 2012. Július 08. - 09:53:40 » |
|
Erről a nappali pilácsról lehetne képet? Ilyen engem is érdekelne, mert így szabályos a bekötése! Sebi rakta be? Mennyi volt? A kèpet valamikor megcsinàlom.Irj Sebikének,az autòsboltjában vettem,àrat majd ő mond!Sebikével közösen bütyköltük bele,kb.15 perces játék beszélgetve röhögcsélve.Marha jól néz ki és van hazakisérőfény funkciója is. Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1263 Dátum: 2012. Július 17. - 15:55:18 » |
|
Aki volt Kaposújlakon, az már megcsodálhatta, de most közzéteszem képen is a legújabb büszkeségeimet: kész az új lökhárítóm (gyáriból átalakítva) és feltettem a pininfarina feliratot. Közben eltűntek az emblémáim is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1264 Dátum: 2012. Július 17. - 16:11:25 » |
|
Jól néz ki a verda! A pininfarinának volt valami köze annak idején a külső formálásában? Egyébként hol lehet ilyen feliratot kapni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1265 Dátum: 2012. Július 17. - 17:01:34 » |
|
Jól néz ki a verda! A pininfarinának volt valami köze annak idején a külső formálásában? Egyébként hol lehet ilyen feliratot kapni?
Csak annyi, hogy ők tervezték az autót. Az 5 ajtóst Giugiaro, a kombi hátulját meg a koreaiak.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1266 Dátum: 2012. Július 17. - 18:14:05 » |
|
Csak annyi, hogy ők tervezték az autót. Az 5 ajtóst Giugiaro, a kombi hátulját meg a koreaiak. Ez nem semmi! Nem is tudtam ,hogy ilyen menő kocsim van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1267 Dátum: 2012. Július 17. - 18:27:00 » |
|
Aki volt Kaposújlakon, az már megcsodálhatta, de most közzéteszem képen is a legújabb büszkeségeimet: kész az új lökhárítóm (gyáriból átalakítva) és feltettem a pininfarina feliratot. Közben eltűntek az emblémáim is.
Szép nagyon, grat hozzá! ( spanyolos lett kicsit, jól látom? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1268 Dátum: 2012. Július 17. - 20:40:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1269 Dátum: 2012. Július 18. - 06:23:10 » |
|
Szép és a felni is vagàny.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1270 Dátum: 2012. Július 18. - 08:20:46 » |
|
Szép nagyon, grat hozzá! ( spanyolos lett kicsit, jól látom? ) Köszi. A kifejezett cél a trapéz alakú nyílás volt. Végül is spanyolos lett, igen, mert az Ibizához hasonló a "cápaszáj", meg a hűtőrács is, ha jobban megnézzük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1271 Dátum: 2012. Július 18. - 08:22:41 » |
|
Nem könnyű ilyen feliratot szerezni. Pár éve már kerestem, de nem leltem. Aztán idén megint eszembe jutott és beírtam a googleba: pininfarina eladó. Nekem egy alfástól van, de találhatsz nagy szerencsével bontóban is, ha pininfarina által tervezett autó akad a horgukra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1272 Dátum: 2012. Augusztus 03. - 08:41:49 » |
|
A hűtőrácsba is kicseréltem a rácsot, így most egységesebb a megjelenés. Weres, van még egy darab rácsom, ha kedvet kapnál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1273 Dátum: 2012. Augusztus 03. - 11:49:45 » |
|
A hűtőrácsba is kicseréltem a rácsot, így most egységesebb a megjelenés. Weres, van még egy darab rácsom, ha kedvet kapnál! jól néz ki
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1274 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 19:22:04 » |
|
Majd Krisz felrakja a képeket, de: matrica lekerült, egy polír meg fel, másképp néz ki az autó, de így is nagyon jól.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|