sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1185 Dátum: 2011. Július 28. - 12:44:38 » |
|
Üdv a topiklakóknak!
Sedanhoz szép hűtőmaszkot tudnátok ajánlani?
A segítséget előre is köszönöm!
Lenszkij
Igen kb 20eft +festés
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
lenszkij
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1186 Dátum: 2011. Július 29. - 21:15:44 » |
|
Üdv a topiklakóknak!
Lenszkij
Igen kb 20eft +festés Hajjaj! Marad a gyári, ezek után rögtön szebbnek látom. Köszönöm a felvilágosítást! Lenszkij
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lenszkij
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1187 Dátum: 2011. Július 29. - 21:22:44 » |
|
Offtopic:
Ti hogyan csináljátok, hogy az előzmények, amire válaszoltok, ilyen helyes kis ablakokban jelennek meg, színben is elkülönülve az aktuális hozzászólástól?
Ha valaki ebben is segítene, azért nagyon hálás volnék. És bocs a lámer kérdésért.
lenszkij
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1188 Dátum: 2011. Július 30. - 02:07:18 » |
|
Offtopic:
Ti hogyan csináljátok, hogy az előzmények, amire válaszoltok, ilyen helyes kis ablakokban jelennek meg, színben is elkülönülve az aktuális hozzászólástól?
Ha valaki ebben is segítene, azért nagyon hálás volnék. És bocs a lámer kérdésért.
lenszkij
Van egy olyan szövegrész, hogy "Idézet" jobb oldalt a válaszolni kívánt hozzászólás felett, arra kattints rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1189 Dátum: 2011. Július 30. - 07:27:57 » |
|
Üdv a topiklakóknak!
Lenszkij
Igen kb 20eft +festés Hajjaj! Marad a gyári, ezek után rögtön szebbnek látom. Köszönöm a felvilágosítást! Lenszkij És ez még nagyon baráti ár! A gyári ennyibe kerül...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1190 Dátum: 2011. Július 30. - 07:35:20 » |
|
Üdv a topiklakóknak!
Lenszkij
Igen kb 20eft +festés Hajjaj! Marad a gyári, ezek után rögtön szebbnek látom. Köszönöm a felvilágosítást! Lenszkij És ez még nagyon baráti ár! A gyári ennyibe kerül... És szerintem nem is szebb, mint a gyári - de ez persze szubjektív...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1191 Dátum: 2011. Július 30. - 10:09:01 » |
|
Üdv a topiklakóknak!
Lenszkij
Igen kb 20eft +festés Hajjaj! Marad a gyári, ezek után rögtön szebbnek látom. Köszönöm a felvilágosítást! Lenszkij És ez még nagyon baráti ár! A gyári ennyibe kerül... És szerintem nem is szebb, mint a gyári - de ez persze szubjektív... Nemtudom nekem a gyári széria nem jön be ezért is került fel a tuning
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Somi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1192 Dátum: 2011. Július 31. - 10:33:39 » |
|
Üdv a topiklakóknak!
Lenszkij
Igen kb 20eft +festés Hajjaj! Marad a gyári, ezek után rögtön szebbnek látom. Köszönöm a felvilágosítást! Lenszkij És ez még nagyon baráti ár! A gyári ennyibe kerül... És szerintem nem is szebb, mint a gyári - de ez persze szubjektív... Nemtudom nekem a gyári széria nem jön be ezért is került fel a tuning
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1193 Dátum: 2012. Február 04. - 10:43:27 » |
|
Chevrolet Optra Magnum http://www.youtube.com/watch?v=LInP7d7MLvAÉrdekes kis gép: sedán hát, hatchback első rész és belső. Érdekes az orr kialakítás, a külső visszapillantó tükör a beépített indexel, az oldalsó króm elemek, a szárny és a hátsó króm díszítés is. Szerintetek lehet Mo-on kapni a videóban látható csomagtartó króm díszítést (rendszám feletti részre gondolok, ahol a zár is van) illetve szárny megoldást valahol? Persze a többi elem is jó lenne... Amúgy nekem ez a bézs belső nagyon ott van, és Indiában még kapható a modell: http://www.chevrolet.co.in/vehicles/showroom/cars/optra_magnum/gallery/interior.html#item02
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1194 Dátum: 2012. Február 04. - 17:09:53 » |
|
az ausztrál piacon láttam ilyen kivitelt
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1195 Dátum: 2012. Február 07. - 12:27:50 » |
|
az ausztrál piacon láttam ilyen kivitelt Dél-Amerika egyes országaiban is elérhető, igaz ott a hagyományos, szürke belsővel.
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1197 Dátum: 2012. Február 22. - 11:21:14 » |
|
engem érdekelne, ha rendesen fel lehet fogatni a gyári helyére erre van koncepciód pajti?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1198 Dátum: 2012. Február 22. - 11:56:33 » |
|
engem érdekelne, ha rendesen fel lehet fogatni a gyári helyére erre van koncepciód pajti? Természetesen nincs, pajti... Én a lökhárító rácsát ki szeretném vágatni (más, mint a Lacsin) és betetetni helyette. Sokkal markánsabb, letisztultabb lenne. Egy a bökkenő, hogy valószínűleg a barkácsolás után fényezni kellene a lökhárítót. Vagy jöhet a plasti-dip. Te hová szánnád?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1199 Dátum: 2012. Február 22. - 15:29:28 » |
|
Te hová szánnád?
sztem ugyanoda a motorháztető előtti, 2 lámpa közti szellőző helyett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|