Krisz
|
|
« Hozzászólás #1140 Dátum: 2011. Június 27. - 06:40:25 » |
|
de akkor szerinted ez jó lenne-e? , mert ezt elég akciós áron megtudnám szerezni (kb 7e ft)
Igen a hangtompitós az jó,én próbáltam a folytással is eléggé szolid lett tőle csak nem volt lecsavarozva és elhagytam. Na akkor úgy néz ki h beszerzem és föl csapatom alá remélem baba lesz És köszönöm h segítettél , azér jó tudni h vannak akik segitenek ien analfabétáknak mint én Én is elég sokat nézegettem,olvasgattam milyet kéne vennem.Majd mire tudtam mit akarok fel is lett rakatvan,de nekem van betéve +-ban egy gázgyorsitó dob is a nagyobbik középdob helyére.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
tattoo
|
|
« Hozzászólás #1141 Dátum: 2011. Június 27. - 19:44:31 » |
|
A kormány izét rosszul irtam ne haragudjatok....sok kormánynál hátul van a csavarja a légzsáknak. A lacetti műanyag ezüst izéje a légzsák alá megy be egy kisfüllel...szóval ki lehet igy is erőltetni és vissza is megy...a légzsákot ugy kell kicsavarozni,hogy a kormány jobb oldalán van egy kis műanyag fedél azt kikell szedni és ott van egy torx csavar,a másik oldalon a kormány kapcsolót kell leszedni és az alatt lesz a torx.....ezek tartják a légzsákot...
|
|
|
Naplózva
|
120-al fullra pakolva normál tempoval 6.8L/100----Padlóig nyomva-széttaposva 9L/100
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1142 Dátum: 2011. Június 27. - 20:22:32 » |
|
A kormány izét rosszul irtam ne haragudjatok....sok kormánynál hátul van a csavarja a légzsáknak. A lacetti műanyag ezüst izéje a légzsák alá megy be egy kisfüllel...szóval ki lehet igy is erőltetni és vissza is megy...a légzsákot ugy kell kicsavarozni,hogy a kormány jobb oldalán van egy kis műanyag fedél azt kikell szedni és ott van egy torx csavar,a másik oldalon a kormány kapcsolót kell leszedni és az alatt lesz a torx.....ezek tartják a légzsákot... Bocsika, de én nem piszkálnám a légzsákot, az életet menthet adott esetben, és hozzányúlás esetén esetleg nem fog működni, erre is kéne gondolni. Inkább legyen kopottas a díszítése, de tutira ne romoljon el a lufi, ha kell nyíljon, ha nem, meg maradjon békén! Erre is kéne gondolni- szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1143 Dátum: 2011. Június 27. - 22:20:49 » |
|
A kormány izét rosszul irtam ne haragudjatok....sok kormánynál hátul van a csavarja a légzsáknak. A lacetti műanyag ezüst izéje a légzsák alá megy be egy kisfüllel...szóval ki lehet igy is erőltetni és vissza is megy...a légzsákot ugy kell kicsavarozni,hogy a kormány jobb oldalán van egy kis műanyag fedél azt kikell szedni és ott van egy torx csavar,a másik oldalon a kormány kapcsolót kell leszedni és az alatt lesz a torx.....ezek tartják a légzsákot... Bocsika, de én nem piszkálnám a légzsákot, az életet menthet adott esetben, és hozzányúlás esetén esetleg nem fog működni, erre is kéne gondolni. Inkább legyen kopottas a díszítése, de tutira ne romoljon el a lufi, ha kell nyíljon, ha nem, meg maradjon békén! Erre is kéne gondolni- szerintem. Egyetértek, ezért nem mertem én sem cserélni, csak reménykedtem, hátha van egyszerűbb út a cserére és nem kell a légzsákot leszedni.
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
tattoo
|
|
« Hozzászólás #1144 Dátum: 2011. Június 28. - 06:22:06 » |
|
nem kell lehuzni a csatiról,csak kikell emelni,hogy azt az izét kitud venni..... ;)amugy ha baj van a légzsákkal a lámpa kigyullad...
|
|
|
Naplózva
|
120-al fullra pakolva normál tempoval 6.8L/100----Padlóig nyomva-széttaposva 9L/100
|
|
|
tattoo
|
|
« Hozzászólás #1145 Dátum: 2011. Június 28. - 06:25:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1146 Dátum: 2011. Június 28. - 07:49:54 » |
|
nekem a janóék saját gyártású szolid dobja van, ami a gyári illesztésekkel kompatibilis választható véggel, tavaly 40-46 rugó volt. fordulaton tartva alig hallod, inkább gázadásra és motorfékre mennydörög Nekem 3 éve 28 ezer volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1147 Dátum: 2011. Június 28. - 09:03:15 » |
|
nem kell lehuzni a csatiról,csak kikell emelni,hogy azt az izét kitud venni..... ;)amugy ha baj van a légzsákkal a lámpa kigyullad...
Akkusaru levétel után szétlehet huzni a csatit nyugodtan.Csak amig nincs összedugva ne ragd vissza az akkusarut.Nekem soha nem volt még air lámpám,pedig egy jópárat szétszedtem már,igaz az üléskivétel volt.De egykutya a kormánnyal.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1148 Dátum: 2011. Június 28. - 09:13:58 » |
|
nekem a janóék saját gyártású szolid dobja van, ami a gyári illesztésekkel kompatibilis, választható véggel, tavaly 40-46 rugó volt. fordulaton tartva alig hallod, inkább gázadásra és motorfékre mennydörög Nekem 3 éve 28 ezer volt. de nincs is hangja ez minden munkadíjjal együtt volt ennyi
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1149 Dátum: 2011. Június 28. - 10:12:43 » |
|
nekem a janóék saját gyártású szolid dobja van, ami a gyári illesztésekkel kompatibilis, választható véggel, tavaly 40-46 rugó volt. fordulaton tartva alig hallod, inkább gázadásra és motorfékre mennydörög Nekem 3 éve 28 ezer volt. de nincs is hangja ez minden munkadíjjal együtt volt ennyi Ez is cakkpakk. Lehet, hogy rosszul emékszem? Na majd fúrok rá egy nagy lyukat oszt lesz hangja ingyé, barátom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1150 Dátum: 2011. Június 28. - 13:16:02 » |
|
nekem a janóék saját gyártású szolid dobja van, ami a gyári illesztésekkel kompatibilis, választható véggel, tavaly 40-46 rugó volt. fordulaton tartva alig hallod, inkább gázadásra és motorfékre mennydörög Nekem 3 éve 28 ezer volt. de nincs is hangja ez minden munkadíjjal együtt volt ennyi Ez is cakkpakk. Lehet, hogy rosszul emékszem? Na majd fúrok rá egy nagy lyukat oszt lesz hangja ingyé, barátom! lehet nekem többet dolgoztak rajta, mert ugye volt a csupasz dob, arra ráhaxolták a véget, aztán minden gyári illesztéket, meg a lökösbe vágás.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1151 Dátum: 2011. Július 06. - 09:05:11 » |
|
Ha megcsinálod, csinálj képeket és tedd közzé kérlek!
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós
Nem elérhető
b2
|
|
« Hozzászólás #1152 Dátum: 2011. Július 13. - 19:33:06 » |
|
Holnap és holnap után 1 kis fényezés tuning. Képek lesznek , majd várom a véleményeket is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1153 Dátum: 2011. Július 13. - 19:39:15 » |
|
Könyöklőm műbőr borítása így hét év távlatából kicsit kopottas. Ezért bőröztetem Ha kész lesz, majd dobok fel képet Amúgy ha már a kormányt meg a váltót gyárilag bőrözték, nem is értem, hogy a könyöklőre miért nem jutott
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós
Nem elérhető
b2
|
|
« Hozzászólás #1154 Dátum: 2011. Július 13. - 19:45:46 » |
|
Könyöklőm műbőr borítása így hét év távlatából kicsit kopottas. Ezért bőröztetem Ha kész lesz, majd dobok fel képet Amúgy ha már a kormányt meg a váltót gyárilag bőrözték, nem is értem, hogy a könyöklőre miért nem jutott Ez nagyon jó ötlet! És igen gyárilag juthatott volna oda is . Majd meg írnád hogy hol és menyi pénzért csinálták meg ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|