captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 12:51:43 » |
|
Ma hajnalban, egy újabb kis klubtag érkezett közénk. Kata lányomnak, és Gábornak megszületett kisfiúk, Gáborka 3530g-mal, és 56cm-rel, kis pufok arccal, és sötét hajjal. Édesanyja, és kisfia jól vannak. Már meg is néztük, és mondhatom ez is gyönyörű kisfiú. Így most már egy hónapon belül háromszoros, fiús nagypapa lettem. Nagyon boldog az egész család. Most az ikrek már annyit fejlődtek, hogy nagyjából egy súlyuk van mindnek. Alig várom, hogy együtt lássam mindhármat, hogy gyönyörködhessek bennük. Remélem velem, velünk örültök ti is. Szép az életünk, hál' Istennek. Szépen alakul a családi focicsapat.
Gratulálunk. Évi, Armand, Vivi, Ádám, CaptainB
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 13:14:45 » |
|
Gratulálunk az újabb jövevényhez és jó egészséget az egész családnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 13:44:30 » |
|
Gratulálunk!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 18:26:22 » |
|
Gratulálok és sok boldogságot hozzájuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 18:34:58 » |
|
Mi is gratulálunk!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2013. Szeptember 17. - 17:56:25 » |
|
Gratulálunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2013. Szeptember 17. - 19:33:10 » |
|
Gratulálok Gidy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2013. Szeptember 17. - 22:23:12 » |
|
Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 15:15:16 » |
|
Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2013. Szeptember 19. - 19:30:13 » |
|
Gratulálok én is!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #252 Dátum: 2013. Október 27. - 14:22:39 » |
|
Armand tegnap játszotta első mérkőzését a Bozsik program keretében. Két csapatban is pályára lépett: az U9- es csapatban, ahol lássuk be, még kicsi, de kapott 5-6 percet, meg egy sárga lapot . Győztes csapatban szerepelt, 8-3-ra nyertek a srácok. A saját U7 korosztályában viszont a Nagykovácsi Sólymok ellen végig játszott. 14 - 3-ra nyertek, Armand mesterhármast szerzett 4 perc alatt. A félidőben tulajdonképpen Armand - Sólymok állás volt 6-0. A második félidőben védekezett, viszont adott 6 gólpasszt, igaz a Sólymok is szereztek 3 gólt. A szereléseken még van mit finomítani, jelenleg vagy a labda, vagy a baba felfogásban védekezünk, ami sok büntetőhöz vezet. Tudom, nem egy világsiker, de én régóta nem ugráltam így a pálya mellett focimeccsen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2013. Október 27. - 18:27:30 » |
|
Armand tegnap játszotta első mérkőzését a Bozsik program keretében. Két csapatban is pályára lépett: az U9- es csapatban, ahol lássuk be, még kicsi, de kapott 5-6 percet, meg egy sárga lapot . Győztes csapatban szerepelt, 8-3-ra nyertek a srácok. A saját U7 korosztályában viszont a Nagykovácsi Sólymok ellen végig játszott. 14 - 3-ra nyertek, Armand mesterhármast szerzett 4 perc alatt. A félidőben tulajdonképpen Armand - Sólymok állás volt 6-0. A második félidőben védekezett, viszont adott 6 gólpasszt, igaz a Sólymok is szereztek 3 gólt. A szereléseken még van mit finomítani, jelenleg vagy a labda, vagy a baba felfogásban védekezünk, ami sok büntetőhöz vezet. Tudom, nem egy világsiker, de én régóta nem ugráltam így a pálya mellett focimeccsen. Gratula hozzá! Kell a Vörösvári utánpótlás! Jobb ha hozzászoksz az ilyen meccsekhez, főleg ha itthon játszunk. Csak taktikai tanácsot ne adjál meccs közben, mert Csucsu szólni fog. Egyébként az U10-es csapatunk bajnokit játszott a "nagy" Mészöly focisuli ellen. 2:0-ra nyertünk. Ez volt ebben az évben a 3. bajnokink, és Áki csak 2 gólt kapott. Folytatás 31.-én Gödön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2013. Október 27. - 18:39:49 » |
|
Armand tegnap játszotta első mérkőzését a Bozsik program keretében. Két csapatban is pályára lépett: az U9- es csapatban, ahol lássuk be, még kicsi, de kapott 5-6 percet, meg egy sárga lapot . Győztes csapatban szerepelt, 8-3-ra nyertek a srácok. A saját U7 korosztályában viszont a Nagykovácsi Sólymok ellen végig játszott. 14 - 3-ra nyertek, Armand mesterhármast szerzett 4 perc alatt. A félidőben tulajdonképpen Armand - Sólymok állás volt 6-0. A második félidőben védekezett, viszont adott 6 gólpasszt, igaz a Sólymok is szereztek 3 gólt. A szereléseken még van mit finomítani, jelenleg vagy a labda, vagy a baba felfogásban védekezünk, ami sok büntetőhöz vezet. Tudom, nem egy világsiker, de én régóta nem ugráltam így a pálya mellett focimeccsen. Gratula hozzá! Kell a Vörösvári utánpótlás! Jobb ha hozzászoksz az ilyen meccsekhez, főleg ha itthon játszunk. Csak taktikai tanácsot ne adjál meccs közben, mert Csucsu szólni fog. Egyébként az U10-es csapatunk bajnokit játszott a "nagy" Mészöly focisuli ellen. 2:0-ra nyertünk. Ez volt ebben az évben a 3. bajnokin, és Áki csak 2 gólt kapott. Folytatás 31.-én Gödön. Az már szép. Itthon játszottak? Mert a mi meccsünk előtt is a Mészöly focisuli ellen volt meccs, de Ákit nem láttam. Csak olyat kiabálok, hogy gyerünk, ne állj meg. Itt azért még nincs taktika. Elhiheted, ámultam,mert nem néztem ám ki a gyerekből, hogy ennyire képes, mivel az edzésen már 20 perc után elveszti az érdeklődését, sőt, pénteken edzeni sem akart, nem is öltözött át. Erre másnap előadja, hogy ő a Messi. Csucsu is kérdezte, mit adtunk ebédre neki. mi kövtkező meccsünk 9-én lesz Solymáron. Remélem, kitart majd a gyerek lelkesedése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|