Stocz
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2009. Május 19. - 13:24:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2009. Május 19. - 15:06:41 » |
|
Csaba, és Tomi fiaim sorba vizsgáznak ötösökre. Így legalább megtudtam, hogy hogy' néznek ki az ilyenek... Csaba állást keres hamarosan, aki tud segítsen neki, nekünk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2009. Május 26. - 13:02:13 » |
|
Elgondolkodtam, hogy Ádámot befizetném két hét nyári táborra Stoczhoz. Hátha...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2009. Május 26. - 14:46:40 » |
|
Ádám mehetne közlekedési táborba is, meg bárki fia, lánya. Ha érdekelne valakit, nézze meg a "Mindenki közlekedik Alapítvány" honlapját, vagy hívjon, írjon, és segítek. Egy rendőr őrnagy a vezetője, aki jó barátom. Stocz, és LadLac már ismeri őt.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2009. Május 27. - 12:09:34 » |
|
Hmm. Ez nem is rossz ötlet. És akkor tudnék vigyázni a saját gyerekemre is (lány!). A tábor(vezető) mottója: rideg marha tartás. ("Magadnak tanulsz fiam. Ha nem tanulsz, mehetsz szemetesnek. Arra mindig szükség van.") Így is érdekel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2009. Május 27. - 18:20:02 » |
|
Hmm. Ez nem is rossz ötlet. És akkor tudnék vigyázni a saját gyerekemre is (lány!). A tábor(vezető) mottója: rideg marha tartás. ("Magadnak tanulsz fiam. Ha nem tanulsz, mehetsz szemetesnek. Arra mindig szükség van.") Így is érdekel? Aha es hatha fiad kepessege fertozo... Lustasag ellen is dzsalsz? Egyebkent erdekes, de en is ilyesmiket szoktam mondogatni neki az eletrol, de valahogy nincs hatasa. Iden buszkek leszunk ra, mert megussza a bukast, joreszt onerobol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2009. Május 30. - 13:25:58 » |
|
Lustasag ellen is dzsalsz?
Jó időben bevetett, hónapos( ) nagyságrendű TV és számítógép eltiltás előbb-utóbb meghozza az eredményt. És addig sem fogy az áram!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2009. Május 30. - 16:20:58 » |
|
Jó időben bevetett, hónapos( ) nagyságrendű TV és számítógép eltiltás előbb-utóbb meghozza az eredményt. És addig sem fogy az áram! Nahát!! Nálatok is ez működik? Húsvét után beszedett a csemetém egy-két gyengébb jegyet és mi is így honoráltuk az ellazulását. Más dolog az, ha az istenadta tanul, tanul és csak tanul, de nem megy neki....de a mienk jó fejű, csak ellazáskodta. Nincs szorgalma. Ha "rugdossuk", akkor megy minden. Mondjuk kicsit erősebb suliba jár, mert van a normál tantárgyak mellett hittan, néptánc, stb, -meg pl. minden héten valamilyen verset is meg kell tanulniuk- de szorgalma nulla. Múltkor egy hetük volt a Petőfi:Tisza versére, ami 18 verszak. Napi fél órával abszolválta 3 versszakonként úgy, hogy ismételnie sem kellett, tudta az előző napiakat is. Hát nekem nem ment volna így... Sokszor csak nézek, milyen fogékony buksijuk van ezeknek a kölköknek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2009. Június 01. - 20:10:07 » |
|
Pici lányom segített lemosni a kocsit tegnap! Hiába születése óta nem volt lemosva a verda (most mondhatnám, hogy rá vártam ) Annyira tündéri volt az a nagy buzgalom, ahogy az 'utasításaim' szerint mosta a kocsit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 05. - 07:53:15 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2009. Június 05. - 17:36:46 » |
|
Pici lányom segített lemosni a kocsit tegnap! Hiába születése óta nem volt lemosva a verda (most mondhatnám, hogy rá vártam ) Annyira tündéri volt az a nagy buzgalom, ahogy az 'utasításaim' szerint mosta a kocsit. Jó munkát végzett! Ha majd jöttök Pestre az enyémet is lemoshatja ilyen szépre! Apropó, mikor is jössz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2009. Június 06. - 20:36:54 » |
|
Pici lányom segített lemosni a kocsit tegnap! Hiába születése óta nem volt lemosva a verda (most mondhatnám, hogy rá vártam ) Annyira tündéri volt az a nagy buzgalom, ahogy az 'utasításaim' szerint mosta a kocsit. Jó munkát végzett! Ha majd jöttök Pestre az enyémet is lemoshatja ilyen szépre! Apropó, mikor is jössz? Vizsgák, költözés,stb.....
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2009. Június 09. - 13:56:35 » |
|
Jó időben bevetett, hónapos( ) nagyságrendű TV és számítógép eltiltás előbb-utóbb meghozza az eredményt. És addig sem fogy az áram! Nahát!! Nálatok is ez működik? Húsvét után beszedett a csemetém egy-két gyengébb jegyet és mi is így honoráltuk az ellazulását. Más dolog az, ha az istenadta tanul, tanul és csak tanul, de nem megy neki....de a mienk jó fejű, csak ellazáskodta. Nincs szorgalma. Ha "rugdossuk", akkor megy minden. Mondjuk kicsit erősebb suliba jár, mert van a normál tantárgyak mellett hittan, néptánc, stb, -meg pl. minden héten valamilyen verset is meg kell tanulniuk- de szorgalma nulla. Múltkor egy hetük volt a Petőfi:Tisza versére, ami 18 verszak. Napi fél órával abszolválta 3 versszakonként úgy, hogy ismételnie sem kellett, tudta az előző napiakat is. Hát nekem nem ment volna így... Sokszor csak nézek, milyen fogékony buksijuk van ezeknek a kölköknek! Hát, amennyit Ádám tévézik, meg számitógépezik, attól nem leheteltiltani. A bringázástól, futkározástól meg nem szabad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2009. Június 25. - 05:16:38 » |
|
Gratulálok! Sok örömet és egészséget kívánok hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|