captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. December 08. - 19:38:33 » |
|
Tiszta apja!  2 év múlva fogja a 10-es kulcsot és......
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. December 09. - 13:06:14 » |
|
Tiszta apja!  2 év múlva fogja a 10-es kulcsot és...... Szerintem a fórumot olvasgatta. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. December 13. - 22:05:35 » |
|
Tomi fiam letette az utolsó autós vizsgát, hamarosan megkapja a jogsiját. Ez még semmi, de büntetőjogból ötösre vizsgázott! Szóval így kekeckedjetek velem, mert már harmadikos, és ha végez, végez azzal, aki bántja a jó édesapját, vagyis engem! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. December 13. - 22:18:06 » |
|
Szóval így kekeckedjetek velem, mert már harmadikos, és ha végez, végez azzal, aki bántja a jó édesapját, vagyis engem!  Gratula a fiadhoz  Amúgy ahhoz nem kell vizsga, elég egy hatlövetű 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. December 14. - 08:50:33 » |
|
Szóval így kekeckedjetek velem, mert már harmadikos, és ha végez, végez azzal, aki bántja a jó édesapját, vagyis engem!  Gratula a fiadhoz  Amúgy ahhoz nem kell vizsga, elég egy hatlövetű  Gratulálok én is,bár pontosan lőni hamarabb meg lehet tanulni mint a jogot,és hatásosabb is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. December 15. - 19:52:10 » |
|
Örömmel tudatjuk, hogy kollégánk Sike János harmadik helyezést ért el a 2007-es "Ki Magyarország legjobb nyomdai szakembere?" versenyen. GRATULÁLUNK forrás www.olahnyomda.huIdén, meg már második!  Mi lesz jövőre? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. December 15. - 19:57:12 » |
|
Örömmel tudatjuk, hogy kollégánk Sike János harmadik helyezést ért el a 2007-es "Ki Magyarország legjobb nyomdai szakembere?" versenyen. GRATULÁLUNK forrás www.olahnyomda.huIdén, meg már második!  Mi lesz jövőre?  Reménykedünk... /grat az idei teljesítményhez. Borítékot osztottak? Mert nem csak szóban kell ösztökélni a dolgozót, hanem a pénztárnál is!!!/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. December 15. - 20:00:24 » |
|
Örömmel tudatjuk, hogy kollégánk Sike János harmadik helyezést ért el a 2007-es "Ki Magyarország legjobb nyomdai szakembere?" versenyen. GRATULÁLUNK forrás www.olahnyomda.huIdén, meg már második!  Mi lesz jövőre?  Reménykedünk... /grat az idei teljesítményhez. Borítékot osztottak? Mert nem csak szóban kell ösztökélni a dolgozót, hanem a pénztárnál is!!!/ Köszi! A boríték az elmaradt, válság van meg megszorítás.  Az a jutalmam, hogy engem rúgnak ki legutoljára. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. December 16. - 06:19:04 » |
|
Örömmel tudatjuk, hogy kollégánk Sike János harmadik helyezést ért el a 2007-es "Ki Magyarország legjobb nyomdai szakembere?" versenyen. GRATULÁLUNK forrás www.olahnyomda.huIdén, meg már második!  Mi lesz jövőre?  Reménykedünk... /grat az idei teljesítményhez. Borítékot osztottak? Mert nem csak szóban kell ösztökélni a dolgozót, hanem a pénztárnál is!!!/ Köszi! A boríték az elmaradt, válság van meg megszorítás.  Az a jutalmam, hogy engem rúgnak ki legutoljára.  Azért az se semmi a mai világban!  Amúgy gratula!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. December 18. - 12:43:46 » |
|
Utólagosan én is gratulálok a lányodhoz LadLac, hosszú és boldog életet kívánok mindannyiótoknak. Persze Gidy a fiadnak is gratula.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. December 28. - 18:09:06 » |
|
Alkalomhoz illő öltözékben:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. December 29. - 22:47:27 » |
|
Alkalomhoz illő öltözékben:
ÁÁÁÁ Őt sem szereti senki, á dehogy!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #43 Dátum: 2009. Január 02. - 16:47:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
GioMaster
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #44 Dátum: 2009. Március 09. - 20:10:28 » |
|
itt lehet dicsekedni? Országos Középiskolai Fotópályázat, profi kategória 2. helyezett lett a képem  Megtekinthető Pécsett áprilistól 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|