cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Dátum: 2008. November 23. - 13:51:59 » |
|
Arra gondoltam, hogy nyithatnánk egy ilyen topicot. Egyrészt azért, mert van jópár gyerkőc az aktív tagok családjaiban, másrészt a számuk hamarosan tovább gyarapszik. S ha már házi kedvenceink is külön topicot kaptak, akkor róluk is illik egy külön társalgót nyitni.
S ha már Főni is eldicsekedett csemetéje eredményével, én is közzétenném az én büszkeségem egyik elismerő oklevelét.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. November 23. - 17:22:40 » |
|
Arra gondoltam, hogy nyithatnánk egy ilyen topicot. Egyrészt azért, mert van jópár gyerkőc az aktív tagok családjaiban, másrészt a számuk hamarosan tovább gyarapszik. S ha már házi kedvenceink is külön topicot kaptak, akkor róluk is illik egy külön társalgót nyitni.
S ha már Főni is eldicsekedett csemetéje eredményével, én is közzétenném az én büszkeségem egyik elismerő oklevelét.
Nagy szerencse, hogy hegyoldalon az alma elgurulhat a fájától! De most, mielőtt nekem rontanátok, közlöm veletek, hogy ez nálunk is így van! Kata szebb, mint én, Csaba ért a PC-khez, Tomi okosabb, és már mindkét fiam jobban is focizik, amúgy focizseni apjuknál. Az egyebekről meg mélyen hallgatok, gondolom mea culpának ez is elég volt. Komolyra fordítva, gratulálok mindenki minden gyerekéhez, mert mindegyik hatalmas érték! Persze nem mindenben egyformán, és ez teszi őket egyedivé, és nagyon szerethetővé egyben. Én valóban nagyon büszke vagyok a családomra, és nagyon szeretem őket! Na és persze a klubos családtagjaimat is, de ezt remélem érzitek is! Az új topic meg kitűnő ötlet, El kell ismernem, hogy a Cápa pótolhatatlan! (legfeljebb egy bálnával? )
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. November 23. - 17:35:02 » |
|
Kifelejtetted, hogy mNT jobb sofőr, én meg..... szerény vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. November 23. - 17:51:37 » |
|
Kifelejtetted, hogy mNT jobb sofőr, én meg..... szerény vagyok.
Jogos az észrevétel, csak mentségemre legyen mondva, Tomi elzavart attól a géptől, és így lemaradt a lényeg. Sorry! Tehát MNT valóban jobb sofőr, sőt jobb alkudozó is, meg erősebb is! Béla fiam, meg, mindenben jobb nálam, szinte, mert szép, okos, világlátott, jól beszél anglikánul, tud úszni, bírja az egyedüllétet, szellemes, nyugodt, jószívű, szóval közel az ideálishoz, csak egyben vagyok jobb nála: jobban tudtam választani...! A többiekre is büszke vagyok, aki már apának szólít! Nem is tudom már felsorolni őket, hogy sértődés ne essék. Végül is kiderült, hogy lúzer vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. November 23. - 17:57:05 » |
|
Jaj, Apa! Elpirultam. De nem választottam rosszul, csak Évi született rossz pólyába. Betenném ide a pici fiamat, Armandot, de Ő csak 2 éves, így az egyetlen dokumentum az anyakönyvi kivonata. Viszont már most nagy autóbolond, a Chevys kulcstartó, amit Aputól kaptam elkoboztzatott általa és a tegnap MNT-től kapott satyek is már nála van. Ja és gyönyőrüen ejti ki, hogy Sevi...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. November 23. - 18:13:49 » |
|
Jaj, Apa! Elpirultam. De nem választottam rosszul, csak Évi született rossz pólyába. Betenném ide a pici fiamat, Armandot, de Ő csak 2 éves, így az egyetlen dokumentum az anyakönyvi kivonata. Viszont már most nagy autóbolond, a Chevys kulcstartó, amit Aputól kaptam elkoboztzatott általa és a tegnap MNT-től kapott satyek is már nála van. Ja és gyönyőrüen ejti ki, hogy Sevi... Szegény fiam Béla! Elfelejtetted, hogy feleséggel anyóst, apóst is választ az ember? Vagy nősüljön árvaházból, az is megoldás erre a problémára. Igaz, akkor a hozomány nem túl jó, sőt... Nekem ebben is nagy szerencsém volt, van! (Apóssal, anyóssal mindig jóban voltam, vagyok, leszek!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. November 23. - 21:47:47 » |
|
Hó-ha-hó! Tessék ezt a társalgóban folytatni! Nem ezért nyílt ez a topic.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. November 23. - 22:18:18 » |
|
pedig itten engemet magasztaltak.Hízik a májam!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. November 30. - 13:23:20 » |
|
Gratula! Majd még Kripic (gyermeke) is csatlakozik a csapathoz, és akkor vmelyik csapatversenyen lehet klubos csapatot indítani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2008. December 04. - 20:22:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2008. December 04. - 21:06:59 » |
|
NAGYON NAGY GRAT! Remélem anyuka, picur egészségesek Igyál az egészségükre helyettünk is A kicsinek meg ezt küldöm http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. December 04. - 21:07:28 » |
|
Gratulálok!!!! Aki tud az tud. Elsőre lányt összehozni, nem mindenkinek sikerül!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. December 04. - 22:11:09 » |
|
Gratulálok a kis jövevényhez! Sok-sok boldogságot! Nőjön nagyra! (nagyon ne részegedj le! ) Az anyukának egy kis virág:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2008. December 04. - 22:31:27 » |
|
Gratulálok a kis jövevényhez! Sok-sok boldogságot! Nőjön nagyra! (nagyon ne részegedj le! ) Az anyukának egy kis virág: Köszönöm Neked és Kedves Mindnyájatoknak a jókívánságokat. "(nagyon ne részegedj le! )" ... ugyan, csak egy kis "Vilmos" jáccik így este felé...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2008. December 05. - 09:55:12 » |
|
Én is gratulálok Laci! Sok boldogságot kívánok a kis családodnak!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|