Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2010. Március 26. - 21:34:31 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:)
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2010. Március 26. - 21:43:21 » |
|
Én is dicsekednék 1 kicsit. Csatolva a kisebbik (most 10 hónapos), a nagyobbik meg már 10 éves múlt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2010. Március 26. - 21:45:29 » |
|
Én is dicsekednék 1 kicsit. Csatolva a kisebbik (most 10 hónapos), a nagyobbik meg már 10 éves múlt.
jajjjj de aranyooos.pussz az édi pofikájára.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2010. Március 26. - 22:15:49 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Ezt Petivel kell megbeszélned.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2010. Március 26. - 22:29:35 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Ezt Petivel kell megbeszélned. Peti?Ez valami új pasi?mutassátok be. .
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2010. Március 27. - 07:31:10 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Ezt Petivel kell megbeszélned. Peti?Ez valami új pasi?mutassátok be. . Peti74 nicknéven fut már régen a csapatban. Most úgyis szingli ő is, mert beütött a szakítás több emberünknél. Egy szép hatalmas óriás fickó, a barátom. Van kép róla a váci talin ott volt, amikor cudar idő volt, mégis eljött, mert megszállott Lacettis. Sedanos. Írj neki, biztosan örülne neki, és jól meglepődne.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2010. Március 27. - 08:27:14 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Ezt Petivel kell megbeszélned. Peti?Ez valami új pasi?mutassátok be. . Peti74 nicknéven fut már régen a csapatban. Most úgyis szingli ő is, mert beütött a szakítás több emberünknél. Egy szép hatalmas óriás fickó, a barátom. Van kép róla a váci talin ott volt, amikor cudar idő volt, mégis eljött, mert megszállott Lacettis. Sedanos. Írj neki, biztosan örülne neki, és jól meglepődne. Mindenki szakít? .Olyan rossz neeem?
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2010. Március 27. - 08:34:42 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Ezt Petivel kell megbeszélned. Peti?Ez valami új pasi?mutassátok be. . Peti74 nicknéven fut már régen a csapatban. Most úgyis szingli ő is, mert beütött a szakítás több emberünknél. Egy szép hatalmas óriás fickó, a barátom. Van kép róla a váci talin ott volt, amikor cudar idő volt, mégis eljött, mert megszállott Lacettis. Sedanos. Írj neki, biztosan örülne neki, és jól meglepődne. Mindenki szakít? .Olyan rossz neeem? Mert mind Téged akar! Így már nem is olyan rossz? Fiatalok még, találnak mást, nem kell elkapkodni, én is ezt tettem, és bevált!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2010. Március 27. - 10:49:12 » |
|
Bár nem saját gyerekek, de mégiscsak én tanítom őket, ezért írom ide: Országos Olvasási és Szövegértési Idegennyelvi versenyen német nyelvből az 1., 4., 8. helyet sikerült elhozni. Ez a verseny szakiskolák közötti. Egyébként tavaly is mi nyertük. Grat Neked, végre egy jó tanár! Meg grat a kerek számhoz is, amit írogattál eddig (1700)! Most már csak a szerelemben kéne produkálnod Magad, és szép lenne minden. Köszönöm. Mindkettőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2010. Március 27. - 11:04:06 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Ezt Petivel kell megbeszélned. Peti?Ez valami új pasi?mutassátok be. . Peti74 nicknéven fut már régen a csapatban. Most úgyis szingli ő is, mert beütött a szakítás több emberünknél. Egy szép hatalmas óriás fickó, a barátom. Van kép róla a váci talin ott volt, amikor cudar idő volt, mégis eljött, mert megszállott Lacettis. Sedanos. Írj neki, biztosan örülne neki, és jól meglepődne. Ő is szingli? Miért? Még ki? Lemaradtam valamiről? Hmmmm.... Vazeee....mindenki élvezi a szabadságot? Hmmmm...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2010. Március 27. - 14:21:11 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Ezt Petivel kell megbeszélned. Peti?Ez valami új pasi?mutassátok be. . Peti74 nicknéven fut már régen a csapatban. Most úgyis szingli ő is, mert beütött a szakítás több emberünknél. Egy szép hatalmas óriás fickó, a barátom. Van kép róla a váci talin ott volt, amikor cudar idő volt, mégis eljött, mert megszállott Lacettis. Sedanos. Írj neki, biztosan örülne neki, és jól meglepődne. Ő is szingli? Miért? Még ki? Lemaradtam valamiről? Hmmmm.... Vazeee....mindenki élvezi a szabadságot? Hmmmm... Meg itt a hátunk mögött még házasság közvetítéssel is foglalkoznak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2010. Március 27. - 16:06:57 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Ezt Petivel kell megbeszélned. Peti?Ez valami új pasi?mutassátok be. . Peti74 nicknéven fut már régen a csapatban. Most úgyis szingli ő is, mert beütött a szakítás több emberünknél. Egy szép hatalmas óriás fickó, a barátom. Van kép róla a váci talin ott volt, amikor cudar idő volt, mégis eljött, mert megszállott Lacettis. Sedanos. Írj neki, biztosan örülne neki, és jól meglepődne. Ő is szingli? Miért? Még ki? Lemaradtam valamiről? Hmmmm.... Vazeee....mindenki élvezi a szabadságot? Hmmmm... Meg itt a hátunk mögött még házasság közvetítéssel is foglalkoznak! Joe! Ha ismernéd Zsut, értenéd. Szerintem még Gidy is felsóhajtott, hogy bár lenne még egyszer 30 évvel fiatalabb.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2010. Március 27. - 16:25:19 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Ezt Petivel kell megbeszélned. Peti?Ez valami új pasi?mutassátok be. . Peti74 nicknéven fut már régen a csapatban. Most úgyis szingli ő is, mert beütött a szakítás több emberünknél. Egy szép hatalmas óriás fickó, a barátom. Van kép róla a váci talin ott volt, amikor cudar idő volt, mégis eljött, mert megszállott Lacettis. Sedanos. Írj neki, biztosan örülne neki, és jól meglepődne. Ő is szingli? Miért? Még ki? Lemaradtam valamiről? Hmmmm.... Vazeee....mindenki élvezi a szabadságot? Hmmmm... Meg itt a hátunk mögött még házasság közvetítéssel is foglalkoznak! Joe! Ha ismernéd Zsut, értenéd. Szerintem még Gidy is felsóhajtott, hogy bár lenne még egyszer 30 évvel fiatalabb. Ne túlozz Drága. .De azért köszönöm szépen.pussz
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2010. Március 27. - 16:31:55 » |
|
Ne túlozz Drága. .De azért köszönöm szépen.pussz [/quote]Nem túloztam, bár rég nem találkoztunk.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2010. Március 29. - 08:50:25 » |
|
Én is bemutatom a Drágaságom, de nem is merem megmondani, "kedves anyuka" miatt mikor láttam utoljára. grt.Szép kis hercegnő.Én isssz akaaajoook!!!:) Semmi probléma! Azt hiszem, minden kritériumomnak megfelelsz, hogy teljesítsem kívánságod! Azért előtte egy kávé?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|