diablo77
|
|
« Hozzászólás #165 Dátum: 2011. November 21. - 20:03:34 » |
|
Úgy néz ki eladásra kerül a Logitech LX710 Laser vezetéknélküli billentyűzet és egér párosom. Kb 2 éves lehet, pontosan nem tudom, de van róla számla is. Tökéletesen működik, mind az egér mind a billetyűzet 2 db sima ceruzaelemmel megy, bár én akksival használtam őket mindig. A billentyűzet kb 4-5 hónapig működik nálam elemmel, az egér kb. 2-3 hónapig bírja, persze ez használatfüggő (mindkettő kikapcsol automatikusan, ha x percig nem használjuk). Képet és tulajdonságokat a neten is lehet róla találni, ha valakit érdekel pü-ben keressen, árat nem írok, de biztos megegyezünk majd.
Ma megjött az új, így hivatalosan is eladó vált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #166 Dátum: 2011. December 04. - 14:18:07 » |
|
Van egy pár számomra felesleges cuccom. Ingyen elvihetőek, csak értük kell jönni. Asrock P4i65G Időnként lefagyott, tápcsatlakozót megrángatva megjavult. ASUS P4S33-WM Teljesen hibátlan volt, amíg nem csináltam rajta BIOS frissítést. P3 1200 vagy 1300Mhz Celeron procival (nem emlékszem) és 768MB ram. Valahol talán meg van a ventilátor is. Csak egy VGA kell bele és használható. LG 15" monitor. LG CD-RW 2db hálókártya és 1 modem
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #167 Dátum: 2011. December 05. - 19:32:03 » |
|
Úgy néz ki, el kelt minden.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #168 Dátum: 2011. December 07. - 11:36:53 » |
|
Régiséget gyűjt valaki? (bútor, kályha, rádió, stb)
Kályhát, amennyiben öntöttvasból van, cirádás, akkor igen, és még a régi rádiók is érdekelnének, illetve egy számunkra kedves ismerősök által üzemeltetett múzeumot, ahol valóságos csodákat lehet látni. Csak egy a bibi, hogy ez elég messze van, de megéri elmenni oda, megcsodálni, és barátokat szerezni ott. Ez az Alsó Csernátoni Múzeum, amit egy ikerpár tett híressé. Felteszem ide a linket, remélem sikerül, hogy ti is lássátok. Mi voltunk ott, ott is aludtunk, felejthetetlen emléket őrzünk róluk. http://virtualisszekelyfold.ro/index2.htmlKüldtem emailt képek csatoltan.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #169 Dátum: 2011. December 07. - 15:16:46 » |
|
Hálózati adaptert keresek, kisfiam hordozható DVD lejátszójához. A sok tekergetéstől ugyanis megtörhetett benne a kábel. Kimenő teljesítmény 9V 1A, és a dugó a végén 3,5-4 mm-es. Szóljon, akinek van felesleges (vagy tud valahol újonnan)!
Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #170 Dátum: 2011. December 14. - 15:12:45 » |
|
Úgy néz ki eladásra kerül a Logitech LX710 Laser vezetéknélküli billentyűzet és egér párosom. Kb 2 éves lehet, pontosan nem tudom, de van róla számla is. Tökéletesen működik, mind az egér mind a billetyűzet 2 db sima ceruzaelemmel megy, bár én akksival használtam őket mindig. A billentyűzet kb 4-5 hónapig működik nálam elemmel, az egér kb. 2-3 hónapig bírja, persze ez használatfüggő (mindkettő kikapcsol automatikusan, ha x percig nem használjuk). Képet és tulajdonságokat a neten is lehet róla találni, ha valakit érdekel pü-ben keressen, árat nem írok, de biztos megegyezünk majd.
Ma megjött az új, így hivatalosan is eladó vált. Megvan még? Az ajánlatom még mindig tartom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #171 Dátum: 2011. December 29. - 08:20:31 » |
|
2 db. műanyag harmonika ajtó ingyen, vagy micro SD kártya ellenében elvihető. Szabadon választható opciók. Beltéri szobaajtók helyére való méret. Sürgős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #172 Dátum: 2011. December 29. - 09:48:52 » |
|
Ma megjött az új, így hivatalosan is eladó vált. Megvan még? Az ajánlatom még mindig tartom. Nekem ex 110-es van de nem használom.Megvettem kipróbáltam és azóta a szekrényben pihen mert az egérbe lusta voltam elemet venni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. December 29. - 09:52:20 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #173 Dátum: 2011. December 31. - 11:16:53 » |
|
Ma megjött az új, így hivatalosan is eladó vált. Megvan még? Az ajánlatom még mindig tartom. Ja, igen. Megbeszéljük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #174 Dátum: 2012. Január 08. - 13:21:17 » |
|
Ma megjött az új, így hivatalosan is eladó vált. Megvan még? Az ajánlatom még mindig tartom. Ja, igen. Megbeszéljük. Mikor jársz erre?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Január 08. - 13:28:11 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #175 Dátum: 2012. Január 08. - 19:02:25 » |
|
Ma megjött az új, így hivatalosan is eladó vált. Megvan még? Az ajánlatom még mindig tartom. Ja, igen. Megbeszéljük. Mikor jársz erre? Jó kérdés, megbeszéljük. 20-án vizsgázom, majd azután szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #176 Dátum: 2012. Január 22. - 16:23:40 » |
|
Van egy eladó számítógépasztalom. Eladva!Szé. 64,5 x Mé. 64 x Ma. 76cm Jó masszív, 2cm bútorlapból van és van vagy 30 kg. Nem hibátlan, apró leverődésék vannak a lábain. A bal felső sarokban hiányzik egy kis darab az élfóliából (4. kép). Ár:5000Ft
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Január 23. - 10:12:57 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #177 Dátum: 2012. Február 05. - 18:38:23 » |
|
Eladó 46-os CCM92 jégkorcsolya. Két éve kaptam csak sajnos kicsi, 1 szer volt rajtam max. 1 órát. Élezve is csak egyszer volt. irányár 10.000Ft
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 05. - 18:41:24 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #178 Dátum: 2012. Március 22. - 14:36:51 » |
|
Eladó egy Azona márkájú kb 6-7 éves 4.1-es hangszórórendszer számítógéphez. Megkímélt állapotú, egy hibája van, a 220-as vezeték kicsit kontaktos, ezért néha elkezd búgni, de ezt már új kora óta csinálja. Megmozgatom és elhallgat, gondolom egyszerűen javítható. Egyébként szépen szól, a mélyláda fából van, a többi műanyag. Irányár 5000 Ft.
Valamint eladó egy Edimax BR-6204WLg wifis router egy USB-s wifi adapterrel. Tökéletesen működik, de mivel a T-Home adott végre wifis modemet, így számomra felesleges. Nagyjából 3 éves lehet. Irányár 5000Ft.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #179 Dátum: 2012. április 02. - 21:37:16 » |
|
Eladó a pc-m.Ha esetleg valaki mostanság gondolkodik ilyenben.Valóban nincs használva üzemideje is igen csekély. Link
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|