kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2013. Február 17. - 13:49:56 » |
|
Sziasztok! Sedan-hoz keresek hátsó lökhárítót illetve csomagtér ajtót megvételre lehetőleg feketét. (Sikerült összetörnöm sajnos.)
A hátsó szárnyad is tört? Az bezzeg nem.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2013. Február 17. - 14:36:25 » |
|
Cartársak!
Keresek Nubira III, T18SED motorkódú autóhoz üres katalizátor házat, elfogadható áron. A ház állapota fontos, a "belsőség" nem érdekel.
Mivel "nem győztem válogatni" az ajánlatok közül, hogy ne legyen sértődés, hát a magam sajátos módján megoldottam a problémát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #257 Dátum: 2013. Február 17. - 14:44:56 » |
|
Cartársak!
Keresek Nubira III, T18SED motorkódú autóhoz üres katalizátor házat, elfogadható áron. A ház állapota fontos, a "belsőség" nem érdekel.
Mivel "nem győztem válogatni" az ajánlatok közül, hogy ne legyen sértődés, hát a magam sajátos módján megoldottam a problémát. A magam részéről kiváncsi lennék a "sajátos" megoldásra ha nem gond hátha még jól jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #258 Dátum: 2013. Február 17. - 14:54:51 » |
|
Cartársak!
Mivel "nem győztem válogatni" az ajánlatok közül, hogy ne legyen sértődés, hát a magam sajátos módján megoldottam a problémát. A magam részéről kiváncsi lennék a "sajátos" megoldásra ha nem gond hátha még jól jöhet. Tomy-é 1,8-s és azzal a motorral nem került nagy számban Magyarországon forgalomba, így sajnos a motorhoz kapcsolódó alkatrészekből nehéz bontottat találni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #259 Dátum: 2013. Február 17. - 19:04:47 » |
|
Cartársak!
Mivel "nem győztem válogatni" az ajánlatok közül, hogy ne legyen sértődés, hát a magam sajátos módján megoldottam a problémát. A magam részéről kiváncsi lennék a "sajátos" megoldásra ha nem gond hátha még jól jöhet. Tomy-é 1,8-s és azzal a motorral nem került nagy számban Magyarországon forgalomba, így sajnos a motorhoz kapcsolódó alkatrészekből nehéz bontottat találni. Kaptam néhány ajánlatot, de ezek épek voltak. Azon kívül, hogy elég borsos áruk volt, úgy döntöttem, hogy ilyet nem teszek tönkre szándékosan (még, ha ingyen van se). Nagyjából két órai munkával megoldottam az egész projektet 1,6-oséból. Mivel nem szabályos a történet, itt további részleteket nem mondhatok. Működik a dolog egyenlőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2013. Március 07. - 22:41:38 » |
|
Sziasztok! Gondolkodom 1 tetőcsomagtartó beszerzésében. Tetősínes SW-hez kellene. Tud valaki valami jó ajánlatot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2013. Március 26. - 17:23:16 » |
|
Gombos csomagtartó. Partner, kedvezmény. Bővebben lásd a weblap megfelelő részén. (az én, náluk vásárolt kereszttartóm már a 2. autót szolgálja ki. Több mint 10 éves. Most is fent van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2013. Március 26. - 20:13:58 » |
|
Gombos csomagtartó. Partner, kedvezmény. Bővebben lásd a weblap megfelelő részén. (az én, náluk vásárolt kereszttartóm már a 2. autót szolgálja ki. Több mint 10 éves. Most is fent van)
Köszönöm a tippeket, megoldódott egy pár alig használt alu keresztrúd formájában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hooti
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2013. április 29. - 18:49:53 » |
|
Téli kerék feltevésekor szemet szurt, hogy taknyos az első lengéscsillapítók szára Kezdi magát megadni a jobbos, ott már érzem is a nem megfelelő csillapítást, tapasztalatok alapján milyet vegyek bele? Esetleg Sebiék ha olvassátok, nektek mi van ami bevált és mennyiért (porvédővel anyámkínjával együtt), akár privátban is jöhet. Amugy 110ezer van a 2006-os vasban, lehet időszerű is a csere, na meg a kitünő utak grrrrrrr.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #264 Dátum: 2013. április 29. - 18:54:48 » |
|
Téli kerék feltevésekor szemet szurt, hogy taknyos az első lengéscsillapítók szára Kezdi magát megadni a jobbos, ott már érzem is a nem megfelelő csillapítást, tapasztalatok alapján milyet vegyek bele? Esetleg Sebiék ha olvassátok, nektek mi van ami bevált és mennyiért (porvédővel anyámkínjával együtt), akár privátban is jöhet. Amugy 110ezer van a 2006-os vasban, lehet időszerű is a csere, na meg a kitünő utak grrrrrrr. Én Sebikééktől vettem gyárit Tudom ajánlani
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2013. április 29. - 19:56:33 » |
|
Téli kerék feltevésekor szemet szurt, hogy taknyos az első lengéscsillapítók szára Kezdi magát megadni a jobbos, ott már érzem is a nem megfelelő csillapítást, tapasztalatok alapján milyet vegyek bele? Esetleg Sebiék ha olvassátok, nektek mi van ami bevált és mennyiért (porvédővel anyámkínjával együtt), akár privátban is jöhet. Amugy 110ezer van a 2006-os vasban, lehet időszerű is a csere, na meg a kitünő utak grrrrrrr. Én Sebikééktől vettem gyárit Tudom ajánlani Jó a KYB gázos is. No de ilyenkor téli kereket felrakni?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Hooti
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2013. április 29. - 19:59:09 » |
|
Téli kerék feltevésekor szemet szurt, hogy taknyos az első lengéscsillapítók szára Kezdi magát megadni a jobbos, ott már érzem is a nem megfelelő csillapítást, tapasztalatok alapján milyet vegyek bele? Esetleg Sebiék ha olvassátok, nektek mi van ami bevált és mennyiért (porvédővel anyámkínjával együtt), akár privátban is jöhet. Amugy 110ezer van a 2006-os vasban, lehet időszerű is a csere, na meg a kitünő utak grrrrrrr. Én Sebikééktől vettem gyárit Tudom ajánlani Jó a KYB gázos is. No de ilyenkor téli kereket felrakni? Bakker, ott a pont Szal téli le, nyári fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2013. április 29. - 20:02:18 » |
|
Nem venni szeretnék, bérelni.
Fűtött garázsban helyet a Lacettinek. Lehetőleg a közelben, klubtársnál, akire rá merem bíznia az autót. Az elmúlt tél és a használatlanság alaposan rányomta bélyegét az autó műszaki állapotára.
Ha valakinél akad szabad hely Pilisvörösvár környékén, és kiadná, kérem, hogy jelezze.
Azért kezdem most keresni, mert nem akarom az utolsó pillanatra hagyni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Toki
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2013. Május 04. - 18:11:13 » |
|
Szép estét mindenkinek. Ha valakinek van jól működő, nem szoruló elektromos ablak motorja, szerkezet nem kell, akkor legyen szíves üzenjen a toki.01 kukac freemail.hu címre. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2013. Május 04. - 18:16:48 » |
|
Szép estét mindenkinek. Ha valakinek van jól működő, nem szoruló elektromos ablak motorja, szerkezet nem kell, akkor legyen szíves üzenjen a toki.01 kukac freemail.hu címre. Köszi.
nekem van
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|