Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 15:36:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24   Le

Szerző Téma: Keresek, vennék  (Megtekintve 95641 alkalommal)
sebike
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #225 Dátum: 2012. Szeptember 14. - 22:02:33 »

Most jelzett negyed órája az eladó, hogy eladta az autót.

Két lehetőség van: nem adta el, csak olvasta a fórumot (hiszen közvetlen linkeltem és arra könnyű rátalálni, ha valaki kíváncsi, hogy hol beszélnek a hirdetett kocsijáról) és megkönnyítette a dolgomat.

Vagy tényleg eladta.

Köszönöm a további észrevételeket. Ezek alapján nem sajnálom, hogy ha elvitték az orrom elől.

Szét kell néznem alaposan. Mosolyog Kezdetnek itt van a környékünkön néhány eladó kombi (a gyerek és kutyák miatt kombit szeretnénk venni). Ha esetleg a hasznaltauto.hu-n, vagy máshol találtok szemlére érdemesnek tűnő példányokat ebben az árkategóriában (650-800e Ft), akkor kérlek jelezzétek!

ebben az árkategoriában vagy sérült vagy sokat futott taxi/visszavett bankos autót találsz amire lehet költeni bőven

Szomorú, de a remény hal meg utoljára.
Tacuma-ban nem gondolkozol? Nem szép, viszont nagyobb mint a Lacetti kombi.
Daewoo-k
Chevy-k

és olcsóbb is fenntartása hasonló ha nem töröd/karosszéria az drágább/
Naplózva

70/4334431
shyrkahn
Friss hús
*

« Hozzászólás #226 Dátum: 2012. Szeptember 15. - 09:51:45 »

Két lehetőség van: nem adta el, csak olvasta a fórumot (hiszen közvetlen linkeltem és arra könnyű rátalálni, ha valaki kíváncsi, hogy hol beszélnek a hirdetett kocsijáról) és megkönnyítette a dolgomat.

Vagy tényleg eladta.

Köszönöm a további észrevételeket. Ezek alapján nem sajnálom, hogy ha elvitték az orrom elől.

Szét kell néznem alaposan. Mosolyog Kezdetnek itt van a környékünkön néhány eladó kombi (a gyerek és kutyák miatt kombit szeretnénk venni). Ha esetleg a hasznaltauto.hu-n, vagy máshol találtok szemlére érdemesnek tűnő példányokat ebben az árkategóriában (650-800e Ft), akkor kérlek jelezzétek!

ebben az árkategoriában vagy sérült vagy sokat futott taxi/visszavett bankos autót találsz amire lehet költeni bőven

Daewoo-k
Chevy-k

Köszi, de Daewoo-t nem szeretrnék az amcsi Chevy már jó lenne, de ez kicsi... csak 325 l csomagtartó. Nekem a család miatt 400 liter a minimum.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Szeptember 15. - 10:04:20 írta shyrkahn » Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #227 Dátum: 2012. Szeptember 15. - 10:22:47 »

Vagy tényleg eladta.

Daewoo-k
Chevy-k

Köszi, de Daewoo-t nem szeretrnék az amcsi Chevy már jó lenne, de ez kicsi... csak 325 l csomagtartó. Nekem a család miatt 400 liter a minimum.

kompromisszumot kell kötnöd 800.000ft ért fiatal kombit jó állapotban nem kapsz az az 1.000.000ft feletti kategória
amúgy nem kicsi a csomagtartója a Tacumának az embléma meg semmit nem jelent/amerikához semmi köze hála az égnek mindegyiket délkoreában gyártották/
amúgy 455liter a csomagtartó...
http://www.99-04.azauto.hu/tesztek/tacuma/adatlap.htm
« Utoljára szerkesztve: 2012. Szeptember 15. - 10:29:50 írta sebike » Naplózva

70/4334431
guszesz
Teljes tag

« Hozzászólás #228 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 11:24:37 »

Vagy tényleg eladta.

Daewoo-k
Chevy-k

Ha a Chevy jelent vagányabbnak tartod cseréld át!  Mosolyog Nem nagy dolog ,ez csak külsőség....szerintem.
Naplózva
shyrkahn
Friss hús
*

« Hozzászólás #229 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 17:01:57 »

Úgy tudom nem csak a Chevy jel változott a Chevrolet tulajdonlásával, hanem a minőség is jobb lett, de lehet tévedek.

Ha 400 liter fölött van, akkor érdekel ez is. A baj az, hogy a képek alapján egyik sem tűnik olyan nagynak... :S Mindegy. A lényeg a próbálgatás. Lehet megnézek egyet és eldöntöm megfelelő méret-e.

Köszi a tippet.
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #230 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 17:31:01 »

Úgy tudom nem csak a Chevy jel változott a Chevrolet tulajdonlásával, hanem a minőség is jobb lett, de lehet tévedek.

Ha 400 liter fölött van, akkor érdekel ez is. A baj az, hogy a képek alapján egyik sem tűnik olyan nagynak... :S Mindegy. A lényeg a próbálgatás. Lehet megnézek egyet és eldöntöm megfelelő méret-e.

Köszi a tippet.

igen változott a minőség lefelé!de amúgy a GM éra 2003 tól van a minőség 2005 től romlott sajnos
Naplózva

70/4334431
shyrkahn
Friss hús
*

« Hozzászólás #231 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 18:05:35 »

Köszi a tippet.

igen változott a minőség lefelé!de amúgy a GM éra 2003 tól van a minőség 2005 től romlott sajnos

Akkor 2004-est nézek Mosolyog

Amúgy megnéztem mitől lehet ez a 325 liter több... a hátsó ülések három része egyenként előre dönthető. Teszem azt mondjuk csak  az egyiket előredöntve megfelelő méretet kapok Mosolyog nem rossz feature, meglátom mennyit jelent valójában.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Szeptember 16. - 18:12:45 írta shyrkahn » Naplózva
Kulimász
Friss hús
*

« Hozzászólás #232 Dátum: 2012. Október 28. - 10:35:39 »

Sziasztok!
2005-ös 1,6-os szedánhoz keresek bal hátsó gumi fékcsövet elfogadható áron. Nagyobb áruházakban néztem, elég reménytelennek tűnik. A UNIX-nál olcsóbb kategóriából pl. csak jobb hátsó létezik, persze az sem raktáron. Tud valaki egy biztos beszerzési forrást Budapest környékén?
Még lenne egy kérdésem, a bal hátsó és jobb hátsó cső megegyezik? Ránézésre számomra igen, de ez alapján nem merem megrendelni a UNIX-tól.
Köszönöm előre is.
K. 
Naplózva
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #233 Dátum: 2012. Október 28. - 12:15:46 »

Sziasztok!
2005-ös 1,6-os szedánhoz keresek bal hátsó gumi fékcsövet elfogadható áron. Nagyobb áruházakban néztem, elég reménytelennek tűnik. A UNIX-nál olcsóbb kategóriából pl. csak jobb hátsó létezik, persze az sem raktáron. Tud valaki egy biztos beszerzési forrást Budapest környékén?
Még lenne egy kérdésem, a bal hátsó és jobb hátsó cső megegyezik? Ránézésre számomra igen, de ez alapján nem merem megrendelni a UNIX-tól.
Köszönöm előre is.
K. 
Nem egyforma, a hossza is más.
Naplózva

sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #234 Dátum: 2012. Október 28. - 20:19:07 »

Sziasztok!
Köszönöm előre is.
K. 

nekünk van készleten és jóval olcsóbb mint az unixnál még postával is
Naplózva

70/4334431
Kulimász
Friss hús
*

« Hozzászólás #235 Dátum: 2012. Október 29. - 12:13:36 »

Köszi sebike, privi ment.
Naplózva
Littlejohn
Friss hús
*

« Hozzászólás #236 Dátum: 2012. November 19. - 09:30:02 »

2006-os Lacettimhez keresnék nem MP3-as Blaupunkt előlapot.
Tel.: 0620-9142731
Köszönöm
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #237 Dátum: 2012. November 19. - 11:15:32 »

2006-os Lacettimhez keresnék nem MP3-as Blaupunkt előlapot.
Tel.: 0620-9142731
Köszönöm

2 fajta van abból is
Naplózva

70/4334431
Lennon
Friss hús
*

« Hozzászólás #238 Dátum: 2012. December 12. - 09:08:00 »

Sziasztok
sajnos tegnap nekem menet közben felnyilt a motorháztető (be volt fagyva a biztonsági kar, és nem fogta meg a tetőt), így keresnék motorháztetőt. Nem mentem sokkal kb 30-al, így nagy kárt nem tett, kicsit behorpadt egy-két helyen, festék kicsit megsérült, eldeformálódtak a tartó karok. Bár ezt a helyi szervíz gyorsan rendberakta. Amennyire tudták, így első ránézésre nem vészes, nem látszik, de én szeretném rendesen helrehozni.
Hátha tudtok valakit akinek van bontásból ilyen karosszériaelem. Esetleg véletlenül (08) szürke színben, akkor minden lehetőséget szivesen fogadok.

Köszönöm: Csaba
Naplózva
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #239 Dátum: 2012. December 12. - 16:55:32 »

Sziasztok
sajnos tegnap nekem menet közben felnyilt a motorháztető (be volt fagyva a biztonsági kar, és nem fogta meg a tetőt), így keresnék motorháztetőt. Nem mentem sokkal kb 30-al, így nagy kárt nem tett, kicsit behorpadt egy-két helyen, festék kicsit megsérült, eldeformálódtak a tartó karok. Bár ezt a helyi szervíz gyorsan rendberakta. Amennyire tudták, így első ránézésre nem vészes, nem látszik, de én szeretném rendesen helrehozni.
Hátha tudtok valakit akinek van bontásból ilyen karosszériaelem. Esetleg véletlenül (08) szürke színben, akkor minden lehetőséget szivesen fogadok.

Köszönöm: Csaba

Melyik fajta karosszériájú az autód?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24   Fel

Ugrás: