Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2011. április 02. - 20:00:38 » |
|
Még mindig keresek salgó polcot! Nem akarok rá 10e ft és afölötti árat fizetni, de még vaterán is ennyi a használt. Akinek van elfekvőben otthon, nem használja és baráti áron eladná, érdekelne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2011. április 04. - 07:49:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2011. április 13. - 10:16:34 » |
|
Első féktárcsákat keresnék lacsihoz. Lehetőleg a gyáritól jobb mínőségű érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2011. április 13. - 12:45:05 » |
|
A hűtőrácsomból valahogy kitört egy lamella. Talán valami felverődhetett. Tud-e valaki Nubira III jobb oldali hűtőrácsot, lehetőleg bontva? Ecseren nincs, állítólag az újat meg egyben kapni (3 db-os szett). Sebijoe? Nézd meg itt. http://www.chevibonto.hu/kapcsolat.html Két hete jártam ott akkor láttam nubira rácsot ,hogy darabonként adja e, azt nem tudom. Itt sikerült hűtőrácsot venni, köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2011. április 13. - 15:46:37 » |
|
A hűtőrácsomból valahogy kitört egy lamella. Talán valami felverődhetett. Tud-e valaki Nubira III jobb oldali hűtőrácsot, lehetőleg bontva? Ecseren nincs, állítólag az újat meg egyben kapni (3 db-os szett). Sebijoe? Nézd meg itt. http://www.chevibonto.hu/kapcsolat.html Két hete jártam ott akkor láttam nubira rácsot ,hogy darabonként adja e, azt nem tudom. Itt sikerült hűtőrácsot venni, köszönöm! Örülök neki ,hogy sikerült beszerezni. Mennyiért vetted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2011. április 15. - 09:42:59 » |
|
A hűtőrácsomból valahogy kitört egy lamella. Talán valami felverődhetett. Tud-e valaki Nubira III jobb oldali hűtőrácsot, lehetőleg bontva? Ecseren nincs, állítólag az újat meg egyben kapni (3 db-os szett). Sebijoe? Nézd meg itt. http://www.chevibonto.hu/kapcsolat.html Két hete jártam ott akkor láttam nubira rácsot ,hogy darabonként adja e, azt nem tudom. Itt sikerült hűtőrácsot venni, köszönöm! Örülök neki ,hogy sikerült beszerezni. Mennyiért vetted? Egy 10-esért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2011. április 15. - 13:19:41 » |
|
A hűtőrácsomból valahogy kitört egy lamella. Talán valami felverődhetett. Tud-e valaki Nubira III jobb oldali hűtőrácsot, lehetőleg bontva? Ecseren nincs, állítólag az újat meg egyben kapni (3 db-os szett). Sebijoe? Nézd meg itt. http://www.chevibonto.hu/kapcsolat.html Két hete jártam ott akkor láttam nubira rácsot ,hogy darabonként adja e, azt nem tudom. Itt sikerült hűtőrácsot venni, köszönöm! Örülök neki ,hogy sikerült beszerezni. Mennyiért vetted? Egy 10-esért. Az is egyben a 3rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2011. április 15. - 13:44:00 » |
|
A hűtőrácsomból valahogy kitört egy lamella. Talán valami felverődhetett. Tud-e valaki Nubira III jobb oldali hűtőrácsot, lehetőleg bontva? Ecseren nincs, állítólag az újat meg egyben kapni (3 db-os szett). Sebijoe? Nézd meg itt. http://www.chevibonto.hu/kapcsolat.html Két hete jártam ott akkor láttam nubira rácsot ,hogy darabonként adja e, azt nem tudom. Itt sikerült hűtőrácsot venni, köszönöm! Örülök neki ,hogy sikerült beszerezni. Mennyiért vetted? Egy 10-esért. Az is egyben a 3rész? Igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skorpio
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2011. április 27. - 16:10:58 » |
|
Sziasztok. Keresek mentazöld jobb első sárvédőt és jobb hátsó ajtót sedanhoz.Ajtó üres legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paqito
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2011. Június 09. - 12:53:45 » |
|
Sziasztok! Béna voltam Lacetti sw-hez keresek első lökhárítót és jobb első lámpát. H E L P !!! (megöl az asszony!!!) Jó a 4 ajtósé is az sw-hez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2011. Június 09. - 13:20:43 » |
|
Sziasztok! Béna voltam Lacetti sw-hez keresek első lökhárítót és jobb első lámpát. H E L P !!! (megöl az asszony!!!) Jó a 4 ajtósé is az sw-hez. Nehéz lesz segíteni,ha titkolod a lakhelyed.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
paqito
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2011. Június 09. - 13:25:13 » |
|
Budapest
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2011. Június 09. - 14:53:52 » |
|
Sziasztok! Béna voltam Lacetti sw-hez keresek első lökhárítót és jobb első lámpát. H E L P !!! (megöl az asszony!!!) Jó a 4 ajtósé is az sw-hez. Lökhárítóból utángyártott újat tudunk, ha érdekel írj privát üzit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paqito
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2011. Június 10. - 18:37:23 » |
|
Sziasztok! Béna voltam Lacetti sw-hez keresek első lökhárítót és jobb első lámpát. H E L P !!! (megöl az asszony!!!) Jó a 4 ajtósé is az sw-hez. Lökhárítóból utángyártott újat tudunk, ha érdekel írj privát üzit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|