csavardi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2010. Július 03. - 02:14:10 » |
|
Keresnék 195/55x15-ös gumikat (téli, nyári). Ajánlatokat helyben kérném. (Kárászy tényleg jó, én is ott csináltattam.)
Racing bazáron szokott lenni.Ha itt nincs senkinek. Nyáriból van 4 db új Kumho, téliben Matador MP 58 használt van ebben a méretben. Az újhoz szegény az eklézsia. Matadorról mondasz valamit?
|
|
|
Naplózva
|
170000miles
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2010. Július 03. - 09:32:01 » |
|
Keresnék 195/55x15-ös gumikat (téli, nyári). Ajánlatokat helyben kérném. (Kárászy tényleg jó, én is ott csináltattam.)
Racing bazáron szokott lenni.Ha itt nincs senkinek. Nyáriból van 4 db új Kumho, téliben Matador MP 58 használt van ebben a méretben. Az újhoz szegény az eklézsia. Matadorról mondasz valamit? Írtam pü-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2010. Július 06. - 11:48:22 » |
|
Kollégám HB kocsijának faráról leszedték a jelvényt. Mármint a sárga csokornyakkendőt. Ha valakinek volna véletlenül feleslege, vagy tud olyan helyet, ahol van, és nem arany áron adnék, írjatok nekem, kérlek titeket. (Például, aki lecsupaszította a hátulját...)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2010. Július 06. - 15:53:39 » |
|
Kollégám HB kocsijának faráról leszedték a jelvényt. Mármint a sárga csokornyakkendőt. Ha valakinek volna véletlenül feleslege, vagy tud olyan helyet, ahol van, és nem arany áron adnék, írjatok nekem, kérlek titeket. (Például, aki lecsupaszította a hátulját...)
Nekem ez is szempont volt a Lacsi kiválasztásánál, ugyanis az Alfánál az embléma pótlása 25e Ft-ba fájt. Akkor a kereskedő azt mondta kb 1500 Ft egy csokornyakkendő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2010. Július 06. - 19:31:31 » |
|
Újonnan többezer forint, Ecseren a Chevi bontóban 1000 Ft-ért adták darabját. Janinak van egy arany, Krisznek egy ezüst, Weres haverjának meg egy bronz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2010. Július 06. - 20:24:09 » |
|
Újonnan többezer forint, Ecseren a Chevi bontóban 1000 Ft-ért adták darabját. Janinak van egy arany, Krisznek egy ezüst, Weres haverjának meg egy bronz... Mi ez, olympia? Arany, ezüst, bronz? De ki adja tovább? Vagy ki veszi meg egy ezresért, amit persze majd rögtön meg is kapna? Nos?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2010. Július 06. - 20:46:17 » |
|
Újonnan többezer forint, Ecseren a Chevi bontóban 1000 Ft-ért adták darabját. Janinak van egy arany, Krisznek egy ezüst, Weres haverjának meg egy bronz... Mi ez, olympia? Arany, ezüst, bronz? De ki adja tovább? Vagy ki veszi meg egy ezresért, amit persze majd rögtön meg is kapna? Nos? Sajna ezek levannak festve!És nekem egy emlék is igy nem válnék meg tőle.De az ecseri bontó postáz is,igy megoldható a jel pótlása.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2010. Július 06. - 21:34:57 » |
|
Újonnan többezer forint, Ecseren a Chevi bontóban 1000 Ft-ért adták darabját. Janinak van egy arany, Krisznek egy ezüst, Weres haverjának meg egy bronz... Mi ez, olympia? Arany, ezüst, bronz? De ki adja tovább? Vagy ki veszi meg egy ezresért, amit persze majd rögtön meg is kapna? Nos? Sajna ezek levannak festve!És nekem egy emlék is igy nem válnék meg tőle.De az ecseri bontó postáz is,igy megoldható a jel pótlása. Reméltem is, hogy nem adod tovább... Nem jársz esetleg arrafelé? Ha jól tudom, XVII. kerületben laksz. Gidy, a gokartos díjak stílszerűen Chevy emblémák voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2010. Július 07. - 10:50:23 » |
|
Újonnan többezer forint, Ecseren a Chevi bontóban 1000 Ft-ért adták darabját. Janinak van egy arany, Krisznek egy ezüst, Weres haverjának meg egy bronz... Mi ez, olympia? Arany, ezüst, bronz? De ki adja tovább? Vagy ki veszi meg egy ezresért, amit persze majd rögtön meg is kapna? Nos? Sajna ezek levannak festve!És nekem egy emlék is igy nem válnék meg tőle.De az ecseri bontó postáz is,igy megoldható a jel pótlása. Reméltem is, hogy nem adod tovább... Nem jársz esetleg arrafelé? Ha jól tudom, XVII. kerületben laksz. Gidy, a gokartos díjak stílszerűen Chevy emblémák voltak. Ja, vagy úgy! Így már értem a színeket. Szólok a srácnak, hogy keresse a bontót. Köszi az infókat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2010. Július 07. - 20:48:20 » |
|
Újonnan többezer forint, Ecseren a Chevi bontóban 1000 Ft-ért adták darabját. Janinak van egy arany, Krisznek egy ezüst, Weres haverjának meg egy bronz... Mi ez, olympia? Arany, ezüst, bronz? De ki adja tovább? Vagy ki veszi meg egy ezresért, amit persze majd rögtön meg is kapna? Nos? Sajna ezek levannak festve!És nekem egy emlék is igy nem válnék meg tőle.De az ecseri bontó postáz is,igy megoldható a jel pótlása. Reméltem is, hogy nem adod tovább... Nem jársz esetleg arrafelé? Ha jól tudom, XVII. kerületben laksz. Gidy, a gokartos díjak stílszerűen Chevy emblémák voltak. 19.-ig végig dolgozom igy nem tudok kimenni.Ha addig várhat megvehetem és elküldhetem a szabadnapomon.Esetleg megkérdem nálunk a raktárost nem tudna-e egyet kimenekiteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 07. - 20:51:03 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2010. Július 08. - 11:27:09 » |
|
19.-ig végig dolgozom igy nem tudok kimenni.Ha addig várhat megvehetem és elküldhetem a szabadnapomon.Esetleg megkérdem nálunk a raktárost nem tudna-e egyet kimenekiteni. Köszi. De rövidre zárom a témát, és megadom a számod, hogy hívjon fel, és döntse el ő, mit akar. Így jó? Holnap találkozom vele. Köszi addig is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2010. Július 08. - 19:48:48 » |
|
19.-ig végig dolgozom igy nem tudok kimenni.Ha addig várhat megvehetem és elküldhetem a szabadnapomon.Esetleg megkérdem nálunk a raktárost nem tudna-e egyet kimenekiteni. Köszi. De rövidre zárom a témát, és megadom a számod, hogy hívjon fel, és döntse el ő, mit akar. Így jó? Holnap találkozom vele. Köszi addig is.
Jó persze,de ma ki is ment a fejemből hogy rákérdezzek.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 18:31:23 » |
|
Helló Cartársak!
Keresek az autómhoz való hátsó szárnyat (Chevrolet Lacetti-Daewoo Nubira III 1.8 CDX, 4 ajtós). Használt-bontott érdekelne, elfogadható áron. Fényezhető, csavaros rögzítésű legyen. A színe mellékes, fényezve lesz, csak törött ne legyen. Reményteli várakozással. Tomy61
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 20:49:07 » |
|
Helló Cartársak!
Keresek az autómhoz való hátsó szárnyat (Chevrolet Lacetti-Daewoo Nubira III 1.8 CDX, 4 ajtós). Használt-bontott érdekelne, elfogadható áron. Fényezhető, csavaros rögzítésű legyen. A színe mellékes, fényezve lesz, csak törött ne legyen. Reményteli várakozással. Tomy61
Esetleg ez?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 21:34:27 » |
|
Helló Cartársak!
Esetleg ez?Igen, ilyesmi. Ez elég korrektül néz ki. De sajna az újat per pillanat nem tudom megvenni , meg kérdéses, hogy érdemes e, ha találni esetleg bontásból is kedvezőbb áron.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|