Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 13:42:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24   Le

Szerző Téma: Keresek, vennék  (Megtekintve 95584 alkalommal)
bear64
Friss hús
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #105 Dátum: 2010. Február 15. - 19:29:23 »

Hol lehet olcsón lengéscsillapítót venni illetve tudtok e olyan céget ahol felújítják és érdemes megcsináltatni velük.Dunakeszin találtam egyet ahol 20 ezer forintért csinálják párját ebben a munkadíj is benne van.4 ajtósról lenne szó.
Naplózva

1.6 16V Sedan
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #106 Dátum: 2010. Február 15. - 19:45:08 »

Hol lehet olcsón lengéscsillapítót venni illetve tudtok e olyan céget ahol felújítják és érdemes megcsináltatni velük.Dunakeszin találtam egyet ahol 20 ezer forintért csinálják párját ebben a munkadíj is benne van.4 ajtósról lenne szó.
Ez engem is érdekel.
Amúgy van értelme felújítani vagy inkább újat venni és kész?
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #107 Dátum: 2010. Február 15. - 20:03:02 »

Ez engem is érdekel.

A felújítás minőségétől függ!
Naplózva

70/4334431
baroti
Vén róka

Lacetti HB 1.8 16V CDX Platinum / GPL

« Hozzászólás #108 Dátum: 2010. Február 15. - 21:42:57 »

Ez engem is érdekel.

És arról majd csak az elhasználtság után győzödől meg, de akkor már gazdagabban egy tapasztalattal.
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #109 Dátum: 2010. Február 16. - 11:12:33 »

Ez engem is érdekel.

És arról majd csak az elhasználtság után győzödől meg, de akkor már gazdagabban egy tapasztalattal.
Én tuti,hogy nem újítanám fel ezeket,de még ugyan ilyet sem vennék bele.Azok közé tartozom,akiknek minden kocsi felemelésnél kiakad a teló.Ha egyszer cserélem,csak más márka jöhet szóba.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #110 Dátum: 2010. Február 16. - 11:21:36 »

Ez engem is érdekel.

Én tuti,hogy nem újítanám fel ezeket,de még ugyan ilyet sem vennék bele.Azok közé tartozom,akiknek minden kocsi felemelésnél kiakad a teló.Ha egyszer cserélem,csak más márka jöhet szóba.
Csak SWhez még nincs utángyártott, csak gyári.
Naplózva

LPG
bear64
Friss hús
*

« Hozzászólás #111 Dátum: 2010. Február 17. - 21:50:39 »

Ezen a bizonyos Dunakeszin lévő cégnél írják ezt a felkeményedés gondot tehát lehet , hogy kitudják küszöbölni.Persze nem biztos de megkérdezem tőlük.
Naplózva

1.6 16V Sedan
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #112 Dátum: 2010. Február 20. - 17:10:53 »

Ezen a bizonyos Dunakeszin lévő cégnél írják ezt a felkeményedés gondot tehát lehet , hogy kitudják küszöbölni.Persze nem biztos de megkérdezem tőlük.
Annak idején újíttattam fel telót Dunakeszin. Én csak egy helyről tudok, gondolom ugyan arról a műhelyről beszélünk.
Az első garnitúra még az 1 éves garancia időn belül tönkrement. Mentem, reklamáltam. A válasz az volt, hogy a kigyengült rugók miatt ment tönkre, nem garanciális hiba.
Kérdeztem, hogy akkor miért nem szólt a cserénél, hogy a rugókkal is gond van?
Megegyeztünk vmi. áthidaló megoldásban. Valamennyit kellett fizetnem, de nem a teljes árat. Már nem emlékszem pontosan. Szóval olyan fél garancia volt.
Ez sem tartott örökké (tényleg nem emlékszem már a teljes sztorira). Amikor megadta magát már nem próbálkoztam Dunakeszivel.
Bárdiból lettek új telók+rugók (addigra volt helyettesítő darab. Amikor belevágtam a felújítási macerába még nem.). A telókra 3 év garancia volt, nem 1.
Nem is mentek tönkre, és nem volt sokkal drágább, mint a felújítás (ráadásul sokkal kevesebb időm+utazás kellett hozzá).
Igaz ezek sem voltak tökéletesek, keményebb lett vele az autó, mint ahogy kényelmes lett volna.

Szóval nehéz úgy.
Ha anyagilag nem tragikus, én maradnék a gyárinál.
A rugózási komfort azzal garantált.
Naplózva
bobisa
Friss hús
*

« Hozzászólás #113 Dátum: 2010. Február 21. - 10:08:50 »

Lengéscsillapító felújítás Kárászy a III.keröletben. Nekem bevált, két éve csinálták az elsőket párban 18000FT-ért. Most is ennyibe kerül. WWW.KARASZY.HU
Naplózva
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #114 Dátum: 2010. Február 21. - 10:33:54 »

Lengéscsillapító felújítás Kárászy a III.keröletben. Nekem bevált, két éve csinálták az elsőket párban 18000FT-ért. Most is ennyibe kerül. WWW.KARASZY.HU
http://www.karaszy.hu/index.php?p=index15  Kacsint

Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
ngyzslt
Friss hús
*

« Hozzászólás #115 Dátum: 2010. Március 13. - 18:36:39 »

Eljött nekem is a lengéscsillapító felújítás. Én most fogom vinni Karaszy-hoz. Ha megvan a végeredmény teljessé teszem a hozzászólásomat. 2-3 héten belül megy a kicsikém műszakira és megragadt a bal elsőm rendesen.
Naplózva
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #116 Dátum: 2010. Március 14. - 16:48:21 »

Eljött nekem is a lengéscsillapító felújítás. Én most fogom vinni Karaszy-hoz. Ha megvan a végeredmény teljessé teszem a hozzászólásomat. 2-3 héten belül megy a kicsikém műszakira és megragadt a bal elsőm rendesen.
Én meg ugy érzem mind a négy be van állva mint a gerely.Ha jobb idő lessz egy kicsit sok mindent szétkapok átnézek ami nem tettszik és csere ha kell.
Naplózva

06 70/22 11 222
csavardi
Friss hús
*

« Hozzászólás #117 Dátum: 2010. Június 29. - 07:07:05 »

Keresnék 195/55x15-ös gumikat (téli, nyári). Ajánlatokat helyben kérném.
(Kárászy tényleg jó, én is ott csináltattam.)
Naplózva

170000miles
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #118 Dátum: 2010. Június 30. - 11:14:09 »

Racing bazáron szokott lenni.Ha itt nincs senkinek.
Naplózva

06 70/22 11 222
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #119 Dátum: 2010. Június 30. - 13:24:35 »

Racing bazáron szokott lenni.Ha itt nincs senkinek.

Nyáriból van 4 db új Kumho, téliben Matador MP 58 használt van ebben a méretben.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24   Fel

Ugrás: