TTamás
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1.6 Platinum
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2010. Január 16. - 13:52:34 » |
|
Kíváncsi lettem. Nem tudnátok lefotózni a sárfogótokat? Lehet csak én akarok sokat, és mindenkinek ekkora Az üléshuzat pedig akkor marad az otthon átalakított univerzális.
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti SW 1.6 Platinum + LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2010. Január 16. - 14:09:19 » |
|
Kíváncsi lettem. Nem tudnátok lefotózni a sárfogótokat? Lehet csak én akarok sokat, és mindenkinek ekkora Az üléshuzat pedig akkor marad az otthon átalakított univerzális. Két éve, a Zsilp utcában volt egy műhely, ott méretre csináltal üléshuzatot. Ha jól tudom, ladlacnak ilyen van.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2010. Január 16. - 14:15:07 » |
|
Kíváncsi lettem. Nem tudnátok lefotózni a sárfogótokat? Lehet csak én akarok sokat, és mindenkinek ekkora Az üléshuzat pedig akkor marad az otthon átalakított univerzális. Ilyen a gyári. http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=24
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2010. Január 16. - 14:31:32 » |
|
Kíváncsi lettem. Nem tudnátok lefotózni a sárfogótokat? Lehet csak én akarok sokat, és mindenkinek ekkora Az üléshuzat pedig akkor marad az otthon átalakított univerzális. Az "ülések,kiegészítők,ketyerék" topicban régen beszéltünk igényes üléshuzatokról,erről is: http://www.autouleshuzat.eu/sites/frame.htm
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2010. Január 16. - 14:47:28 » |
|
Kíváncsi lettem. Nem tudnátok lefotózni a sárfogótokat? Lehet csak én akarok sokat, és mindenkinek ekkora Az üléshuzat pedig akkor marad az otthon átalakított univerzális. Az "ülések,kiegészítők,ketyerék" topicban régen beszéltünk igényes üléshuzatokról,erről is: http://www.autouleshuzat.eu/sites/frame.htmBasszus minden áldót nap ott megyek el előtte ha ezt tudom már rég bementem volna. Na majd a jövő héten szétnézek.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2010. Január 16. - 15:46:20 » |
|
Kíváncsi lettem. Nem tudnátok lefotózni a sárfogótokat? Lehet csak én akarok sokat, és mindenkinek ekkora Az üléshuzat pedig akkor marad az otthon átalakított univerzális. Két éve, a Zsilp utcában volt egy műhely, ott méretre csináltal üléshuzatot. Ha jól tudom, ladlacnak ilyen van. Meg nekem is. Pont olyan a mintája, mint az ajtókon lévő kárpit, így teljesen passzol hozzá, nem is látszik huzatnak. Sok anyagból lehet egyébként választani. Érdemes beugrani hozzájuk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2010. Január 16. - 18:12:49 » |
|
Kíváncsi lettem. Nem tudnátok lefotózni a sárfogótokat? Lehet csak én akarok sokat, és mindenkinek ekkora Az üléshuzat pedig akkor marad az otthon átalakított univerzális. Két éve, a Zsilp utcában volt egy műhely, ott méretre csináltal üléshuzatot. Ha jól tudom, ladlacnak ilyen van. Meg nekem is. Pont olyan a mintája, mint az ajtókon lévő kárpit, így teljesen passzol hozzá, nem is látszik huzatnak. Sok anyagból lehet egyébként választani. Érdemes beugrani hozzájuk. Na jó, de mik a pontos koordináták?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TTamás
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1.6 Platinum
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2010. Január 18. - 15:20:38 » |
|
Na akkor hallgatok Ugyanilyet vettem, de én elég kicsinek tartom. Lehet az Astráé elefántfül volt, de nem mutatott az rosszul, és egy sárfogónak a feladata a sárfogás, nem a dizájn Nagyon tesztelni még nem tudtam, mert amióta rátettem száraz az út. Vaterán van fent egy üléshuzat, méretpontos, hatalmas daewoo logóval és felirattal. Az nem lenne rajta megvenném, 8000Ft. És persze Lacettire való.
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti SW 1.6 Platinum + LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2010. Január 18. - 17:03:19 » |
|
Na akkor hallgatok Ugyanilyet vettem, de én elég kicsinek tartom. Lehet az Astráé elefántfül volt, de nem mutatott az rosszul, és egy sárfogónak a feladata a sárfogás, nem a dizájn Hidd el nekem, fogja a sarat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocy61
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2010. Január 24. - 13:41:07 » |
|
Kedves Típustársak! Kinek lenne eladó 2004-es ötajtós ferde hátúba való hátsó ablaktörlőmotor+ a hozzá való szár lapát nélkül?Nem nekem kellene,hanem az egyik szomszédomnak.Tudom vannak bontók,de hátha van köztünk akinek van egy felesleges dbja.Előre is kösz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2010. Január 24. - 14:34:18 » |
|
Kedves Típustársak! Kinek lenne eladó 2004-es ötajtós ferde hátúba való hátsó ablaktörlőmotor+ a hozzá való szár lapát nélkül?Nem nekem kellene,hanem az egyik szomszédomnak.Tudom vannak bontók,de hátha van köztünk akinek van egy felesleges dbja.Előre is kösz!
Nekem van
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
jocy61
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2010. Január 24. - 18:28:57 » |
|
Nekem van Hogyé adod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2010. Január 29. - 19:25:48 » |
|
Ma eljutottam ide: http://www.autouleshuzat.eu/sites/frame.htm4 árkategória van náluk 1. 8900.- univerzális (bolti) 2. 19000.- csúnya durva szövet 3. 25000.- plüss mint a gyári 4. 96000.- német textil bőr 2-4 kategória típúsra vart 1-2 hét az elkészítése.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 29. - 19:28:06 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2010. Február 01. - 10:22:06 » |
|
Ma eljutottam ide: http://www.autouleshuzat.eu/sites/frame.htm 4 árkategória van náluk 1. 8900.- univerzális (bolti) 2. 19000.- csúnya durva szövet 3. 25000.- plüss mint a gyári 4. 96000.- német textil bőr
2-4 kategória típúsra vart 1-2 hét az elkészítése.
Ez jó, köszi! Mert az é-mailre nem válaszolnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2010. Február 01. - 18:29:32 » |
|
Ma eljutottam ide: http://www.autouleshuzat.eu/sites/frame.htm 4 árkategória van náluk 1. 8900.- univerzális (bolti) 2. 19000.- csúnya durva szövet 3. 25000.- plüss mint a gyári 4. 96000.- német textil bőr
2-4 kategória típúsra vart 1-2 hét az elkészítése.
Ez jó, köszi! Mert az é-mailre nem válaszolnak... Nincs mit ;)ha kell bemegyek újra PÜ-ben szóljon akinek kérdése van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|