Sean
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2009. Augusztus 02. - 17:37:58 » |
|
keresek olyan utastérbeli díszlécet,ami a kormánytól balra van,körülbelül középen,a műszerfal közepén fut végig!az előző tulaj talán matricát tehetett rá,és megsinylette a fényezése!keresek továbbá hátulra 3 darab fejtámlát is!aki tud bármelyiket irjon!köszönöm! Tudsz akkor fejtámlát?egy héten bellül kellene!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 07:40:08 » |
|
Nubira III jobb hátsó ajtókárpitot keresek, természetesen leginkább jó állapotú, bontott érdekel... Főleg sebijoe-ra gondolok itten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 07:41:32 » |
|
Nubira III jobb hátsó ajtókárpitot keresek, természetesen leginkább jó állapotú, bontott érdekel... Főleg sebijoe-ra gondolok itten. Illetve, érdekelne - ha valaki hajlandó ilyenre - Teljes Nubira garnitúráért cserébe komplett négyajtós Lacetti belső (ülések, kárpitok), természetesen értékegyeztetéssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 07:53:16 » |
|
Nubira III jobb hátsó ajtókárpitot keresek, természetesen leginkább jó állapotú, bontott érdekel... Főleg sebijoe-ra gondolok itten. Illetve, érdekelne - ha valaki hajlandó ilyenre - Teljes Nubira garnitúráért cserébe komplett négyajtós Lacetti belső (ülések, kárpitok), természetesen értékegyeztetéssel. Dobj egy fotót pü-ben milyen kárpitozású kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 23:53:59 » |
|
Keresek HB-hez fekete műszerfali szellőző rács kereteket, mert az ezüstök nekem nem tetszenek igazán. Vennék, ha nem egy vagyon, vagy cserébe adnám az enyémeket. Minden megoldás érdekel. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 00:15:00 » |
|
A Blaupunkt magnós, 5 cd-s hifit eladnám. Régóta használok mp3-as játszót az autókban, ezért lecserélném. Tudom, hogy eredetiben jobb a zene minősége, de már megszoktam. Az utódot is kinéztem már. Ha valakinek kell, 16 e Ft-ért vihető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 04:15:54 » |
|
Keresek HB-hez fekete műszerfali szellőző rács kereteket, mert az ezüstök nekem nem tetszenek igazán. Vennék, ha nem egy vagyon, vagy cserébe adnám az enyémeket. Minden megoldás érdekel. Köszi.
Engem lehet érdekelne egy cserés megoldás. Ilyen ezüstszínűeket keresek már egy ideje.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2009. Szeptember 22. - 20:29:25 » |
|
Offtopik technikámba (Swift ll) szeretnék CD-s rádiót. Nem kínai gagyit! JVC, Sony, Blau, stb. a cél. Levehető előlaposnak kell lennie! Árban 15000 - 20000 forintig. Tudom, ezért van új is, de ésszerű árért a használt is érdekel. Sőt beszereléssel együtt érdekel, mert holthülye vok hozzá, megpróbáltam a régit kiszedni, de csak a hamutartóig jutottam el. Pesti darabok előnyben! Ajánlatokat PÜ- ben kérek!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2009. Szeptember 22. - 21:06:51 » |
|
Keresek, gyári mp3-at tudó fejegységet. Csak gyári érdekel a kormány távvezérlő miatt. Diablo77, nem tudsz egy eladót?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 12:04:33 » |
|
Keresek, gyári mp3-at tudó fejegységet. Csak gyári érdekel a kormány távvezérlő miatt. Diablo77, nem tudsz egy eladót? Nekem van egy, csak nem eladó. Illetve szivesen elcserélem egy 1 DIN-es DVD-GPS-es egységre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dagicom
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2009. Október 11. - 14:50:41 » |
|
Nekem van fekete cseréljünk te adod a szürke gyárit én meg a gyári feketét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2009. Október 12. - 15:13:22 » |
|
Nekem van fekete cseréljünk te adod a szürke gyárit én meg a gyári feketét! Az nem fog menni, már nincs meg neki.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2009. November 19. - 11:33:34 » |
|
Sziasztok!
Keresek rádiókeretet a lacsihoz. Ha esetleg valaki tud kérem szóljon.
köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2009. November 19. - 16:00:15 » |
|
Sziasztok!
köszi
Ez minden Lacsiban van, legfeljebb nem eladó. (Ma mókás kedvemben vagyok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2009. November 19. - 18:33:37 » |
|
Sziasztok!
köszi
Csak rádióval együtt van!Párnapos korában kiszedtem és azóta a fiókban pihen.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|