Sean
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2009. Május 29. - 16:56:04 » |
|
hát azért reménykedem,hátha hozzá lehet jutni egyhez valahogy!amugy 5 ajtós!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
öcsi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2009. Június 28. - 20:42:06 » |
|
hello.vennék jelnélküli rácsot 5a,lacettire.aki tud .....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyunyu
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2009. Július 02. - 20:30:52 » |
|
Sziasztok Cartársak!
Szeretnék érdeklődni köreitekben,hogy lenne valakinek jobb első sárvédője,eladó!Mert az enyémet tegnap egy kicsit lezuzta egy motoros.És szegény autom Így nem egészen mutatos. Köszönöm válaszaitokat,Cartásak. Üdv.:Nyunyu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2009. Július 02. - 23:52:42 » |
|
Sziasztok Cartársak!
Szeretnék érdeklődni köreitekben,hogy lenne valakinek jobb első sárvédője,eladó!Mert az enyémet tegnap egy kicsit lezuzta egy motoros.És szegény autom Így nem egészen mutatos. Köszönöm válaszaitokat,Cartásak. Üdv.:Nyunyu
Melyik típusod van HB SW sedan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyunyu
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2009. Július 03. - 17:05:06 » |
|
Szia Sebijoe!
Bocsánat,hogy nem írtam ki,mert azt hittem,hogy az én nevem mellett is kint lesz a kép.De pótolom a hibámat:Chevrolet Laceti '1.8 16V SW. Köszönöm válaszaitokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyunyu
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2009. Július 03. - 17:55:16 » |
|
Most már van képem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2009. Július 03. - 18:31:09 » |
|
Sziasztok Cartársak!
Melyik típusod van HB SW sedan? Sérülésmentes van. Ha komolyan érdekel árat pü-ben küldök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyunyu
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2009. Július 04. - 20:23:41 » |
|
Sziasztok Cartársak!
Melyik típusod van HB SW sedan? Sérülésmentes van. Ha komolyan érdekel árat pü-ben küldök. Szia,Sebijoe! Természetesen érdekkel,mert kerestem bontokban már,de nagyon hiánycikk.Ez jó ,mert nem olyan törékenyek. Az viszont rossz,hogy csak utángyártotat ajánlanak.A gyári meg horror.Köszönöm ha válaszolsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2009. Július 05. - 08:18:25 » |
|
Sziasztok Cartársak!
Melyik típusod van HB SW sedan? Sérülésmentes van. Ha komolyan érdekel árat pü-ben küldök. Szia,Sebijoe! Természetesen érdekkel,mert kerestem bontokban már,de nagyon hiánycikk.Ez jó ,mert nem olyan törékenyek. Az viszont rossz,hogy csak utángyártotat ajánlanak.A gyári meg horror.Köszönöm ha válaszolsz. Pü. ment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2009. Július 06. - 20:37:02 » |
|
keresek olyan utastérbeli díszlécet,ami a kormánytól balra van,körülbelül középen,a műszerfal közepén fut végig!az előző tulaj talán matricát tehetett rá,és megsinylette a fényezése!keresek továbbá hátulra 3 darab fejtámlát is!aki tud bármelyiket irjon!köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
öcsi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2009. Július 06. - 21:43:22 » |
|
keresek olyan utastérbeli díszlécet,ami a kormánytól balra van,körülbelül középen,a műszerfal közepén fut végig!az előző tulaj talán matricát tehetett rá,és megsinylette a fényezése!keresek továbbá hátulra 3 darab fejtámlát is!aki tud bármelyiket irjon!köszönöm!
szia.én lehet hogy tudok.holnap megnézem.mennyit szánsz rá?üdv.öcsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2009. Július 07. - 21:24:12 » |
|
szia.én lehet hogy tudok.holnap megnézem.mennyit szánsz rá?üdv.öcsi még ezen nem gondolkodtam,de a diszléc nem hiszem hogy egy 500;-1000ft-nál többet érhetne bontottan!a fejtámlák biztonság szempontjából mindenképp többet érnek,ezért is keresek!az enyémhez anno 4 évvel ezelött valamiért nem adtak az elöző tulajnak,igy ez rám maradt,és várom az ajánlatot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
öcsi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2009. Július 09. - 20:37:47 » |
|
szia.én lehet hogy tudok.holnap megnézem.mennyit szánsz rá?üdv.öcsi még ezen nem gondolkodtam,de a diszléc nem hiszem hogy egy 500;-1000ft-nál többet érhetne bontottan!a fejtámlák biztonság szempontjából mindenképp többet érnek,ezért is keresek!az enyémhez anno 4 évvel ezelött valamiért nem adtak az elöző tulajnak,igy ez rám maradt,és várom az ajánlatot! szia.már irtam aszem valahova.3000/db.megkérdeztem(fejtámlák).üdv,ja és a baloldali diszléc az egyben van a müszerfaf és a jobboldali szegmensel..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
öcsi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2009. Július 09. - 20:39:42 » |
|
szia.én lehet hogy tudok.holnap megnézem.mennyit szánsz rá?üdv.öcsi még ezen nem gondolkodtam,de a diszléc nem hiszem hogy egy 500;-1000ft-nál többet érhetne bontottan!a fejtámlák biztonság szempontjából mindenképp többet érnek,ezért is keresek!az enyémhez anno 4 évvel ezelött valamiért nem adtak az elöző tulajnak,igy ez rám maradt,és várom az ajánlatot! szia.már irtam aszem valahova.3000/db.megkérdeztem(fejtámlák).üdv,ja és a baloldali diszléc az egyben van a müszerfaf és a jobboldali szegmensel.. azt nemhiszem oly olcsó lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2009. Július 14. - 19:36:32 » |
|
szia.én lehet hogy tudok.holnap megnézem.mennyit szánsz rá?üdv.öcsi még ezen nem gondolkodtam,de a diszléc nem hiszem hogy egy 500;-1000ft-nál többet érhetne bontottan!a fejtámlák biztonság szempontjából mindenképp többet érnek,ezért is keresek!az enyémhez anno 4 évvel ezelött valamiért nem adtak az elöző tulajnak,igy ez rám maradt,és várom az ajánlatot! szia.már irtam aszem valahova.3000/db.megkérdeztem(fejtámlák).üdv,ja és a baloldali diszléc az egyben van a müszerfaf és a jobboldali szegmensel.. azt nemhiszem oly olcsó lenne... akkor a diszléc mégis mennyi lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|