paqito
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2011. Június 10. - 18:38:34 » |
|
Sziasztok! Béna voltam Lacetti sw-hez keresek első lökhárítót és jobb első lámpát. H E L P !!! (megöl az asszony!!!) Jó a 4 ajtósé is az sw-hez. Lökhárítóból utángyártott újat tudunk, ha érdekel írj privát üzit. Sziasztok! Béna voltam Lacetti sw-hez keresek első lökhárítót és jobb első lámpát. H E L P !!! (megöl az asszony!!!) Jó a 4 ajtósé is az sw-hez. Küldtem üzit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2011. Június 10. - 19:03:11 » |
|
Sziasztok! Béna voltam Lacetti sw-hez keresek első lökhárítót és jobb első lámpát. H E L P !!! (megöl az asszony!!!) Jó a 4 ajtósé is az sw-hez. Lökhárítóból utángyártott újat tudunk, ha érdekel írj privát üzit. Sziasztok! Béna voltam Lacetti sw-hez keresek első lökhárítót és jobb első lámpát. H E L P !!! (megöl az asszony!!!) Jó a 4 ajtósé is az sw-hez. Küldtem üzit! Hová küldted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kuruczd
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2011. Július 10. - 17:48:06 » |
|
Van valakinek esetleg eladó müanyag eleme ködlámpa helyére?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2011. Július 10. - 18:41:52 » |
|
Van valakinek esetleg eladó müanyag eleme ködlámpa helyére?
hány ajtós??
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
kuruczd
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2011. Július 11. - 14:47:41 » |
|
bocs azt elfelejtettem,szóval 5 ajtós
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2011. Július 28. - 20:47:17 » |
|
Keresek porral oltó készüléket 1 vagy 2 kg-osat autóba. Fontos lenne, hogy fém feje és karja legyen, ne műanyag. Legyen nyomásmérő óra rajt és autós tartója. Tud valaki olcsó beszerzési forrást?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2011. Július 29. - 05:40:38 » |
|
Keresek porral oltó készüléket 1 vagy 2 kg-osat autóba. Fontos lenne, hogy fém feje és karja legyen, ne műanyag. Legyen nyomásmérő óra rajt és autós tartója. Tud valaki olcsó beszerzési forrást?
Parancsolj. http://bolthely.hu/lomen/id/002922_Porolto__2_kg_ABC
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2011. Július 29. - 07:23:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
zjuhasz
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2011. Október 01. - 21:03:39 » |
|
sziasztok, 2004-es 5 ajtós, manuális klímás Lacettiben ment ki a hátsó ablak fűtés kapcsolója. Középkonzolt szédszedtem, kérdés, hogy mi a legkisebb egység, amit ehhez lehet kapni. Nekem elég lenne a nyáklap is a kapcsolókkal, vagy ha az nincs, akkor a kapcsolósor (ehhez találtam katalógusszámot is: 96615408) köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dagicom
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2011. November 01. - 17:16:59 » |
|
Valaki megunja a wtcc szettet én szívesen átveszem tőle persze nem ingyért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2011. December 14. - 14:29:00 » |
|
Emberek! Ha van valakinek feleslegessé vált mankókereke, és jutányos áron eladná nekem, akkor jelentkezzen! A gázosítás miatt lett időszerű. Esetleg jó pénzért eladnám eredeti pótkerekemet, orig új állapotban van, és 0 km-es garantáltan. Hankook 195/55R15, K406 gumival. Várom a jelentkezőket! Érték különbözettel csere is szóba jöhet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. December 14. - 14:31:24 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2011. December 14. - 19:07:30 » |
|
Emberek! Ha van valakinek feleslegessé vált mankókereke, és jutányos áron eladná nekem, akkor jelentkezzen! A gázosítás miatt lett időszerű. Esetleg jó pénzért eladnám eredeti pótkerekemet, orig új állapotban van, és 0 km-es garantáltan. Hankook 195/55R15, K406 gumival. Várom a jelentkezőket! Érték különbözettel csere is szóba jöhet.
Csere? Nekem van egy új mankókerekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2011. December 14. - 22:18:57 » |
|
Csere? Nekem van egy új mankókerekem. Csere igen, értékkülönbözettel természetesen. De csak úgy!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2011. December 15. - 08:44:02 » |
|
Csere? Nekem van egy új mankókerekem. Csere igen, értékkülönbözettel természetesen. De csak úgy! Mennyi lenne az annyi? Aztán mérlegelek, hogy érné meg nekem olyan messziről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2011. December 15. - 10:04:39 » |
|
Csere? Nekem van egy új mankókerekem. Csere igen, értékkülönbözettel természetesen. De csak úgy! Mennyi lenne az annyi? Aztán mérlegelek, hogy érné meg nekem olyan messziről... Hogy mennyi? Jó kérdés. Meg kéne tudni, hogy mennyi az igazi áruk, és abból kiindulni, majd megegyezni, hogy érdemes legyen. A messzi dolog meg biztosan megoldható, pláne, ha végre meglátogatsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|