WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2012. Augusztus 17. - 10:58:08 » |
|
LadLaci, ha újat akarsz, akkor ésszerűbb lenne a gyárival megegyező méretű és illesztésű saját gyártású dobot tetetni a 'dinamit kipufogó' céggel. van nekik 3 hangskálában, az enyém volt a leghangosabb, ami így is elég szolid sztem. Munkadíjjal, dobbal, véggel együtt kb 50ből meglennél és új dobod van garanciálisan. vagy kérdezd meg Leonelt, neki is vannak már dobjai, ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2012. Augusztus 17. - 11:25:18 » |
|
LadLaci, ha újat akarsz, akkor ésszerűbb lenne a gyárival megegyező méretű és illesztésű saját gyártású dobot tetetni a 'dinamit kipufogó' céggel. van nekik 3 hangskálában, az enyém volt a leghangosabb, ami így is elég szolid sztem. Munkadíjjal, dobbal, véggel együtt kb 50ből meglennél és új dobod van garanciálisan. vagy kérdezd meg Leonelt, neki is vannak már dobjai, ha jól emlékszem.
Köszi az 5letet, 89eFt-ért tuti nem lesz gyári, viszont nekem nincs szükségem hangra meg egyebekre, csak ne zörögjön. Talán ez nem kerül még 50 eFt-be sem.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2012. Augusztus 22. - 08:35:15 » |
|
Biztos a hátsó rész? Zörgés lehetséges okai pl.: - rögzítések hibái - hővédő lemez rögzítésének korrodálása, a lemez elhajlása - flexi ("harisnya") sérülése, védő gyűrűk letörése a csőről (a kipufogó rendszer első részén van).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2012. Augusztus 22. - 12:23:20 » |
|
Biztos a hátsó rész? Zörgés lehetséges okai pl.: - rögzítések hibái - hővédő lemez rögzítésének korrodálása, a lemez elhajlása - flexi ("harisnya") sérülése, védő gyűrűk letörése a csőről (a kipufogó rendszer első részén van).
Nem 100%, de onnan hallom túráztatásnál is a rezonálást. Meg kell emelni, akkor látszik majd. De valami a hátsó dobnál nem stimmel, vagy a környékénél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2012. Augusztus 22. - 13:13:19 » |
|
Nem 100%, de onnan hallom túráztatásnál is a rezonálást. Meg kell emelni, akkor látszik majd. De valami a hátsó dobnál nem stimmel, vagy a környékénél. a középdobon lévő hővédő bilincs rohadt el és az zörög
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2012. Augusztus 22. - 13:16:00 » |
|
Nem 100%, de onnan hallom túráztatásnál is a rezonálást. Meg kell emelni, akkor látszik majd. De valami a hátsó dobnál nem stimmel, vagy a környékénél. a középdobon lévő hővédő bilincs rohadt el és az zörög Köszönöm a tippet, megnézem, megnézetem. Ezt cserélni kell, vagy nem szükséges pótolni? Ez csak egy bilincs? Nincs esetleg egy kép róla, mit is keressek pontosan? Segítségedet előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2012. Augusztus 22. - 15:38:39 » |
|
Ha megemeled úgyis látni fogod. Hővédő leszerel, oszt gyí.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2012. Augusztus 23. - 08:09:31 » |
|
Ha megemeled úgyis látni fogod. Hővédő leszerel, oszt gyí. Nu, akko ez a beszíd!!! Köszke jó 5let, nekiesem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2012. Augusztus 23. - 19:58:33 » |
|
Ha megemeled úgyis látni fogod. Hővédő leszerel, oszt gyí. Nu, akko ez a beszíd!!! Köszke jó 5let, nekiesem... Nekem is lerohadt,egy darabig tűrtem a csörömpölést,aztán mikor meguntam alámásztam,lecincáltam az elrohadt bilincset,barkácsoltam rá egy másikat és ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 10:04:58 » |
|
Ha megemeled úgyis látni fogod. Hővédő leszerel, oszt gyí. Nu, akko ez a beszíd!!! Köszke jó 5let, nekiesem... Nekem is lerohadt,egy darabig tűrtem a csörömpölést,aztán mikor meguntam alámásztam,lecincáltam az elrohadt bilincset,barkácsoltam rá egy másikat és ennyi. ...akkor Én csak cincálok, barkácsolást meg lehet , hogy kihagyom. Legalább nem lesz mi lerohadjon következőre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2012. Augusztus 25. - 07:46:51 » |
|
Ha megemeled úgyis látni fogod. Hővédő leszerel, oszt gyí. Nu, akko ez a beszíd!!! Köszke jó 5let, nekiesem... Nekem is lerohadt,egy darabig tűrtem a csörömpölést,aztán mikor meguntam alámásztam,lecincáltam az elrohadt bilincset,barkácsoltam rá egy másikat és ennyi. ...akkor Én csak cincálok, barkácsolást meg lehet , hogy kihagyom. Legalább nem lesz mi lerohadjon következőre... Én ezt a napokban oldottam meg. Műszaki majdnemteljes analfabétaként nekem kellett hozzá 10 perc úgy, hogy a szomszéd garázstulajtól kértem kölcsön 2 db 50-es bilincset. A hővédő középen a rögzítésnél teljesen elrohadt, leszedés közben ketté esett. Az egy helyett 3 bilincsel tudtam vis****akni, rögzíteni... De most csend van a kocsi alatt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 17:29:24 » |
|
Ha megemeled úgyis látni fogod. Hővédő leszerel, oszt gyí. Nu, akko ez a beszíd!!! Köszke jó 5let, nekiesem... Nekem is lerohadt,egy darabig tűrtem a csörömpölést,aztán mikor meguntam alámásztam,lecincáltam az elrohadt bilincset,barkácsoltam rá egy másikat és ennyi. ...akkor Én csak cincálok, barkácsolást meg lehet , hogy kihagyom. Legalább nem lesz mi lerohadjon következőre... Én ezt a napokban oldottam meg. Műszaki majdnemteljes analfabétaként nekem kellett hozzá 10 perc úgy, hogy a szomszéd garázstulajtól kértem kölcsön 2 db 50-es bilincset. A hővédő középen a rögzítésnél teljesen elrohadt, leszedés közben ketté esett. Az egy helyett 3 bilincsel tudtam vis****akni, rögzíteni... De most csend van a kocsi alatt! Megoldodott a rejtély: -Nem rohadt el a bilincs, csak kicsúszott alóla a hővédő lemezke széle. Ez rezonált. - Viszont a gyári bilincs nyithatatlan volt , ezért mellé beszerelésre került egy új bilincs, ami teljes szélességgel szorítja a lemezkét. Lecsúszni nem tud, mert oldalról tartja a gyári bilincs. ( de hogy a lemez hogy csúszott ki a bilincs alól??? Rejtély... ) Lényeg: Néma csönd honol a paripában lehúzott ablaknál IS... !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 18:04:57 » |
|
Ha megemeled úgyis látni fogod. Hővédő leszerel, oszt gyí. Nu, akko ez a beszíd!!! Köszke jó 5let, nekiesem... Nekem is lerohadt,egy darabig tűrtem a csörömpölést,aztán mikor meguntam alámásztam,lecincáltam az elrohadt bilincset,barkácsoltam rá egy másikat és ennyi. ...akkor Én csak cincálok, barkácsolást meg lehet , hogy kihagyom. Legalább nem lesz mi lerohadjon következőre... Én ezt a napokban oldottam meg. Műszaki majdnemteljes analfabétaként nekem kellett hozzá 10 perc úgy, hogy a szomszéd garázstulajtól kértem kölcsön 2 db 50-es bilincset. A hővédő középen a rögzítésnél teljesen elrohadt, leszedés közben ketté esett. Az egy helyett 3 bilincsel tudtam vis****akni, rögzíteni... De most csend van a kocsi alatt! Megoldodott a rejtély: -Nem rohadt el a bilincs, csak kicsúszott alóla a hővédő lemezke széle. Ez rezonált. - Viszont a gyári bilincs nyithatatlan volt , ezért mellé beszerelésre került egy új bilincs, ami teljes szélességgel szorítja a lemezkét. Lecsúszni nem tud, mert oldalról tartja a gyári bilincs. ( de hogy a lemez hogy csúszott ki a bilincs alól??? Rejtély... ) Lényeg: Néma csönd honol a paripában lehúzott ablaknál IS... !!! Így legalább nem kell venni új kipufogót több tízezerért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 18:33:15 » |
|
Ha megemeled úgyis látni fogod. Hővédő leszerel, oszt gyí. Nu, akko ez a beszíd!!! Köszke jó 5let, nekiesem... Nekem is lerohadt,egy darabig tűrtem a csörömpölést,aztán mikor meguntam alámásztam,lecincáltam az elrohadt bilincset,barkácsoltam rá egy másikat és ennyi. ...akkor Én csak cincálok, barkácsolást meg lehet , hogy kihagyom. Legalább nem lesz mi lerohadjon következőre... Én ezt a napokban oldottam meg. Műszaki majdnemteljes analfabétaként nekem kellett hozzá 10 perc úgy, hogy a szomszéd garázstulajtól kértem kölcsön 2 db 50-es bilincset. A hővédő középen a rögzítésnél teljesen elrohadt, leszedés közben ketté esett. Az egy helyett 3 bilincsel tudtam vis****akni, rögzíteni... De most csend van a kocsi alatt! Megoldodott a rejtély: -Nem rohadt el a bilincs, csak kicsúszott alóla a hővédő lemezke széle. Ez rezonált. - Viszont a gyári bilincs nyithatatlan volt , ezért mellé beszerelésre került egy új bilincs, ami teljes szélességgel szorítja a lemezkét. Lecsúszni nem tud, mert oldalról tartja a gyári bilincs. ( de hogy a lemez hogy csúszott ki a bilincs alól??? Rejtély... ) Lényeg: Néma csönd honol a paripában lehúzott ablaknál IS... !!! Így legalább nem kell venni új kipufogót több tízezerért! Hát ez az... Igaz, a bilics benzinkutas 6db/899 Ft volt, de megérte akkor is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dedi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2013. Február 14. - 22:43:43 » |
|
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni kb.két hónapja elment az erő a Laceti 1,4 16 szelepes autómból. Hiba a katalizátor / összeroppant / Ma ismét így jártam. Mi okozhatja? 3500 km mentem vele. Az igaz, hogy használtat tettek bele akkor, szerintem az is rossz lehetett. Nem lehet kipörgetni 4500 fordulatnál jobban.Megtorpan és nem húz- egy idő után mind ha semmi nem történt volna tök jó volt. Úgy álltam le vele, hogy semmi baja nem volt. Egy hetet állt. Ma egy hosszabb utat szerettem volna megtenni, de kib... mérges voltam, mert nem ment. Viszont a motorteszt lámpa nem világított. Hazaérve elmentem a szerelőhöz és meglepetésre ugyanaz a hiba, mint két hónappal ezelőtt. Sajna az új katalizátor drága, de mit tegyek. Van- e valakinek ötlete? Köszönet: Dedi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|