cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2010. Július 04. - 20:29:53 » |
|
Kapott valami ütést esetleg? Vagy szerelve volt és úgy feszegették vissza a helyére? (Nekem off autón volt ilyen, csak nem ismerték el a szervízben, így kereshettem bontottat.) Amúgy hogy repedhetne el?
anyaghiba miatt repednek el általában a közelmúltban találkoztam kb 4el.. Hát igen. Az öntöttvas elég olcsó, tróger anyag, hőtől, rezgéstől simán elreped... Ehhez képest pofátlanul drágán adják, ha venni kell... :S Rideg anyag. De pont az öntés miatt drága. Egy öntőszerszám nem két fillér.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mylo87
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2010. Július 04. - 22:37:12 » |
|
Kapott valami ütést esetleg? Vagy szerelve volt és úgy feszegették vissza a helyére? (Nekem off autón volt ilyen, csak nem ismerték el a szervízben, így kereshettem bontottat.) Amúgy hogy repedhetne el?
anyaghiba miatt repednek el általában a közelmúltban találkoztam kb 4el.. Ki- és beszerelésnél van vmi trükk, vagy amire oda kell figyelni vagy csak az a 15csavar?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylo87
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2010. Július 05. - 10:50:57 » |
|
Ma elmentem szervizbe megkérdeni, h kiszedik-e nekem meg majd hegesztés után vis****akják a helyére? Holnap reggelre el is vállalták, de lehet h a lambda-szondának búcsút mondhatok mert azt lehet nem tudják kiszedni sérülés nélkül.... ?? egy új lambda-szonda gondolom nem 2forint lesz inkább 40-50 ezer :S sebike: 4ből mennyibe ment szét a lambda-szonda?(5éves auto) álljak ott mellettük amíg kiszedik hátha óvatosabbak lesznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2010. Július 05. - 12:31:37 » |
|
Ma elmentem szervizbe megkérdeni, h kiszedik-e nekem meg majd hegesztés után vis****akják a helyére? Holnap reggelre el is vállalták, de lehet h a lambda-szondának búcsút mondhatok mert azt lehet nem tudják kiszedni sérülés nélkül.... ?? egy új lambda-szonda gondolom nem 2forint lesz inkább 40-50 ezer :S sebike: 4ből mennyibe ment szét a lambda-szonda?(5éves auto) álljak ott mellettük amíg kiszedik hátha óvatosabbak lesznek? Ha mellettük állsz abból baj nem lesz( ha megengedik).Legalább látod mit csinálnak és nem tudják eltusolni az esetleges saját hibát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2010. Július 05. - 18:05:38 » |
|
Ma elmentem szervizbe megkérdeni, h kiszedik-e nekem meg majd hegesztés után vis****akják a helyére? Holnap reggelre el is vállalták, de lehet h a lambda-szondának búcsút mondhatok mert azt lehet nem tudják kiszedni sérülés nélkül.... ?? egy új lambda-szonda gondolom nem 2forint lesz inkább 40-50 ezer :S sebike: 4ből mennyibe ment szét a lambda-szonda?(5éves auto) álljak ott mellettük amíg kiszedik hátha óvatosabbak lesznek? ki lehet venni..
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ocsaia
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2010. Július 30. - 09:43:53 » |
|
Ma kiderült, nálam is el van repedve a leömlő. Gyanús volt, mert hidegen fura hangja volt, de mást nem észleltem így nem foglalkoztam vele. Itt a környéken (Szeged) nincs a bontóban. Nem tudom látatlanba merjek-e rendelni távolabbról. Tud valaki megbízható forrást? Más forrásból néztem a hegesztést, mint megoldást, de ilyen terhelésnek kitett öntvényt nem igazán lehet tartósan javítani. Bár ehhez a megoldáshoz se lenne ismeretségem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2010. Július 30. - 16:58:41 » |
|
Ma kiderült, nálam is el van repedve a leömlő. Gyanús volt, mert hidegen fura hangja volt, de mást nem észleltem így nem foglalkoztam vele. Itt a környéken (Szeged) nincs a bontóban. Nem tudom látatlanba merjek-e rendelni távolabbról. Tud valaki megbízható forrást? Más forrásból néztem a hegesztést, mint megoldást, de ilyen terhelésnek kitett öntvényt nem igazán lehet tartósan javítani. Bár ehhez a megoldáshoz se lenne ismeretségem.
Távolabbról mi tudunk neked küldeni leömlőt, mint klubtárs talán elég megbízhatók vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2010. Augusztus 12. - 08:35:50 » |
|
Kezd megiint traktorhangja lenni a rendszernek. Tartok tőle, ezt már nem lehet majd hegeszteni, kell rá új dob. A kilyukadó kipuffogó miatt érezhetem erőtlennek az autót és nőhet a fogyasztás?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2010. Augusztus 12. - 15:40:28 » |
|
Kezd megiint traktorhangja lenni a rendszernek. Tartok tőle, ezt már nem lehet majd hegeszteni, kell rá új dob. A kilyukadó kipuffogó miatt érezhetem erőtlennek az autót és nőhet a fogyasztás? Benne van a pakliban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2012. Augusztus 12. - 18:40:54 » |
|
Érdeklődnék, hogy valaki nem tudja-e, hogy egy hátsó dob mibe fáj SW-re? Zötyörög az enyém, lehet csereérett lett...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2012. Augusztus 12. - 21:34:16 » |
|
Érdeklődnék, hogy valaki nem tudja-e, hogy egy hátsó dob mibe fáj SW-re? Zötyörög az enyém, lehet csereérett lett...
új vagy bontott??
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2012. Augusztus 13. - 16:51:03 » |
|
Biztos ,hogy a hátsó dobnak van hangja? Nekem 2 éve a középsőt kellett javítani ,mert valami elszabadult a belsejébe ,de szerencsére ennyivel megúsztam......nem lett cserés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2012. Augusztus 13. - 17:42:10 » |
|
új vagy bontott?? új érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2012. Augusztus 13. - 17:43:02 » |
|
Biztos ,hogy a hátsó dobnak van hangja? Nekem 2 éve a középsőt kellett javítani ,mert valami elszabadult a belsejébe ,de szerencsére ennyivel megúsztam......nem lett cserés. Majd megnézetem szakemberrel, aztán törpölök valami megoldást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2012. Augusztus 13. - 21:35:23 » |
|
új vagy bontott?? új érdekelne. szerintem ennyiért nem fog... csak gyári van a kombihoz és a listaára 88910FT !!! lehet belőle faragni de sokat nem
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|