Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2010. Január 15. - 22:17:03 » |
|
Kamikaze! A sportdobot most vetted?
Hozta a Jézuska Milyen márka, mennyi volt, milyen a hangja? Paragi univerzális dupla ovál, 26000.- a dob mire a helyére került 42000.- alapjáraton halk dörmögő 3000es fordulatok megjön a mély dübörgés viszonyitás eddig a gyári cd-s rádio 10sen szolt most inkább 15sön Ja nem én választotam. Én nem ezt akkartam de pont jó a zebrák elött egyet vissza a gyalogosok inkább visszafordulnak Majd egyszer meghallgatom. Én pont ilyet nézegetek, csak a hangot nem lehet képről megállapítani. Legközelebb megyek Pestre szólok és akkor meghalgathatod Az jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2010. Január 16. - 15:28:27 » |
|
Kamikaze! A sportdobot most vetted?
Hozta a Jézuska Hogy felénk a Jézuska ilyet nem hord!!! :-(( Biztos nem voltál jó fiú. Jézuska aztat montja hogy nem szabad FELESELNI az IDÖSEBBEKEL ezért hozzta nekem és nem nektek Én zoknikat kaptam. Az jó! Akkor most már nem vagy házi manó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylo87
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2010. Július 03. - 16:50:08 » |
|
Hali!
Egy 5éves 1.4-es Lacettim van 150e km-el, check-lámpa folyamatosan ki be villogot eddigi pálya futása során,modositott szelepeket megkapta EGR szelep cserével is probálkoztak se segített. Egy hónapja elkezdett fémesen csörögni minden gázadásra a motornál valami.Miután lebontottam a kipufogósor védő lemezét az alábbi kép fogadott. Esetleg aki találkozott már ezzel a problémával és tudna valami okosat mondani, azt előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2010. Július 03. - 17:20:21 » |
|
Hali!
Egy 5éves 1.4-es Lacettim van 150e km-el, check-lámpa folyamatosan ki be villogot eddigi pálya futása során,modositott szelepeket megkapta EGR szelep cserével is probálkoztak se segített. Egy hónapja elkezdett fémesen csörögni minden gázadásra a motornál valami.Miután lebontottam a kipufogósor védő lemezét az alábbi kép fogadott. Esetleg aki találkozott már ezzel a problémával és tudna valami okosat mondani, azt előre is köszönöm
igen találkoztam már ilyennel mondhatni szokásos megoldása leömlő csere új kb 45.000-50.000ft bontott 15.000-20.000ft
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2010. Július 03. - 18:50:43 » |
|
Hali!
igen találkoztam már ilyennel mondhatni szokásos megoldása leömlő csere új kb 45.000-50.000ft bontott 15.000-20.000ft Ettől a repedéstől, simán lehet check-lámpád.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mylo87
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2010. Július 03. - 20:16:31 » |
|
Igen erre rájöttem én is , csak az a baj h a szervizben nem gondoltak rá hogy ez miatt van állandóan check.. Hegesztésen akkor ne is gondolkodjak?(nem hobbi) Megbízható bontott alkatrész kereskedést Zala környékén merre fele találok? Köszönöm a gyors válaszokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2010. Július 03. - 20:43:39 » |
|
Igen erre rájöttem én is , csak az a baj h a szervizben nem gondoltak rá hogy ez miatt van állandóan check.. Hegesztésen akkor ne is gondolkodjak?(nem hobbi) Megbízható bontott alkatrész kereskedést Zala környékén merre fele találok? Köszönöm a gyors válaszokat! Szerintem(nem értek hozzá) nem lehet tartósan meghegeszteni. Ha nem találsz a közeledben, akkor itt elvileg van 12000Ft-ért, postáznak is. http://www.chevroletalkatresz.hu/chevrolet_lacetti_bontott_alkatreszek.php
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2010. Július 03. - 21:37:22 » |
|
Igen erre rájöttem én is , csak az a baj h a szervizben nem gondoltak rá hogy ez miatt van állandóan check.. Hegesztésen akkor ne is gondolkodjak?(nem hobbi) Megbízható bontott alkatrész kereskedést Zala környékén merre fele találok? Köszönöm a gyors válaszokat! Szerintem(nem értek hozzá) nem lehet tartósan meghegeszteni. Ha nem találsz a közeledben, akkor itt elvileg van 12000Ft-ért, postáznak is. http://www.chevroletalkatresz.hu/chevrolet_lacetti_bontott_alkatreszek.phpDe meg lehet! Nekem anno csináltak ilyet, igaz nem Lacettin, de az is ugyanilyen leömlő volt és jobb lett, mint új korában. Viszont a fémes zörgést ne itt keresd, a hátsó kipufogódob előtt vannak hővédő lemez borítások a csövön, azok szoktak elrohadni (vagy a felfogató bilincsük). Csörömpöl, ahogy mozog a rendszer. Oda kell hegeszteni a csőhöz néhány pöttyel, "azt' csá"
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
mylo87
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2010. Július 03. - 21:53:08 » |
|
azokat a bilincseket kicseréltem már savállóra, mert a rozsda megette az eredetieket:D ugyanígy a hátsó sportdobomat is nemrég cseréltettem, savállóból, hogy 4ediket ne kelljen venni:P Ki és beszereléshez kell valami komolyabb szakértelem? vagy elég pár flakon csavarlazító?? :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2010. Július 03. - 21:54:10 » |
|
Igen erre rájöttem én is , csak az a baj h a szervizben nem gondoltak rá hogy ez miatt van állandóan check.. Hegesztésen akkor ne is gondolkodjak?(nem hobbi) Megbízható bontott alkatrész kereskedést Zala környékén merre fele találok? Köszönöm a gyors válaszokat! Szerintem(nem értek hozzá) nem lehet tartósan meghegeszteni. Ha nem találsz a közeledben, akkor itt elvileg van 12000Ft-ért, postáznak is. http://www.chevroletalkatresz.hu/chevrolet_lacetti_bontott_alkatreszek.phpDe meg lehet! Nekem anno csináltak ilyet, igaz nem Lacettin, de az is ugyanilyen leömlő volt és jobb lett, mint új korában. Viszont a fémes zörgést ne itt keresd, a hátsó kipufogódob előtt vannak hővédő lemez borítások a csövön, azok szoktak elrohadni (vagy a felfogató bilincsük). Csörömpöl, ahogy mozog a rendszer. Oda kell hegeszteni a csőhöz néhány pöttyel, "azt' csá" A leömlő repedés is okozhat csörgő hangot ám! De amit Te írtál az is persze. Utána kell járni a dolognak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mylo87
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2010. Július 03. - 22:25:48 » |
|
A takaró/védő-lemezt belülről szépen bekormolta.. Attól tartok, hogy a repedés mindkét oldalon végigfut és csak a kiálló csonkok tartják. Lecsupaszítva néztük komolyabb gázra nyílt is szét kicsit, ezért tartok a hegesztéstől, mert semmi garancia h a varrat mellett nem lesz 1 másik repedés.. de első körben mindenképp foltozás ha nem bírja akkor jöhet a bontott:D Aminél megint csak ugyanúgy benne lehet már 1 kezdetleges repedés:D Szereléssel kapcsolatban esetleg? simán csavarok le motornál meg a katalizátornál, meghegeszt, új tömítés és késsz? v jobb szerelőre bízni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2010. Július 04. - 07:45:50 » |
|
Kapott valami ütést esetleg? Vagy szerelve volt és úgy feszegették vissza a helyére? (Nekem off autón volt ilyen, csak nem ismerték el a szervízben, így kereshettem bontottat.) Amúgy hogy repedhetne el?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2010. Július 04. - 09:46:23 » |
|
Kapott valami ütést esetleg? Vagy szerelve volt és úgy feszegették vissza a helyére? (Nekem off autón volt ilyen, csak nem ismerték el a szervízben, így kereshettem bontottat.) Amúgy hogy repedhetne el?
Vagy csak öntési hiba.A sok felmelegedés és lehűlésre meg egyre nagyobbodik csak a lik.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2010. Július 04. - 11:06:57 » |
|
anyaghiba miatt repednek el általában a közelmúltban találkoztam kb 4el..
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2010. Július 04. - 11:36:40 » |
|
anyaghiba miatt repednek el általában a közelmúltban találkoztam kb 4el.. Hát igen. Az öntöttvas elég olcsó, tróger anyag, hőtől, rezgéstől simán elreped... Ehhez képest pofátlanul drágán adják, ha venni kell... :S
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
|