ladlac
|
|
« Hozzászólás #1680 Dátum: 2017. Július 28. - 15:28:46 » |
|
Sziasztok! Járt már valaki úgy, hogy elfüstölt az elektromos tükörállító kapcsolója? Beindítás után beállítottam mindkét tükröt, kiálltam a garázsból és elkezdett füstölni a kapcsoló. Lehúztam a csatlakozót, majd megnéztem a biztosítékot, teljesen ép. Szétszedtem a kapcsolót, a műanyag mechanikus részek sértetlenek, csak a NYÁK-on van kormolódás (kép mellékelve, legalábbis próbáltam). Mitől lehet ez?
Szerintem vizet kapott a tükörben a motor valahol és ettől az állító kapcsoló nyák-ja elfüstölt. Van egy tartalékom, ha kell esetleg. Tényleg van ilyenből tartalékod??? Mennyibe kerülne? Lacetti alkatrésszel sosem viccelek... Az ilyen tételt MILKA csokiban mérem. Bp XV.ker-ben átvehető.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1681 Dátum: 2017. Augusztus 04. - 19:58:43 » |
|
Sziasztok! Egy kis szakértői segítségre lenne szükségem! Egyszer csak fogta magát és a hűtő/fűtő belső ventilátorom megállt és nem akar elindulni. Digit klímám van. Ahogy csavarom a fokozatot felfelé a felső 80%-nál kattan egyet a relé és ennyi. Nem indítja el a ventillátort. A motor jó mert direktbe kötve szépen megy. Az előtét ellenálást most cseréltem de ugyanúgy nem jó. A relét is kicseréltem egy másikra a motortérnél lévő biztosítékos dobozból egy ugyanolyanra ami a lámpákat kapcsolja. Úgy sem jó. Már teljesen kifogytam az ötletekből. Így az augusztusi 40 fokban már kezd kiakasztani a dolog. Tud esetleg valaki segíteni nekem vagy találkozott már hasonló hibával? Előre is köszönöm a segítséget. Zs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1682 Dátum: 2017. Augusztus 05. - 09:01:30 » |
|
Sziasztok! Egy kis szakértői segítségre lenne szükségem! Egyszer csak fogta magát és a hűtő/fűtő belső ventilátorom megállt és nem akar elindulni. Digit klímám van. Ahogy csavarom a fokozatot felfelé a felső 80%-nál kattan egyet a relé és ennyi. Nem indítja el a ventillátort. A motor jó mert direktbe kötve szépen megy. Az előtét ellenálást most cseréltem de ugyanúgy nem jó. A relét is kicseréltem egy másikra a motortérnél lévő biztosítékos dobozból egy ugyanolyanra ami a lámpákat kapcsolja. Úgy sem jó. Már teljesen kifogytam az ötletekből. Így az augusztusi 40 fokban már kezd kiakasztani a dolog. Tud esetleg valaki segíteni nekem vagy találkozott már hasonló hibával? Előre is köszönöm a segítséget. Zs.
motortérbe nincs reléje az a hűtőventilátoré
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1683 Dátum: 2017. Augusztus 05. - 09:58:37 » |
|
motortérbe nincs reléje az a hűtőventilátoré Szia! Tudom. A világítás reléjével cseréltem ki mert az ugyanolyan mint a fűtő ventillátoré. Így tudtam kipróbálni hogy a relé jó. Viszont ma reggel egyszer elindult a fűtőventillátor és működött rendesen. De utánna már nem. HELPHELPHELP ;-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1684 Dátum: 2017. Augusztus 05. - 11:13:36 » |
|
motortérbe nincs reléje az a hűtőventilátoré Szia! Tudom. A világítás reléjével cseréltem ki mert az ugyanolyan mint a fűtő ventillátoré. Így tudtam kipróbálni hogy a relé jó. Viszont ma reggel egyszer elindult a fűtőventillátor és működött rendesen. De utánna már nem. HELPHELPHELP ;-) neki kell állni mérni...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1685 Dátum: 2017. Augusztus 21. - 20:30:22 » |
|
Biztosan volt már, csak nekem nem dobja a kereső. mitől szokott az óra késni? Ha késik akkor cserélendő?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1686 Dátum: 2017. Augusztus 22. - 07:30:13 » |
|
Jó kérdés, nekem mindig sietett. Kb. 1 év alatt 5-10 percet, de nem foglalkoztam vele, mert így legalább tudtam, hogy nem kések el sehonnan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #1687 Dátum: 2017. Augusztus 24. - 16:45:01 » |
|
Sziasztok! Vki árulja el nekem, hogy miért megy ki a 15A-es biztosíték, ha kiszerelem a kesztyűtartót és lehúzom a két csatlakozót...az égőt már évekkel ezelőtt kidobtam belőle, mikor beleégett a kezembe. Köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2017. Augusztus 24. - 16:51:02 írta georgbob »
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1688 Dátum: 2017. Augusztus 25. - 08:23:48 » |
|
Sziasztok! Vki árulja el nekem, hogy miért megy ki a 15A-es biztosíték, ha kiszerelem a kesztyűtartót és lehúzom a két csatlakozót...az égőt már évekkel ezelőtt kidobtam belőle, mikor beleégett a kezembe. Köszi
mivel testre ér a foglalat!de nem kell kivenni a kesztyűtartót a pollenszűrő cseréhez
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #1689 Dátum: 2017. Augusztus 25. - 15:20:07 » |
|
De a klímapanel bowdenbekötéshez már igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #1690 Dátum: 2017. Szeptember 03. - 11:14:59 » |
|
Javaslom mindenkinek, aki a klímapanel nem megfelelő működésével küzd (ablakfűtés-belső keringtetés nem megy), az mindenképpen ellenőrizze a 4 pólusú csatlakozó vezetékeit, ugyanis nekem kb. szénné égtek, ezzel együtt tűzforró volt a panel hátulja. Visszavágtam a vezetékeket, kiiktattam a műanyag foglalatot (egyenként mentek fel a saruk), ill. bekerült a 8 ezer forintos kínából jött panel. A vezetékek nem melegednek, minden működik. A régi panel megmarad izzópótlónak....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tanko60
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1691 Dátum: 2017. November 11. - 15:55:41 » |
|
Sziasztok !
Nekem is ez a problémám, hogy a hátsó ablakfűtés és a belső keringetés nem megy. Sajnos ilyenkor már ősztől szükség lenne rá. Voltam autóvillamossági szerelőnél, bemérte és mondta, hogy teljesen halott a dolog. Ki kell cserélni. Utána néztem és kb. 50000Ft-ot mondtak egy újra, ennyibe kerül csak nekem most nincs kedvem egy panelért ennyit kiadni. Tudna esetleg valaki más megoldást mondani, akár egy külső kapcsolóval való megoldás is érdekelne.
Előre is köszönöm : Tanko60 06-30-9006702
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1692 Dátum: 2017. November 11. - 21:23:35 » |
|
Kínából lehet olcsóbban komplett vezérlő panelt rendelni. Épp az előtted hozzászóló georgbob írta, hogy onnan rendelte. Biztos elárulja, hogy honnan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #1693 Dátum: 2017. November 13. - 22:04:48 » |
|
Aliexpress Beírod hogy lacetti ac panel és nem győzöl válogatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1694 Dátum: 2018. November 04. - 18:23:20 » |
|
Első ablaktörlő intervallum állásba és 1 törléses állásban nem mindig működik. Leginkább ablakmosatás után csinálja. Van, hogy 8 intervallum után már nem töröl. Valakinek hasonló probléma esetleg? Kapcsoló, vagy ablaktörlő motor vezérlő elektronika hiba lehet? Építő jellegű hozzászólásokat előre is köszi...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|