captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1530 Dátum: 2014. Február 09. - 19:13:55 » |
|
Köszi Redes vagy nem de már volt az szelep fedél tömítés volt
Azért nézd csak meg, van aki már háromszor cserélt szelepfedél tömítést. Mint kiderült, az utángyártott tömítések nem bírják.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Pytyu79
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1531 Dátum: 2014. Február 09. - 19:19:26 » |
|
Tanácstalan vagyok,biztos nem mert most nem írtam az előbb de már új gyertyát is cseréltem.Akkumlátor Régi volt esetleg a computer nem tiltotta az indítást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1532 Dátum: 2014. Február 09. - 20:04:09 » |
|
Tanácstalan vagyok,biztos nem mert most nem írtam az előbb de már új gyertyát is cseréltem.Akkumlátor Régi volt esetleg a computer nem tiltotta az indítást?
Akkor nem időnként nem indulna. A motort mindig megforgatja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pytyu79
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1533 Dátum: 2014. Február 09. - 21:17:47 » |
|
Igen forgatja.A lemerülés határáig is talán,aztán k.b.5perc után mitha semmi sem lett volna előtte hopp beindul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1534 Dátum: 2014. Február 09. - 22:30:12 » |
|
Igen forgatja.A lemerülés határáig is talán,aztán k.b.5perc után mitha semmi sem lett volna előtte hopp beindul.
Hát akkor pedig vagy a gyújtásoldalon, vagy üa. bejuttatásnál lesz a bibi. Ebből a gyújtást a legegyszerűbb megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1535 Dátum: 2014. Február 09. - 22:41:13 » |
|
Hát akkor pedig vagy a gyújtásoldalon, vagy üa. bejuttatásnál lesz a bibi. Ebből a gyújtást a legegyszerűbb megnézni. Na, persze. De egy hibakód olvasás is szerencsés volna. Vezérműtengely jeladó is ilyen történetet képes produkálni. De ez csak egy felelőtlen ötletelés, tőlem szokatlan módon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pytyu79
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1536 Dátum: 2014. Február 10. - 18:54:24 » |
|
Hiba kód nem volt,még a gyújtást nem tudtam akkor ellenőrizni mert nem volt gyertyakulcs és gyertya sem nálam.De jó ötlet tettem be,és az lesz a kövi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1537 Dátum: 2014. Február 11. - 16:44:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1538 Dátum: 2014. Február 11. - 18:38:44 » |
|
A vezérműtengely jeladó nem mindig generál hibakódot. Oszcilloszkópos méréssel vizsgálható a jel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós
Nem elérhető
b2
|
|
« Hozzászólás #1539 Dátum: 2014. Március 14. - 18:01:40 » |
|
Sziasztok , érdekes problémával fordulok hozzátok. Tapasztalataim a következők: -Műszerfal világítás off -jobb hátsó helyzetjelző világítás off (féklámpa, hátramenet ok ) -Motortérben való biztosíték táblán az il RH biztosíték kiégve , cseréltem ahogy gyújtást adtam egyből elpattant az is. Ötletek hogy hol keressem a hibát ? :/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1540 Dátum: 2014. Március 14. - 18:24:00 » |
|
Sziasztok , érdekes problémával fordulok hozzátok. Tapasztalataim a következők: -Műszerfal világítás off -jobb hátsó helyzetjelző világítás off (féklámpa, hátramenet ok ) -Motortérben való biztosíték táblán az il RH biztosíték kiégve , cseréltem ahogy gyújtást adtam egyből elpattant az is. Ötletek hogy hol keressem a hibát ? :/
Műszerfal mögötti csatlakozó esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1541 Dátum: 2014. Március 15. - 10:28:26 » |
|
Műszerfal mögötti csatlakozó esetleg? Kesztyűtartó világításkapcsolója szokta a galibát okozni sok esetben. Nem volt mostanság kiszerelve pl. pollenszűrő csere miatt?
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós
Nem elérhető
b2
|
|
« Hozzászólás #1542 Dátum: 2014. Március 16. - 13:34:08 » |
|
Na írom a további tapasztalatokat ! Műszerfal mögötti csatlakozónál a km/h csatlakozóira gondolsz ? (kiszereltem megnéztem mind2 öt semmi égésnyom vagy furcsa szaga semmit nem láttam , éreztem rajta) megtörténtek izzócserék további világítás probléma: a műszerfal , jobb hátsó helyzetjelző , jobb első helyzetjelző. Tehát jobb oldalon nincs az egész autón helyzetjelző világítás + műszerfal világítás , megint cseréltem az IL RH biztosítékot a biztosíték táblán gyujtás ráad , ahogy rákapcsoltam világítást autóra egyből elpattant. Egyéb ötletem most nincs , max autóvillamossági-s hoz elviszem azt csinálja meg. Egyre jobban elegem van ebből az autóból , amennyire szerettem eddig már kezdem annyira utálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1543 Dátum: 2014. Március 16. - 13:49:45 » |
|
Na írom a további tapasztalatokat ! Műszerfal mögötti csatlakozónál a km/h csatlakozóira gondolsz ? (kiszereltem megnéztem mind2 öt semmi égésnyom vagy furcsa szaga semmit nem láttam , éreztem rajta) megtörténtek izzócserék további világítás probléma: a műszerfal , jobb hátsó helyzetjelző , jobb első helyzetjelző. Tehát jobb oldalon nincs az egész autón helyzetjelző világítás + műszerfal világítás , megint cseréltem az IL RH biztosítékot a biztosíték táblán gyujtás ráad , ahogy rákapcsoltam világítást autóra egyből elpattant. Egyéb ötletem most nincs , max autóvillamossági-s hoz elviszem azt csinálja meg. Egyre jobban elegem van ebből az autóból , amennyire szerettem eddig már kezdem annyira utálni. Nálam egyszer valami rágcsáló élte ki magát a motortérben, akkor csinált érdekes dolgokat a kocsi. Lehet Nálad is hasonló lesz. Mindenképpen nézesd meg hozzá értő szakival.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1544 Dátum: 2014. Március 16. - 13:53:04 » |
|
Na írom a további tapasztalatokat ! Műszerfal mögötti csatlakozónál a km/h csatlakozóira gondolsz ? (kiszereltem megnéztem mind2 öt semmi égésnyom vagy furcsa szaga semmit nem láttam , éreztem rajta) megtörténtek izzócserék további világítás probléma: a műszerfal , jobb hátsó helyzetjelző , jobb első helyzetjelző. Tehát jobb oldalon nincs az egész autón helyzetjelző világítás + műszerfal világítás , megint cseréltem az IL RH biztosítékot a biztosíték táblán gyujtás ráad , ahogy rákapcsoltam világítást autóra egyből elpattant. Egyéb ötletem most nincs , max autóvillamossági-s hoz elviszem azt csinálja meg. Egyre jobban elegem van ebből az autóból , amennyire szerettem eddig már kezdem annyira utálni. Ne utáljad! Más típusokkal sokkal több és macerásabb történetek esnek meg, ráadásul költségesebbek is. Az a bizonyos csatlakozó nem a műszerfal műszercsoportjára megy, szinte a szélvédő alatt van, piszok módon eldugva. Még egy hibával találkoztam a Lacsik esetében, ahhoz viszont ki kell venni az aksit és az akku tálca alatti (doblemez felől kibújó ) vezetékköteg tüzetes ellenőrzését igényli. Eléggé spórolós a vezetékköteg, ezért ki szokott dörzsölődni néhány szál. Ez elég lehet az említett problémához. Nézzed meg ezt is, mielőtt villanyászt támadsz meg vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|